Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Kızlar yok mu hiç barış çakır hastası bana yardımcı olabilecek birileri. Zamanım az kaldı

Kesinlikle ege üniversitesinde yiğit özer tiftikçioğluyla görüş canım muayene ücreti yok hastanede yapıyo ameliyatlarıda uygun fiyatada yapıyo şiddetle tavsiye ederim:)

Kesinlikle ege üniversitesinde yiğit özer tiftikçioğluyla görüş canım muayene ücreti yok hastanede yapıyo ameliyatlarıda uygun fiyatada yapıyo şiddetle tavsiye ederim:)

kız ıstanbulda arıyo. bıldıgın bı cerrah varsa canım ıstanbulda tasıye edebıılırsın :)

26 nisan prof dr ethem guneren kas zari alti damla cc ye amelyat oncesi karar vericez

gypsymia 16.02.2012 Zühtü Demir burun+göğüs

cnm gecmiş olsun. bende ankaradayım doktor arastırıyorum harıl harılm. zühtü bey koltuk altından endoskopik yapıyor mu. senin ameliyat öncesi bedenin kactı şimdi kac oldu cup falan olarak. birde kac cc takıldı hangi marka. ne kadar tuttu toplam. zühtü bey ameliyatı hangi hastanede yapıyor. ay cok soru sordum biliyorum ama kac gundur kendimi görunmez igibi hissediyorum bu sitede. cevap lutfeeen bana

cnm gecmiş lsun. şimdi durumun nasıl memnunmusun. koltukaltını kime yapyıtdın hangi doktr yaptı. istanbulda mı. kac cc kondu kac beden oldun onceden kac bedendin

arkadaşlar ben ameliyat güümü aldım doktoruma çok ısınmıştım ama aklımda görüştüğüm doktorlardan 1 daha var şimdi çok kararsız kaldım acaba diğerine mi ameliyat olsam diye ücretler de farklı kredi çekeceğim seçtiğim doktor diğerine göre daha pahalı kararsız kaldım aklımın yarısı hasan bey de nasıl kararımı netleştireceğim 1 ay sonra ameliyatım var offff

Prof Dr Atay Atabey
Kasaltı- göğüs altı kesisi
Mentor-260cc-orta yükseklik,yüksek profil-damla

cnm gecmiş lsun. şimdi durumun nasıl memnunmusun. koltukaltını kime yapyıtdın hangi doktr yaptı. istanbulda mı. kac cc kondu kac beden oldun onceden kac bedendin

ben dilek avşar ve yakup avşara yaptırdım çok memnunum şuan ne ağrım ne sızım var unutuyorum bile silikon olduklarını kıyafetlerim harika duruyor çok mutluyum. A cup iken şu an C oldular.Damla silikon 260 cc

merhaba ben de Ankaradayım. doktor araştırıyorum. zühtü bey nebil bey serdar bey ve yücel erk ile görüştüm. fiyatlar 5000 ve 6000 arası değişiyor. Benim kişiliğim gereği bu ameliyata karar verirken karşımdaki doktorun samimiyeti önemliydi ve ben en çok nebil beye güvendim. daha karar vermedim ama yüz yüze görüşmek de fayda var. Bunların içinde gittiğim en lüx ofis zühtü beyin ve randevuların en yoğun olduğu yer de nebil hocanın dı:)

Bu arada koltuk altı kesisi ile Nebil hoca başarılı diyorlar. Bu teknik sonradan gelişen bi teknik olduğu için herkes yapamıyormuş ve nebil hocaya giden 10 da 8 hasta koltuk altı yaptırıyormuş. Bir de göğüslerde hissizlik olur mu diye soru işaretim var. onu henüz görüşmedim doktorla.

arkadaşlar 15 gün önce DOÇ DR GÜRCAN ASLAN'a ameliyat oldum.sonuç mükemmel.kas altı 275 cc meme protez takıldı.sadece bir gün yattım hastanede.bir hafta sonra kontrole gittim.şişlik renk değişikliği yada his kaybı hiçbir sorun yok.en önemlisi de doktorum.bana sorduğu ilk şey MUTLUMUSUN oldu.herşeye değerdi mutluyum ve herşey harika .çok araştırdım,aynı hekime ameliyat olan bir arkadaşım da olunca hemen gittim.kesinlikle tavsiye ediyorum.

Merhabalar bende 2 yil önce Zühtü demir e ameliyat oldum anjarda.hic yok gibiydi benimkiler.300 cc dual plan ile tapildi ameliyatim cok cok cok memnun kaldim.ameliyattan 1 sene sonra evlendim.daha ameliyat dugumds esimle tanismamistik.esime soyledigimde inanmadi zaten o derece gercek duruyo yani.cok tavsiye ederim.biz sonuctan cok memnunuz

DOÇ DR GÜRCAN ASLAN(Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi) kas altı 275cc

merhaba.ankaradasın şanslısın.ankara eğitim araştırma hastanesi DOÇ DR GÜRCAN ASLAN'ı tavsiye ediyorum.15 gün önce ameliyat oldum sonuç harika.Gürcan Hocanın yaklaşımı herşeye değdi.keşke daha önce gitseymişim dedim.fiyatlar daha makul.kesinlikle görüş derim.hiçbir şikayetim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…