Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

hey aksi,ay ne diyorsun öyle. Doktorunu arayıp anlattın mı son halini? bugün de pazar ama acil ve önemli bir durum. Çok geçmiş olsun keşke elimizden birşey gelse.

Anlattım, pazar olduğundan bişey yapamiyor; yarın sabah ameliyata alıp slikonu degistirecekler.

hadi bakalım,bir an önce düzelsin de sağlığına kavuş. Umarım herşey istediğin gibi olur. haberlerini paylaşırsan mutlu olurum. Çok geçmişler olsun.

Merhaba,
Teşekkür ederim. Dun ameliyat oldum; çıkarıp temizleyip yeni slikon taktı doktorum. Diren hala takılı, biriken kan ve suyu izliyoruz. Cuma günü çıkaracaklar direni, eger bir sorun yoksa. Tek sorun su toplama olayının devam etmesi olur bu durumda. Ama ameliyat nedeniyle hafif şişlik durumu var tabi şu anda. Bekliyoruz yani şimdilik.

Son düzenleme:
Merhaba,
Teşekkür ederim. Dun ameliyat oldum; çıkarıp temizleyip yeni slikon taktı doktorum. Diren hala takılı, biriken kan ve suyu izliyoruz. Cuma günü çıkaracaklar direni, eger bir sorun yoksa. Tek sorun su toplama olayının devam etmesi olur bu durumda. Ama ameliyat nedeniyle hafif şişlik durumu var tabi şu anda. Bekliyoruz yani şimdilik.

Gecmisler olsun

Bende cok sukur bugun ameliyatimi oldum 285 cc takildi yatmakta zorluk cekiyiyorum sirt ustu yatamiyorum uykusuzum :KK43:

öncelikle yaptıran arkadaşlara geçmiş ve aynı zamanda hayırlı olsun:KK66: ben de göğüslerimden muzdaribim:KK43: fatih dağdelene randevu aldım, herhangi bi bilgisi olan var mı? hasan fındıkla da görüştüm o da aklımda kalmadı değil aslında :/

Cok gecmis olsun insallah hemen iyilesirsin ve duzelir

Sıcak ya da masajin iyi gelmeyecegini düşünmüyor doktorum. Aksine soğuk su torbası önerdi. Dokuda su toplamış diyor. Bugün itibariyle fazlasıyla şişti, resmen patlamasından korkuyorum; göğüs kafesime baskı yapıyor, nefes almamı zorlaştırdı. Ilk ameliyat olduğum zamandan daha fazla şiş, resmen içine su konmuş gergin balon gibi. Yarın sabah ameliyata alıyorlar acil:KK43:

26 nisan dr.alper bayraktar bursa kas üstü mentor damla 495 cc

inan kendi kendime not etmeye çalıştıgım karmakarısık doktor ve isimleri duzenlemiş oldun:)cansın ya süper:KK66:

Arkadaşlar ben yeni üye oldum tam siteyi çözemedim,şöle bi sıkıntım var bi hafta önce kas üstü 300cc ameliyatimi oldum henüz dikislerim duruyo fazla agrim olmamakla birlikte tam düzelmis sayilmam tamamen rahat hareket edemiyoruum henüz.Fakat üzüntüm suki sanki elimle dokununca silikonlari hissedebiliyorum:KK43:( ki ameliyat öncesi gögüslerim vardi yani dokum vs iyidi :KK43:( tam his gelmedi ondanmi bole hissediyorum acaba ? Kas üstü olanlar ltf yardimci olabilirmi?

selam sihirlicilenk, benim resimleri mi kastediyosun? eger öyleyse arkadas oalrak ekliyim seni..

[resimlere nasil bakicam?? Ve 25 msj yazmissmiyim nasil ogrenicem QUOTE=Pippa;33208786]Selam kızlar
7 Aralık 2013'te İstanbul'da Dr. Altan Yücetaş'a meme büyütme ameliyatı oldum. Kas altı tekniğiyle 255 cc yuvarlak Allergan marka protez konuldu.

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...utme-ameliyatimi-dr-altan-yucetasa-oldum.html
[/QUOTE]

arkadaslık teklifi gönderdim canım, 41 mesaj yazmıs görünüyosun sanırım görebilirsin resimlerimi :)

arkadaslık teklifi gönderdim canım, 41 mesaj yazmıs görünüyosun sanırım görebilirsin resimlerimi :)[/QUOTE]

Arkadaşlık teklifin gelmemiş :KK43:(

Arkadaşlar ben yeni üye oldum tam siteyi çözemedim,şöle bi sıkıntım var bi hafta önce kas üstü 300cc ameliyatimi oldum henüz dikislerim duruyo fazla agrim olmamakla birlikte tam düzelmis sayilmam tamamen rahat hareket edemiyoruum henüz.Fakat üzüntüm suki sanki elimle dokununca silikonlari hissedebiliyorum:KK43:( ki ameliyat öncesi gögüslerim vardi yani dokum vs iyidi :KK43:( tam his gelmedi ondanmi bole hissediyorum acaba ? Kas üstü olanlar ltf yardimci olabilirmi?

merhaba
yorumu okudum çok gerginim çünkü bende haftaya ameliyat oluyorum.heran cayabilirim.bunu geçiren bizlere biraz anlatsa destek olsa ne güzel olur :KK43::KK15:

X