Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

arkadaşlar,ben de göğüslerime silikon istiyorum yani protez meme:) göğüslerim küçük ama sarkık değil,
istediğim iki estetik operasyonu vardı,birincisi burun ikincisi göğüs,burnu hallettim sırada meme var,tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var

meme büyütme ameliyatı yaptırıp memnun olanlar istanbul da.. lütfen bana doktorlarının isimleri ve ucretini yazabilirlermi?
bende büyütmek istiyorum(

Listede bütün doktor isimleri, şehirleri ve konu açan arkadaşların konu linkleri mevcut. Fiyat bilgisini konularda bulabilirsin.
Bu konuyu sadece listeye ekleme yapmak için kullanıyoruz.

meme büyütme ameliyatı yaptırıp memnun olanlar istanbul da.. lütfen bana doktorlarının isimleri ve ucretini yazabilirlermi?
bende büyütmek istiyorum(

Merhaba arkadaslar

Ben burda yeniyim :)
Bende cogunuz gibi meme büyütme ve karin bel bölgemden yag aldirmak istiyorum. Okudugum kadariyla Naci beyden memnun kalan cok. Naci beye mail attim resimlerimle birlikte. hemen cevap geldi 6500 euro dedi .. sok oldum yaaa bana cok pahali geldi gercekten fiyatlar bukadar yüksekmi yoksa ben yurtdisindan gelecegim diye bana bu kadar yüksek bir fiyat verdi? sok oldum ve cokda üzüldüm sanki hayallerim kirildi bu parayi bulabilmem icin benim daha cooookkkk calismam gerek.

Fazla kiloluda degilim boyum 1.61cm kilom 60.
Bana baska bir doktor tavsiye edermisiz memnun kaldiginiz bir doktor ve fiyatlari bukadar ucmamis olan?

Aralik ayinda istanbula gelmeyi düsünüyorum ve ozaman yaptirmak istiyorum.
Gercekten cok üzüldüm sizden yardim istiyorum arkadaslar.

Neden kimse cevap yazmiyor?? yoksa benmi beceremedim buraya yazmayi??? yazdiklarim görünmüyormu ???

Canım burda sadece ameliyat olan arkadaşların bilgileri paylaşılıyor ilk sayfada o yüzden cevap alamıyorsun. İlk sayfada hangi doktıra nasıl ameliyat olduğunu yazanların konu başlık linkleri var. Ordan merak ettiklerinin linkini tıklayarak sorabilirsin.

Christian_Louboutin cevabin icin tesekkürler :) ben öbür basliklara bi bakayim. yahuuu uyku girmedi gözüme ( 9 ay anamin karninda nasil durdum bilmem :) hi hi kafaya bisey takdimmi hemen simdi halledilcek huyum batsin )

Kızlar hepinizin araştırma dönemindeki heyecanını anlıyorum ama başlığımız yeterince açıklayıcı. Burda sadece listeye eklemek üzere ameliyat olan arkadaşların bilgilerini yazıyoruz. O listeyi yapmamızın amacı da burda cevap alamadığınızı düşündüğünüz soruları ameliyat olan arkadaşlara sormanız. Ameliyat sonrası herkes kendi konusunu kontrol edip yardımcı olmaya çalışıyor ama bu konuya sürekli kontrol edilen bir konu değil. Doktor aradığınız şehirde ameliyat olan arkadaşlara listeden bakıp kafanızdaki soruları sorabilirsiniz.

Neden kimse cevap yazmiyor?? yoksa benmi beceremedim buraya yazmayi??? yazdiklarim görünmüyormu ???

Alexus
ôzürdilerim :)

Ben bugün ameliyat tarihimi alım arkadaşlar inşaallah hayırlısı olur bakalım Prof.dr Aylin Bilgin KARABULUT BU ARADA .

Ben 18 Mart'ta Maslak Acıbadem Hastanesinde Dr.Yakup ve Dilek AVŞAR'a yaptırdım.. 260cc kas zarı altı koltuk altı kesisi ile damla şeklinde.
Şu an çok memnunum göğüslerinin küçük olmasından şikayet eden arkadaşlar 1 saniye bile düşünmesinler bence.. Harika bir duygu.. Bir kaç gün elbette sıkıntılar oluyor ameliyat sonuçta ama abartmaya gerek yok sonuç herşeye değiyor.

gecmis olsun tam 1 ay olmus.Herkese gore degisir biliorum ama agrilarinin, hareket durumunun nasil oldugunu merak ediyorum? bende mayis in ilk haftasi ameliyat olacagim ve haziranin ilk haftasi icin arabayla uzun yola gitmeyi tatile cikmayi planliorum.Ameliyatimdan tam bir ay sonra yani sence bir sikintisi olur mu simdi ki durumunu goz onunde bulundurarak.

Daha önce ameliyat olduğun tarihi listemize ekletmişsin???

31 ekim 2012 teoman doğan kas zari alti 285cc mentor damla

bonbon-02.04.2013-atatürk eğitim araştırma-dual plan mentor 275cc kas altı

Son düzenleme:
bugün 35.günüm.. koltuk altından yapılmıştı ameliyatım sizin hangi teknikle yapılacak bilemiyorum. Fakat benim gayet iyi durumum şu an ev işlerimi bile kendim yapabiliyorum kollarımı rahat kaldırabiliyorum artık ağrı yok arada sırada hassasiyet oluyor üşüyünce falan ama unutuyorum bile ameliyat olduğumu herşey çok güzell.... inşallah bir an önce sizde olur kurtulursunuz. 1. ayda yola çıkılır ben 5.günü uçak yolculuğu yapmıştım biraz acılı olsa da :))))
Fakat siz deniz tatilinemi gideceksiniz deniz için erken en az 2 ay yüzme yasak

Barış çakıra ameliyat olan arkadaşlar lütfen bana yardım edin 30 nisan salı randevumu aldım ilk defa görüşeceğim 1 yıl önce kadar izmirde bazı doktorlar la görüştüm ama içime sinmedi.şimdi burdan takip ettiğim kadarıyla barış çakıra gideceğim.
İçime sinerse mayısın 2. Veya 3.haftasına ameliyat tarihimi alacağım. Barış beye ameliyat olanların fotoları bana çok yardımcı olacak.ne olur bana yardım edin bişeyler söyleyin

Kızlar yok mu hiç barış çakır hastası bana yardımcı olabilecek birileri. Zamanım az kaldı

arkadaşlar herkese meraba... aranıza yeni katıldım. ben göğüslerimi küçülttürmek istiyorum. antalya da yaşıyorum. gülsüm tetik menevşe' ye gidiyorum. yalnız doktorla ilgili bir bilgim yok. yaptıran yada yaptırdığını bildiğiniz biri war mı? lütfen bilgilerinizi benimle paylaşın. cewaplarınız için şimdiden teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…