Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Merhaba benimde 9 aylık bebeğim var 5 ay oldu emzirmedigim benden de süt geliyordu damla şeklinde Dr söyledim baktı sorun olmaz dedi ve ameliyatımı oldum 2 hafta oldu çok şükür şimdilik problem yok bence bı kaç Dr danış derim ben erteleme ertelersen kaliyor

Çok geçmiş tekrar şimdi nasılsın.

Kızlar uzun bir zamandır yorumları okuyorum ve genelde 300 cc yaptıranlar hep keşke daha büyük olsaydı diyorlar. Büyük denilince bizim aklımıza epey farklı bir böyüt geliyor. Ama aslında istediğimiz ebeyendiğimiz gögüs 400cc lerde gibi. Örneğin bu foto gibi birşey istiyoruz. Bu foto daki 400cc haksız mıyım?

Eklentiler

• IMG-20180715-WA0000.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 80
fotoğraf ile değerlendirmek çok zor Ben dr.ekrem keskine amelyat oldum amelyat öncesi muayenede 300 cc ve 350cc 400 cc protez fotoğraflarıı gösterdi her hastada kiloya boya ve meme genişliğine göre konulacak protez değişiyor. bence muayeneye gidip protezleri elinize aldığınızda kafanızda bir şeyler oluşuyor. benim muaynemde öyle olmuştu enazından ..

Haydarpasa numunede meme kucultme amelliyatı olan varmi sıra ne zaman geldi . Tecrubelerinizi paylasirmisiniz

Merhabalar.Öncelikle ne zaman ameliyat oldunuz bilmiyorum ama bana protez takılalı yarın 1 ay olacak ve bazı konularda tecrübeye ihtiyacım var.Önce mentor yuvarlak 325 cc kullanıldı gögüs altından kas zarı altı.Ama bende inanılmaz bir gögüs ucu hassasiyeti var kıyafet dokununca diken gibi batıyor sanki yeni emziren anneler gibi,halen gündüz ameliyat sonrası sütyeni ve sporcu sütyeni kullanıyorum ve doktorum günde bir kaç saat birşey takmadan serbest kalabileceklerimi söyledi ve ben sütyen çıkarınca sanki memelerim yere düşecek gibi üstten baskı hissediyorum ve ağrı oluşuyor bu durum normalmi bana biraz bilgi verirseniz sevinirim.Formu yeni açtım ve çok sayfa var sorularımın cevaplarına ulaşmak zor olacaktı o yüzden direk size cevaben yazıyorum.Teşekkürler

Merhaba kizlar. 10 gun once kas alti 360 cc high profil yuvarlak polytech marka protez takildi. Beni izlemeye alirsaniz sevinirim. Aklimda bazi soru isaretleri var cunku.
Hayırlı olsun :)) inşallah en kısa zamanda iyileşirsin,benim de yarın 5 haftam doluyor ve bendede çok sorular var ama henüz tecrübeli arkadaşlar dönmedi.

Hayırlı olsun :)) inşallah en kısa zamanda iyileşirsin,benim de yarın 5 haftam doluyor ve bendede çok sorular var ama henüz tecrübeli arkadaşlar dönmedi.
Tesekkur ederim :) zamanla her sey guzel olur insallah da aklimizdaki soru isaretleri silinir gider. Seni izlemeye alamiyorum cnm albumun olmadigi icin

Tesekkur ederim :) zamanla her sey guzel olur insallah da aklimizdaki soru isaretleri silinir gider. Seni izlemeye alamiyorum cnm albumun olmadigi icin
:))) albüm yapmayı düşünmüyorum,kendimi şarkıcı gibi hissettim :) ben sizi aldım izlemeye.Keyfiniz nasıl varmı bir şikayetiniz.ben 4 hafta tecrübeliyim sizden ama benim kas zarı altına,gögüs altı kesisi,325 cc mentor high yuvarlak takıldı.

Benimde 6 hafta oldu :) şişlikler gram inmedi... sabırla bekliyorum...

Benimde 6 hafta oldu :) şişlikler gram inmedi... sabırla bekliyorum...
Benim indi şişlerim normal gögüs yumuşaklığına eriştim nihayet,size tavsiyem ödem attırıcı çaylar ve protein ağırlıklı beslenin,tek problemim hassasiyet bebek emziren lohusa gibi gögüs uçarım çok hassas sizdede varmı öyle hassasiyet?

Evet benimde aşırı hassas... bişey değdiği anda acıyo. Dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim sanırım ödemlerim oyüzden geçmiyo... bir türlü iyileşemedim

Kızlar dün kontrolum vardı. Biliyorsunuz okumuşsunuzdur yaptığım yorumları. Burada bu ameliyatı en çok acılı ağrılı ölüp ölüp dirilecek geçiren nadir kişilerden biriyim. Dün doktorumla bu konu hakkında epey konuştuk. Kendisine benim niçin bu ameliyatı bu denli kötü bir tecrübeyle geçtini sordum. Çünkü ameliyat öncesinde burada okuduğum yorumlar da bu sürecin dayanılmaz bir süreç olmadığını gözlemlenmiştim. Doktorum bana, sen dahil yakın zamanda ameliyat ettiğim on hastamın içerisinde sen en çok acı çeken bir numaralı hastam oldun, diğer altı hastam normal diyebileceğimiz bir düzeyde atlatır Ken, üç hastamsa senden daha az, altı hastamdam daha fazla zorlanarak geçirdi bu süreci ama en çok en şiddetli acı çeken sendin, oysa yapılan uygulamın şekli, takılan protezin boyutu, doktor ben aynı doktor olmasına ragmen sonuç bu denli farklılık gösterebiliyor dedi. Ve bana pişmanmısın diye sorduğunda evet bu denli acı çekeceğimi bilseydim olmazdım dedim acık ve net ve anlayışına sığınarak. Benim acık dürüst yorumum doktorumun hoşuna gitti. Ve bana bu sözlerinizi Video kaydı yaparak gögüs büyütme ameliyatı olmak isteyen hastalarıma dinletmek isterdim. Ağrının acının en şiddetlisine hazır olarak bu aleliyatı olmaya karar vermelerini istediğim için hastalarıma zor bir ameliyat olduğunu söylüyorum ancak beni anlamıyorlar dedi. Benim yaşadığım o hal doktorumu da epey üzmüş olduğunu bu sözleri söylerken gözlerime içine üzgün gözlerle bakınca anladım. Ne kendim nede doktorumu nede yakınlarını bu şekilde üzmeyi bende istemezdim tabi bu benim elimde olan birşey değildi yapımla alakalıydı. Uzun uzun yazdım ancak bu yorumumun dikkate alınmasını istiyorum. Kızlar bu ameliyat zor bir ameliyat doktorumun dediği gibide kişiden kişiye değişiyor bunu buradaki yorumlardan da anlayabiliyoruz. Size şunu söylemek istiyorum. Bu ameliyata girerken hep en yüksek seviyedeki zorluğuda dikkate alınarak girin, elbet ne denli zor olursa olsun geçip gidiyor kesinlikle. Boyut harika 400cc harika duruyorlar ancak keşke olmasaydılar böylede ben eski halimle barışık olup bu tecrübeyi hiç yaşamasaydım. Bu arada ben bir anneyim yani doğum acısı yaşamış üstelik ters doğumla evladını kucağına almış bir anneyim. O sürecimle kıyaslandığında bu ameliyatı keşke olmasaydım diyebiliyorum. Bence verimli bir yorum oldu. Olmak isteyen arkadaşlarım için. Tabi kelimeleri cımbızlamayanlar için. Özetle kolayda atlatabilirsiniz çok fazlasıyla zorda bunu bilerek yatın o ameliyat masasına. Hepinize sevgile

Evet benimde aşırı hassas... bişey değdiği anda acıyo. Dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim sanırım ödemlerim oyüzden geçmiyo... bir türlü iyileşemedim
Ayyy vallahi ağzım açık kaldı Allah sağlıkla sıhatle kucağınıza aldırsın inşallah.şaşırmamın sebebi 6 hafta önce operasyan ve 5 haftalık bebiş :)) çook tebrik ederim tekrar..
Hamilelikten dolayı çayları unutman gerekiyor canım ama proteinli beslenme ve bol bol yürüyüş yapman artık şart oldu bence.

Merhaba bende dr ekrem keskin ile görüstüm ve henüz karar veremedim . Sizin ameliyatiniz nasil gecti ameliyat sonrasi sorununuz oldu mu ve dr bey nasil acaba.. ameliyat öncesi ve sonrasi ayni ilgiyi gösteriyor mu? Yardimci olursaniz cok sevinirim ..

Merhaba bende dr ekrem keskin ile konustum ve karar veremedim henüz kendisini tavsiye edermisiniz.. sizin ameliyatiniz 1 ay gecmis nasil hissetiyorsunuz bir sorununuz veya rahatsizliginiz oldumu .. doktor bey ameliyat öncesi ve sonrasi ayni ilgiyi mi gösteriyor hani bir sıkıntı olmuş olsa ulaşmak kolay mı.. yardımcı olursanız cok sevinirim birde resimlerinizi görebilirmiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…