Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Kesinlikle doğallasıyor. his kaybı varsa o da geciyor. sevgiler

Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım bnde gögğs büyültme ameliyatı olmak istiyorum ama cok pahalılar bugün barış keklike yazdım 10 bin tl dedi aysegül hanım ise 9.50 12 bin tl arası dedi daha uygun yaptırabilecgim bir yer varmı istanbulda ve kredi kartı ile ödeme yapmak mümkünmüdür

Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır bu konu için forumu takip ediyorum. Hüseyin Karanfil'e ameliyat olan var mı acaba? Bir arkadaşımdan duydum kendisini. Arkadaşım 1 yıl önce ameliyat olmuş. Şu an cok memnun ama ilk 1 ayım kabus gibi gecti diyor, beni biraz korkuttu

Tatlim fiyatlar hep bu civarda. Martta izmirde oldum 9000 tl. Ama subat ayinda istanbulda arkadasim devlet hastanesinde oldu. 4650'e protezler dahil. Ancak devlette ucuza mal oluyor.

Valla Sakarya'da olucam ben 6bin

Bende Dr Ekrem keskin e ameliyat olacagim kismet olursa daha once benim doktoruma ameliyat olan tecrubeli arkadaslar var mi

400 cc dual plane dün ameliyat oldum. Yani zormus ilk bi kac gün gercekten. Ama Ekrem bey cok iyi.
Benim emzirme donemim biteli 6 ay oldu ama hala sikinca sut geliyo az da olsa bazi doktorlar bu sekilde ameliyat etmeyi dogru bulmuyor bazilari da 6 ay dolmuşsa sorun bulmuyor benim de kafam cok karıştığı icin ertelemek zorunda kaldim biraz :/

Anladim canim hayirlisi olsun bence sorun olmaz ama doktora danismak en iyisi...

Anladim canim hayirlisi olsun bence sorun olmaz ama doktora danismak en iyisi...

Merhaba arkadaşım, ben de önümüzdeki hafta Ekrem beye ameliyat olacağım. Sana kaç cm kesi açtı acaba?

Ahhahahha çok tatlısın çok teşekkür ederim Peki iz kalıcak gibi mi? İzler için herhangi bir krem vs verdi mi?
Benim henüz bir hafta oldu, ilk pansumanimi yaptim simdi. Acikcasi cok korkuyodum görcegim yaradan ama hic korkulcak bisey yokmus. Bi süre sonra krem vericekmis iz icin. Zaten kalsa bile cok silik kalir. Ben pek iz konusuna takilmadim cok iyi kremler var canim merak etme :)

Merhaba 275cc mentor taktıran biri var mı acaba? ilk mesajdaki linkler artık açılmıyor sanırım. sormam gereken birkaç konu var da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…