Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Arkadaslar Ameliyatimi olali 20 gun oldu dr.tavsiye etmek icin sonucu bekledim yani olesine yazmak istemedim... Fakat simdi gonul rahatligiyla yazabilirim harika goguslerim oldu cok memnunum😍300cc kas ustu oldum:) bakirkoy/incirlide Op.Dr.Emre Gonen.... QUOTE=meloshko;33275476]merhaba
yorumu okudum çok gerginim çünkü bende haftaya ameliyat oluyorum.heran cayabilirim.bunu geçiren bizlere biraz anlatsa destek olsa ne güzel olur [/QUOTE]

Slm kizlar,
Ameliyat olali 2 hafta oldu, bugüne kadar hic bi agrim veya sorunum olmadi, bu sabahdan beri yaptigim her hareketde sanki protezler icimde oynuyor bunu his ediyorum, eyilip bükülmekde feci basinc ve likir yapiyor sanki. Bunlar normal mi? Bide gögüs ucumda acayip sizlama var...

315 cc / Damla / Kas üstü / Mentor

kızlar bende oldum bugun 5. günüm ağrım yok iyiyim
yalnız şişlik hissediyorum ve ıkı göğsümün arasındaki kemıklerın olduğu kısım şiş kemıklerımı hıssetmıyorum
normalmı ınermı bunlar
şuan füze ibiyim bugun bandajlarım açılcak çok heyecanlıyım.280cc kas zarı altı hp nagor takıldı suan bıle çok sert degıl sadece şişlik benı korkuttu
yardımmmmmmmmmmmmm

[💞hepsi normal cnm :) şu an şekline hiç itibar etme her geçen gün güzelleşicrk oturucak..ben ilk aman allahım bölemi kalıcak demiştim şimdi 3hafta oldu ve resmen hergün değişiyorlar sanki.Sadece sabırlı ol) 💞QUOTE=meloshko;33403319]kızlar bende oldum bugun 5. günüm ağrım yok iyiyim
yalnız şişlik hissediyorum ve ıkı göğsümün arasındaki kemıklerın olduğu kısım şiş kemıklerımı hıssetmıyorum
normalmı ınermı bunlar
şuan füze ibiyim bugun bandajlarım açılcak çok heyecanlıyım.280cc kas zarı altı hp nagor takıldı suan bıle çok sert degıl sadece şişlik benı korkuttu
yardımmmmmmmmmmmmm [/QUOTE]

geçmiş olsun canım, 1.ameliyatımdan sonra benim de o kemiklerin olduğu yer baya şişmişti.. ne kadar süre öyle kaldıgını hatırlamıyorum en fazla bikaç gündür ama tabiki şişlikler geçiyor ve göğüsler gün geçtikçe formunu alıp normalleşiyor.. güzel günlerde kullanman dileğiyle :)

geçmiş olsun canım şişlikler için normal 1 aya kdr inerler onlar o kemiklerin olduğu kısım benimde şişmişti bir garipti orası dokunuca felan tuhaf oluyordum ama geçti daha senin çok yeni :) gün geçtükçe şişliklerin değişecek

Yarin 1de oluyoruumm esteworld hakan genceye kas zari alti yontemiyle meme alti kesisi 300cc civari dedi bakalim kac takck

27ocakta ameliyat oldum ama sekli cok kotu duruyo yardim lutfenn cok ayrik ve yukarda fikir verinn gerekirse ozelden resim gonderirim biri yardim etsin cok garip duruyo

31 ocak 2014 de Dr.Eser Aydoğduya ameliyat oldum. İlk iki gün sırtımdan destek aldım oturup kalkarken ama ııkıncı gün herşeyi kendim yapıyordum. Ayrıklık sadece sütyenle giderirlen birşey göğüs kafesi arası acılmaz cünki.

27ocakta ameliyat oldum ama sekli cok kotu duruyo yardim lutfenn cok ayrik ve yukarda fikir verinn gerekirse ozelden resim gonderirim biri yardim etsin cok garip duruyo

Cnm merhaba cok gecmis olsun.bende 12 gun once ameliyat oldum.bana yuvarlak allergan marka 325cc protez takildi kas alti.benimde bandajimin ciktigi ilk gun goguslerim sanki agzima geliyordu ustleri o derece sisti.ama dr um ameliyat sudyeninin yani sira kalin ve sıķı bir bandaj verdi goguslerimi ustten bastirip.asagiya indiren.3 hafta kullanicam onu sanada dr un bu tarz bisey verebilir kontrole gittiginde.her dr un tavsiye ettigi bisey degil sanirim.ama dr un sana mutlaka.uygun bisey onericektir.henuz çok yeni zamanla duzelicek 10 gunde bile nasil degisip sekil aliyorlar goruceksin.sakin moralini bozma.kendune zaman ver.tek ihtiyacin olan bu.una bana.burdaki bicok arkadasimizda ayni surecten gecmisyir.zaman tek caremiz bu ameliyatlarda..guzel dusun bitanem guzel olsun.

Geçmiş olsun canım. Sıkıntının mutlaka bir çözümü vardır. Göğüslerin son haline karar vermek için henüz çok erken bir süreçtesin. Ödemler azalınca o kadar dik ve yukarda kalmayacaktır.

30ocakta cenk beye oldum 250cc cok memnunum çok sukur yeniler çok bisey beklemeyelim zamanla sekillenecek sabir lazim

Canim banada aynisindan verdi doktor bir haftadir takiyorum ama sekil ayni. Doktorum korkma mutlaka sekli oturacak er yada gec dedi. O bandi ne kadar sıkarsam o kadar iyi olurmus. Odemlerim azaldi ama hala gogs ucm braz asagi bakiyo ve gogsumun alt kismi ust kismindan daha sönük duruyo. Dr duzelecek dedi insallah duzelir

Ben iki ay önce ameliyat oldum kendi ısrarımla 300cc yuvarlak istedim Dr.um sonra küçük oldu deme bana demesine rağmen doğal olsun dedim,nitelimde doğal gayette güzel oldu (kendi dokum vardı) kas üstü oldum.Ama tekrar olucak olsam kesin 400 olurdum.Göz alışıp şişlikler inince insana küçük görünüyo

meraba allergan dedının natrelle dgl mı? proteznden memnun msn ck mrk edyrm ınslah cvplarsın :S

meraba allergan dedının natrelle dgl mı? proteznden memnun msn ck mrk edyrm ınslah cvplarsın :S

Skaytek canm benm.allergan başka natrella başka cnm.brnim doktorum allergan ve mentor kullaniyordu.ben mentoru istemistim fakat o bana allerganin olacagini soyledi.bende vardir bir bildigi deyip peki dedim.henuz cok yeni oldugu icin bosey diyemiyorum ama genel olarak silikonumdan memnunum diyebilirim. 1 ay 1 hafta oldu henuz :))

hayırlı olsun canım doktorun kim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…