meme büyütme ameliyatı yaptırıp memnun olanlar istanbul da.. lütfen bana doktorlarının isimleri ve ucretini yazabilirlermi?
bende büyütmek istiyorum(
Merhaba arkadaslar
Ben burda yeniyim :)
Bende cogunuz gibi meme büyütme ve karin bel bölgemden yag aldirmak istiyorum. Okudugum kadariyla Naci beyden memnun kalan cok. Naci beye mail attim resimlerimle birlikte. hemen cevap geldi 6500 euro dedi .. sok oldum yaaa bana cok pahali geldi gercekten fiyatlar bukadar yüksekmi yoksa ben yurtdisindan gelecegim diye bana bu kadar yüksek bir fiyat verdi? sok oldum ve cokda üzüldüm sanki hayallerim kirildi bu parayi bulabilmem icin benim daha cooookkkk calismam gerek.
Fazla kiloluda degilim boyum 1.61cm kilom 60.
Bana baska bir doktor tavsiye edermisiz memnun kaldiginiz bir doktor ve fiyatlari bukadar ucmamis olan?
Aralik ayinda istanbula gelmeyi düsünüyorum ve ozaman yaptirmak istiyorum.
Gercekten cok üzüldümsizden yardim istiyorum arkadaslar.
Canım burda sadece ameliyat olan arkadaşların bilgileri paylaşılıyor ilk sayfada o yüzden cevap alamıyorsun. İlk sayfada hangi doktıra nasıl ameliyat olduğunu yazanların konu başlık linkleri var. Ordan merak ettiklerinin linkini tıklayarak sorabilirsin.
Neden kimse cevap yazmiyor?? yoksa benmi beceremedim buraya yazmayi??? yazdiklarim görünmüyormu ???
Kızlar hepinizin araştırma dönemindeki heyecanını anlıyorum ama başlığımız yeterince açıklayıcı. Burda sadece listeye eklemek üzere ameliyat olan arkadaşların bilgilerini yazıyoruz. O listeyi yapmamızın amacı da burda cevap alamadığınızı düşündüğünüz soruları ameliyat olan arkadaşlara sormanız. Ameliyat sonrası herkes kendi konusunu kontrol edip yardımcı olmaya çalışıyor ama bu konuya sürekli kontrol edilen bir konu değil. Doktor aradığınız şehirde ameliyat olan arkadaşlara listeden bakıp kafanızdaki soruları sorabilirsiniz.
Ben 18 Mart'ta Maslak Acıbadem Hastanesinde Dr.Yakup ve Dilek AVŞAR'a yaptırdım.. 260cc kas zarı altı koltuk altı kesisi ile damla şeklinde.
Şu an çok memnunum göğüslerinin küçük olmasından şikayet eden arkadaşlar 1 saniye bile düşünmesinler bence.. Harika bir duygu.. Bir kaç gün elbette sıkıntılar oluyor ameliyat sonuçta ama abartmaya gerek yok sonuç herşeye değiyor.
31 ekim 2012 teoman doğan kas zari alti 285cc mentor damla
gecmis olsun tam 1 ay olmus.Herkese gore degisir biliorum ama agrilarinin, hareket durumunun nasil oldugunu merak ediyorum? bende mayis in ilk haftasi ameliyat olacagim ve haziranin ilk haftasi icin arabayla uzun yola gitmeyi tatile cikmayi planliorum.Ameliyatimdan tam bir ay sonra yani sence bir sikintisi olur mu simdi ki durumunu goz onunde bulundurarak.