Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

bernarose: 12 Temmuz 2013,Doktor Salih Emre Üregen,Nişantaşı Hastanesi,330 cc damla şekilli mentor protez

bende bugün doktora gittim.300 cc mentor kas zarı altı uygun gördü :) ben 325 cc felan istemiştim olmuşken tam olsun diye boyum 1,72 kilom 61 doktorum fazla büyük olur dedi..acaba senin nasıl oldu memnunmusun :)

Merhaba arkadaşlar ilk defa yazıyorum bu nedenle hatalarım için kusuruma bakmayın lütfen. B undan 7-9 yıl önce yaklaşık 75-80 kilo arasındaydım zayıfladım kilomu sabitledim şimdi 59-62 arası değişiyo en fazla. Yanlız kilolar gitti ama çatlaklar ve sarkmalar derdi kaldı .şimdi bunları düzeltmeye çalışacağım estetik düşünüyorum göğüs ve yüz birkaç yere gittim ama içime sinmedi .fikri olan varsa çooookk sevinirim şimdiden teşekkürler :)
:18:

Merhabalar, Ben de 6 eylul pazar ameliyata girecegim.
Doktor 300-310 dedi ama ben daha buyuk istiyorum dedim
Ameliyat sirasinda bakacagim ozaman nekadar cc koyulabilir dedi
Ben ameliyati Belcikada olacagim.
Doktorum once 1 silikonu takip refakatciyi cagiriyor siz uykudayken buyuklugu iyi mi diye
Ondan sonra kalici silikonlari takiyor :)

Şimdilik ameliyat yerim günüm dr.um belli :)
Mentor olucak ama boyutu ve tipi ile ilgili tamamen doktoruma bırakıyorum.
Göğüs kafesim dar oldugu için ne desem az, ameliyat sırasında belli olucakmış inşallah en yakışanı yapıcaz dedi.
Bursa Bahar hastanesi
Opr.Dr. ALI TUNCER

Merhaba, 2 Eylül tarihinde Antalya'da Medicalpark Hastanesi Dr Mahmut Ulvi Kayalı'ya ameliyat oldum. Çok şükür güzel geçti. Sormak istedikleriniz varsa yanıtlayalirim. Dr'um çok ilgiliydi. Natrelle Damla 410mf 295 cc takıldı. Bu arada ben tahta göğüs olarak tabir edilen bir hatundum. Şimdi gözlerimi alamıyorum ❤❤

Son düzenleme:

Merhaba, bende 13 eylül de ameliyat olucam çok korkuyorum Kas altı mı kas üstü mü ? nasıl geçti ağrıların nasıl ?

Merhaba, bende 13 eylül de ameliyat olucam çok korkuyorum Kas altı mı kas üstü mü ? nasıl geçti ağrıların nasıl ?

Ben bir tek kas altı mı üstü mü onu sormadım sanırım :)
Dr'um o kadar güven verdi ki bana bir çok şeyi, kafamı karıştırmamak adına inanın sormadım.
İlk 3 gün ağrılarım çok fazlaydı. Ama ben ağrı eşiği de düşük birisiyim. Bugün hâlâ desteksiz yatıp kalkamıyorum. Ama ağrı kesici içmiyorum artık. Benim en büyük şansızlığım ameliyatın olduğu gün ayrıca grip oldum hapşurmak öksürmek kabustu.. Ama şimdi cicişleri gördükçe ağrıları filan unutuyorum.
Ameliyat öncesi mutlaka önden açılıp kapanabilen, rahat bir kıyafet yanınızda götürmenizi tavsiye ederim.
Geçmiş olsun şimdiden.. Eminim çok mutlu olacaksın sende ❤❤❤

cevabın için teşekkür ederim. Bende ağrı eşiği düşük biriyim gerçi bu ilk ameliyatım olacak ama... kendimi tanıyorum nazlıyım. Benim kas üstü olacak 200 cc meme altı kesisiyle. Umarım herşey yolunda gider kısa sürede iyileşir bende sizler gibi olacak arkadaşlara destek olur güzel şeyler yazarım.

Şimdiden geçmiş olsun :)

Anlattıklarına bakılırsa sanırım kas altı yapmışlar. Bana da mentor 295 cc damla modeli kas altı uygulandı. Bir şey sormak istiyorum gögüslerinin arasındaki mesafe nasıl yani catal var mı yoksa ayrı mı duruyor ?

Şu anda ayrı duruyor. Ama ileride masajla ve ödem indikçe bir birlerine yaklaşırlar mı bilmiyorum. Ama beni şuan ki duruşu da rahatsız etmiyor. Öyle inanılmaz bir ayrım yok aralarında.

Op.Dr Ali Tuncer
Bahar Hastanesi
Mentor 195 cc
kas üstü
meme altı
dün sabah 8 de oldum canlarr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…