Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

ya buraya bakıldıgıda 4 doktor ısmı en cok tercıh edılmıs sanırım
naci celk
hasa fındık
barıs cakır
zühtü demir
neden bunlar daha cok tercıh edılmıs? doktor arastırıyorum kızlar bi sonuca varmaya calısıyorum

Merhaba arkadaşlar göğüs büyütme ameliyatına karar verme aşamasında en çok takıldığım konuydu bu ,tüm forumları okuyor yabancı sitelerden araştırma yapıyordum.Çoğunlukla kas altını tavsiye ediyorlardı,kas üstü uygulama sonrası doğal bir görüntü olmadığını yazıyorlardı.Ben doktoruma bıraktım Kas üstünü uygun buldu çok endişeliydim yalnız sonuç muhteşemdi:)300 cc mentor marka takıldı kesinlikle çok doğal duruyor ve kas yırtılmadığı için sanırım hiç ağrım olmadı .Sadece 3 gün yatıp kalkmada zorluk yaşadım .Bugün 17.GÜNÜM ve herşey yolunda .Yani herkesin göğüs yapısı meme dokusu farklı olduğu için sonuçlar herkezde farklı olabiliyor ,kesinlikle doktorunuzla birlikte karar vermelisiniz ve güvenebileceğiniz bir doktor seçmelisiniz.Sorularınız olursa yanıtlayabilirim

peki kas üstüde silikon dokundugunda hissediliyormus..sende de ole mı oldu..doktorun neden kas üstü tercıh ettı..meme dokun varmıydı...varsa amelıyat olmadan once gögus altı üstü olculerın neydı ? damlamı yoksa yuvarlakmı takıldı..cok soru sordum bılıorum ama cok heveslıyım...parayı izinlerı herseyı ayarladım doktor ve yontem secımım kaldı..buarada cok gecmıs olsun hayırlı olsun cicişlerın :)

kas üstü için yazılanları okudukça dr. arayıp ben kas altı olacağım demiştim:)kas üstü tavsiye etti meme dokum müsaitti fakat çok küçüktü ve asimetri farkı vardı.Aynı zamanda sporda yaptığımı söylemiştim.Kası yırtmaya gerek yok dedi ve hıgh profil mentor 300 cc yuvarlak ve kesinlikle çok doğal oldu.Kas üstünde silikon hissedilmiyor ben hissetmiyorum ve oldukça yumuşadılar.İyi ki yaptırmışım diyorum .Kesinlikle dr seçimi çok önemli ve önerilerini dinlemek gerekiyor çünkü herkesin meme dokusu ,yapısı ,ölçüsü farklı yuvarlak mı?yoksa damla mı konulacağına dr ile birlikte karar verin derim.Tecrübesine güvendiğim bir dr seçtim,mutluyum.Herşeyi sorabilirsin bana onun için üye oldum ,ben çok araştırdım çünkü.Yani kas altı nasıl duruyor bilmiyorum ama kas üstü için rahat rahat şunu söyleyebilirim:çok doğal duruyor ve hissedilmiyor.

Benim doktorumla da görüş istersen ,Prof.dr İsmail Ermiş istanbul

pekı doktoruna sordunmu sarkma oluyormuymus..kasüstünde oluyor dıe yazılar okudum..bide doktorunu nerden buldun..daha once kımınle görustun ?barıs,naci,turan bu doktorlarla görustumu ? bide maliyetı nekdar oldu sana?

pekı doktoruna sordunmu sarkma oluyormuymus..kasüstünde oluyor dıe yazılar okudum..bide doktorunu nerden buldun..daha once kımınle görustun ?barıs,naci,turan bu doktorlarla görustumu ? bide maliyetı nekdar oldu sana?

Canım senin sorduklarının hepsini bende sordum ,ama sarkma olmayacağını söyledi ama tabi hamilelik ve emzirme dönemlerinde mutlaka değişme olabilir bunu yaşamadan bilemem hatta istersen sütyen bile kullanma diyor zaten şuanda kullanamıyorum :)sadece sporcu sütyeni kullanabiliyorum .Bende çok kararsızdım ,yazılanları okudukça kas altı daha mantıklı geliyordu herşeyden önce doğal durduğunu yazıyorlardı ama şuanda benim kimse silikon olduğunu anlayamaz kaldı ki kız arkadaşlarım görüntüsüne bayıldılar:)önceki halini bildikleri için..Ama bilemem tabi sarkar mı yani 300 cc aşırı büyük değil doğal bir ölçü bana zaten daha büyüğünü yapamayacağını baştan söyledi.Ameliyat olurken yakınımı ameliyata soktu büyüklük olarak fikrini de aldı ayrıca ve sonuç güzel oldu.Şimdilik herşey yolunda kapsülleşme riski biraz ürkütüyor bol bol masaj yapıyorum ,zaten pürtüklü yüzey yuvarlak takıldı .Daha önce Hayati Akbaş ve Fikret Çelik ile görüştüm İsmail bey'le tanışınca hiç tereddüt etmedim.Samimi olduğunu düşünüyorum( fiyat 6.500 özel hastane de oldum )

canım bana da kasüstü saglıklı gelıyor..sonucta kas kesılmeyecek..bu benı bıraz korkutuyor..yuvarlak ıstıyorum..birde benım 10cm farklık bi gögus dokm var..boyum1.60 50 kıloyum...gögus altım 70 ustu 80...senın olculerınn nasıldı? boyun kılon falan ? senın doktorunu aldım listeme..onunla da görusecegım..benım ıcın onemlı olan elledıgım zaman elıme gelmemesı..birde hisedeilmemesi..cunku evlendıgım eşime sölememeyı dusunuyorum..izlerın ne durumda..kac cm kesik yerı ? cok soru sordum bılıorum ama k.bakma bu forumlardan ögrenıyorum herseyı

3 ay önce yaptırdım canım
istanbulda Salih emre Üregen
çok memnunum,aşırı iyibi doktor eli hafif,ilk gece dışında acı duymadım.memelerim kilo verme nedeniyle küçülmeden önceki haline döndü çok şükür.

Deftug ve Bslove dışında Coşkun Levent Taşçıya meme büyütme olan yok mu? İkisi de sorunlar yaşamış. Ben ne yapsam şimdi? Korkmaya başladım.

asena19 yani ben :) 12 haziran 2013 te op dr ismail bayram boğaziçi tıp merkezi istanbul :):26:

26 Nisan 2013 - Hacettepe Hastanesi Prof. Dr. Figen Özgür & Dr. Ömer Ekin
Memealtı kesisi ile kasaltı 255 cc mentor marka damla protez :)

bugün 3. günüm ameliyat olalı ağrı değil de yoğun bir acı var göğüslerimde orta kısım acayip gergin ve çok fazla siş surumda yatmaya korkuyorum kalkarken çok acıya sanki dışarı çıkacakmış gibi zonkluyolar. kollarımı kımıldadırken de aynı acıyı hissediyorum belim sırtım ağrıdı rahat uyumayı şimdiden özledim daha ne kadar sürer bu durum acaba oyyy oyyy yine de çok şükür sorunsuz bir süreç olsun bunları yaşayacağımı biliyodum elbet ama cabuk gecsiiiiiinnn :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…