- 22 Eylül 2018
- 33
- 9
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok acı çektim. Ama ben istisnayım benim kadar acı çeken yok buralarda. Unuttum deydi ve çok mutluyum.Çok mu ağrılı bu ameliyat canım benim canım çok tatlı da
Öncesi halinle Foto eklersen izlemeye alırız canım. Güvenlik acısındanBenim de ağrı eşiğim çok düşük .Ben yeni üye oldum ve foto göremiyorum. Fikir sahibi olmak istiyorum
Çok sağol canım sevindim böyle yazmanaBen çok acı çektim. Ama ben istisnayım benim kadar acı çeken yok buralarda. Unuttum deydi ve çok mutluyum.
Doktorunuz kim acabaMerhaba herkese ben 6 ekimde meme büyütme ameliyatı oldum kas altı sağ 400cc sola 350cc protez takıldı. Ameliyattan sonraki 3-4 gün baya ağrı oluyor ama düzenli olarak ilaçları kullanırsanız ve hareketlerinize dikkat ederseniz sıkıntı yok. Sonuç çok güzel oluyor tabiki hala şişliklerim var merakla inmesini bekliyorum
Melike güngör ben çok memnun kaldım domtorumdanDoktorunuz kim acaba
Kızlar dün ameliyat oldum memelerim çok aşağıda olduğu için meme başım kaldırıldı v t şeklinde dikiş atıldı bu kadar çok dikiş atılacağını tahmin etmemiştim bu izler gidecekmi drum ameliyattayken çekmiş resimleri albüme koydum Benide izlermisiniz bu dikiş izleri gececekmi 380 cc kullanıldı ağrım yok ama kollarımı hiç kaldıramıyorum ne kadar sürecek kollarımı kaldırabilmem çok moralim bozuk sanki hiç geçmeyecek gibi hissediyorum
izledim canımSeni izlemeye aldım beni izler misin? Soracağım şeyler var.
Çok geçmiş olsun,göğüs yapımız çok benziyor.Bana da diklestirme ve silikon dedi doktor.Ana ben bu kadar çok dikiş tahmin etmemiştim.Çok güzel olmuş kesinlikle, dikiş izleri geçince daha da güzel olacak merak etme.Doktorun kim?I
izledim canım
Bende bu kadar tahmin etmiyordum canım dr çok uğraşmış drum medicana beylikdüzünde Prof dr necmettin kutluÇok geçmiş olsun,göğüs yapımız çok benziyor.Bana da diklestirme ve silikon dedi doktor.Ana ben bu kadar çok dikiş tahmin etmemiştim.Çok güzel olmuş kesinlikle, dikiş izleri geçince daha da güzel olacak merak etme.Doktorun kim?