Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

ben de silikon taktırıcam 2 hafta sonra.ama göğüsaltından mı olsam göğüsucundan mı karar veremedim.göğüsucundan izi çok belli olur mu acaba?

ben de silikon taktırıcam 2 hafta sonra.ama göğüsaltından mı olsam göğüsucundan mı karar veremedim.göğüsucundan izi çok belli olur mu acaba?
Kesinlikle gogus ucu benim on ayda azaldi bile izler sakin gogus altindan yaptirma canim hwm gogus ucuna dovmeyle kapatadabilirsin hic belli olmasin dersen

7 şubat 2013 doç.dr. Cenk Demirdöver (İzmir) mentor kas altı damla high profil 380 cc

arkadaş lar ben 2 yıl önce konyada numune hastanesinde hakan çepniye göğüs küçültme ameliyatı oldum ilk başlarda çok güzel ikna ediciydi ama ne yazık ki 7 ameliyatımı yaptı ve hala benim göğüs uçlarım yok tamamen hayatımı mahvetti çok düşünerek karar verin ve benden tam 3 milyar para almıştı nolur çok düşünün

Selahattin Tulunay a göğüs büyütme ve yüz gençleşyirme ameliyatı olan var mı?

Çok çok acil yoruma ihtiyacım var.

arkadaşlar, bilgi alışverişi için ilgili konulara yazarsanız daha çabuk cevap alırsınız. bu konuda sadece bilgi almak isteyenlerin iletişime geçmelerini kolaylaştırmak için ameliyat olan arkadaşlarımızın bilgi ve linklerini veriyoruz.

merhaba arkadasim. ameliyat oldun sandim oncelikle cok gecmis olsun insallah memnun kalmissindir. Bende bogazici tip merkezinde olmayi dusunuyorum haftaya persembe gunu. senin dusunceni almak istedim.memnun kaldinmi acaba

Son düzenleme:
3şubat 2013 dr Veli Aslan boğaziçi tıp mentor marka dual plane 320cc ultra high profil
merhaba arkadasim oncelikle gecmis olsun ameliyat oldun sanirim. bende bogazici tip merkezinde ameliyat olmayi dusunuyorum memnun kaldin mi ordan dusuncelerini alabilirmiyim. birde ne kadar odedin acaba acele cvp yazabilirsen sevinirim onumuzdeki hafta ameliyat olmayi dusunuyorum

3 saat önceki mesajımı tekrar ediyorum:

arkadaşlar, bilgi alışverişi için ilgili konulara yazarsanız daha çabuk cevap alırsınız. bu konuda sadece bilgi almak isteyenlerin iletişime geçmelerini kolaylaştırmak için ameliyat olan arkadaşlarımızın bilgi ve linklerini veriyoruz.

bu konu ameliyat olan arkadaşlarımızın bilgilerini içerir. o yüzden ameliyat olmuş bir arkadaşa burdan soru sorduğunuzda büyük ihtimalle cevapsız kalacaktır. ameliyat olduktan sonra bu konuya bakmanın bir anlamı yok, ben bakmazdım, bakan olduğunu da sanmıyorum.

sorularınızı lütfen ilgili konularda sorun. ilgilendiğiniz klinik, doktor yada soru sormak istediğiniz arkadaşın sıklıkla kullandığı bir konu olduğundan eminim. ayrıca özel mesaj atıp daha çabuk ulaşabilirsiniz.

merhaba arkadasim. ameliyat oldun sandim oncelikle cok gecmis olsun insallah memnun kalmissindir. Bende bogazici tip merkezinde olmayi dusunuyorum haftaya persembe gunu. senin dusunceni almak istedim.memnun kaldinmi acaba

doğum dolayısıyla göğüslerim çatladı emzirme dönemim bitti ve diyete başladım 20 kilo verdim.175 cm boyum var 66 kiloyum.zayıfladıktan sonra doğum çatlakları ile birlikte göğüslerim çok kötü sarktı sarkıklığı gidermek ve göğüslerimi büyütmek istiyorum ama fiyatlarını bilmiyorum.ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? bir de iz kalıyormu? kol altından da silikon koyuyorlarmış öyle okudum o zaman iz falan kalmıyormuş.olanlar bilgi versin lütfen

1 nisan 2013 mentor+burun estetiği....

Christian_louboutin 29 mart 2013 ESTEEWORLD Doç . Dr.Fatih Peker mentor 275cc yuvarlak high profil ,meme başı kesisi , kas zarı altı protez yeri.

Arkadaşlar, gazi üniversitesinde meme büyütme ameliyatı olmuş olan ve durumundan çok memnun olan biri varsa, doktorunun adını verebilir mi?
Biraz da süreci anlatırsanız çok çok çok memnun olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…