Kızlar dün kontrolum vardı. Biliyorsunuz okumuşsunuzdur yaptığım yorumları. Burada bu ameliyatı en çok acılı ağrılı ölüp ölüp dirilecek geçiren nadir kişilerden biriyim. Dün doktorumla bu konu hakkında epey konuştuk. Kendisine benim niçin bu ameliyatı bu denli kötü bir tecrübeyle geçtini sordum. Çünkü ameliyat öncesinde burada okuduğum yorumlar da bu sürecin dayanılmaz bir süreç olmadığını gözlemlenmiştim. Doktorum bana, sen dahil yakın zamanda ameliyat ettiğim on hastamın içerisinde sen en çok acı çeken bir numaralı hastam oldun, diğer altı hastam normal diyebileceğimiz bir düzeyde atlatır Ken, üç hastamsa senden daha az, altı hastamdam daha fazla zorlanarak geçirdi bu süreci ama en çok en şiddetli acı çeken sendin, oysa yapılan uygulamın şekli, takılan protezin boyutu, doktor ben aynı doktor olmasına ragmen sonuç bu denli farklılık gösterebiliyor dedi. Ve bana pişmanmısın diye sorduğunda evet bu denli acı çekeceğimi bilseydim olmazdım dedim acık ve net ve anlayışına sığınarak. Benim acık dürüst yorumum doktorumun hoşuna gitti. Ve bana bu sözlerinizi Video kaydı yaparak gögüs büyütme ameliyatı olmak isteyen hastalarıma dinletmek isterdim. Ağrının acının en şiddetlisine hazır olarak bu aleliyatı olmaya karar vermelerini istediğim için hastalarıma zor bir ameliyat olduğunu söylüyorum ancak beni anlamıyorlar dedi. Benim yaşadığım o hal doktorumu da epey üzmüş olduğunu bu sözleri söylerken gözlerime içine üzgün gözlerle bakınca anladım. Ne kendim nede doktorumu nede yakınlarını bu şekilde üzmeyi bende istemezdim tabi bu benim elimde olan birşey değildi yapımla alakalıydı. Uzun uzun yazdım ancak bu yorumumun dikkate alınmasını istiyorum. Kızlar bu ameliyat zor bir ameliyat doktorumun dediği gibide kişiden kişiye değişiyor bunu buradaki yorumlardan da anlayabiliyoruz. Size şunu söylemek istiyorum. Bu ameliyata girerken hep en yüksek seviyedeki zorluğuda dikkate alınarak girin, elbet ne denli zor olursa olsun geçip gidiyor kesinlikle. Boyut harika 400cc harika duruyorlar ancak keşke olmasaydılar böylede ben eski halimle barışık olup bu tecrübeyi hiç yaşamasaydım. Bu arada ben bir anneyim yani doğum acısı yaşamış üstelik ters doğumla evladını kucağına almış bir anneyim. O sürecimle kıyaslandığında bu ameliyatı keşke olmasaydım diyebiliyorum. Bence verimli bir yorum oldu. Olmak isteyen arkadaşlarım için. Tabi kelimeleri cımbızlamayanlar için. Özetle kolayda atlatabilirsiniz çok fazlasıyla zorda bunu bilerek yatın o ameliyat masasına. Hepinize sevgile