Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Merhaba, ilgisi ayni, herzaman ulasabiliyorum. Tavsiye ederim kendisini. Bende asiri ödem oldu ve sisliklerim inmedi hala bekliyorum. Oda kisiye göre degisiyo zaten iylesme süreci. Agrim sancim olmadi, ekrem bey cok ilgiliydi.

Yani bende cok saskinim imkansizdi aslinda hala soku atlatamadik...

Merhaba, ilgisi ayni, herzaman ulasabiliyorum. Tavsiye ederim kendisini. Bende asiri ödem oldu ve sisliklerim inmedi hala bekliyorum. Oda kisiye göre degisiyo zaten iylesme süreci. Agrim sancim olmadi, ekrem bey cok ilgiliydi.
Tesekkür ederim dr beyin hakkinda hep olumlu yorumlar okuyorum icimi rahatlatiyor tek nekadar güvenilir burdaki yorumlar bilemedim. Cogu üye her doktor hakkinda hem iyi hem kötü yorum yapiyor insanlarin kafasi karisiyor..

Tesekkür ederim dr beyin hakkinda hep olumlu yorumlar okuyorum icimi rahatlatiyor tek nekadar güvenilir burdaki yorumlar bilemedim. Cogu üye her doktor hakkinda hem iyi hem kötü yorum yapiyor insanlarin kafasi karisiyor..
Bende burda okudum Ekrem bey ile ilgili yorumları öyle gittim bir hafta sonrada ameliyat oldum. Heycan yapmadım da kendisi sakinliğiyle beni sakinleştirdi. İlk bir hafta hergün ama her gün aradım ve whatsapptan yazdım ameliyat sonrası bu normalmi şu normalmi diye ve hep geri döndü cevapladı kibardı. Şimdide öyle. Ben 29 haziranda ameliyat oldum. 7 hafta olmuş. Bi sorum oldugunda hala yazıyorum kendisi cevaplıyo.

Kızlar yeni albüm oluşturdum. Yorumlarınızı merak ediyorum. Bir sonraki fotoğrafları 1.ayımı doldurunca yapıcağım artık ki değişimi fark edebilelim.

Yeni fotoğraflarınızı gördüm ve 6 hafta 3 günlük tecrübeme dayanarak :)) hala ödemleriniz var diyebilirim kendimden biliyorum :)) ama hoş duruyor gerçekten,benim normalleşeli yaklaşık 10 gün oluyor ve füze gibiydi,şimdi ise çok doğal duruyor yani zaman geçtikçe hem göz alışkanlığı hemde normal boyutlara dönüşüyor..Pişman olmayın ve güle güle iyi günlerde kullanın :))

Teşekkür ederim canım sizde güle güle kullanın. Sabır edeceğim artık meşakkatli bir süreç

Gerçekten iyi bir hekim ilk 1 hafta amelyat sonrası ufak tefek zorluklar oluyor ama ben sonuçtan çok memnunum dr.ekrem beye yaptırmanızı öneririm.amelyat sonrası ilgili neler yapılıp yapılmayacağını tek tek söylüyor. Son derece doğal bir işte çıkartıyor

Merhaba bana kas altı dual plan ismi verilen yere konuldu doktorum bana şöyle söylemişti kas altı yapmak daha zor biraz Ağrı ödem va daha çok olabiliyor ama zar altı yapıldığında Meme başında hassasiyet karıncalanma hissizlik riski var ama bu olsa bile çoğunlukla geçici olduğunu biliyorum bence 3. Aya kadar sabredin düzeleceğine inanıyorum. Benim ameliyatımda bu tip problemler çok şükür yaşamadım ama araştırmalarımdan bu kadar bileğiyle sahibim

Merhabalar,benimde 2. Ayım pazartesi doluyor ve hiç bir şikayetim kalmadı şükür,yüz üstü yatmaya da başladım desteksiz,bu süreci biraz sabırla beklemek lazım,biz kadınlar sonucu hemen görmek istiyoruz malesef aceleci davranıyoruz ama şu an çok mutluyum ve gözüm sürekli sütyenlerde mağazalarda

Kas altı implantlar çok mu ağrılı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…