Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Merhabalar, ben de bir hafta önce yaptırdım; kasaltı, yuvarlak natrella protez takıldı; meme dokum vardı , bir memeye 340, diğerine 360 takıldı ama bana küçükmüş gibi görünüyorlar, bir ay sonra nasıl görünürler bilemiyorum.

Beni izlemeye alır mısın fotom var

Herkese merhaba istanbul da meme büyütme ameliyatı opmak istiyorm. Doktor konusunda çok kararsızım. Ameliyat olan veya olacak arkadaşlar bilgi ver bilir misinzi? Hangi doktoru tetcih etmeliyim. Yaz gelmed n olmak istiyorum
Merhaba. 2 hafta sonra ameliyat olacağim. Dr ismi tavsiye edebilirim
Ancak fiyatı burada okuduklarımdan biraz pahalı ve motiva cipli protez kullanıyor. İstersen burada yazan markalardan da takıyor takibi. Ama kapsül riski yok gibi birsey oldugu icin ben motiva tercih ettim.

Canım ben de elif hanımı araştıryorum da
Kesi izlerin ne durumda istediğin gibi oldu mu

Merhaba 28 Şubat'ta kas zarı altı 225 cc damla silikon şeklinde ameliyat oldum. Ancak pek alışamadım. Çok dik ve iki kolumu yana açtığımda portakal gibi görüntüsü var. Bu zamanla düzelecek bir şey mi?? Minyonum silikon high profil 1 52 boy 42 kilo yani küçük bi görüntüsü olmadı silikonun Tecrübeli arkadaşlar yorum yazabilir mi ? Sizde de böyle bi görüntü olmuş muydu?

Merhaba belki de protrz kas altına konulmalıydı ve bir miktar yağ enjektesi de yapılmalıydı. Çok zayıf olduğunuz için silikonu örtecek bir dokunuz olmadığı için öyle göründüğünü düşündüm bi an .

İki farklı dr ile görüşmüştüm ikisi de kas zarı altının yeterli olacağını söylemişti . Normal duruşta bir sıkıntı Yok aslında. Sadece ellerimi yana açtığımda görüntüsü patlayacakmış gibi Zamanla doğallaşır mı diyorum ama henüz bir ay oldu çünkü .

Prensip olarak fotoğrafı olmayanları izlemiyorum. Benim anlamadığım şey zayıfsınız ama göğüs dokunuz vardı o zaman kas zarı altı olduğuna göre ? Ama dokunuz barsa o top gibi görüntü neden oldu sonuçta protezi örtecek yan dokular Yok demek ki kollar yanlara açılınca sadece protez görüntüsü oluyor öyleyse ? Yağ enjektesi yapılırsa kenarlara en azından geçiş daha yumuşak olur protezin kıvrımları belli Olmaz . Doktorunuza bunu sorsanıza bakalım ne diyecek .

Foto eklemeyi becerebilirsem şayet eklicem... Evet yeterli dokun var dedi ama zayıfım epeyce . Sporla da iyice kötü olmuştu göğüslerim dediğim şey özellikle yan taraflarda var acaba ödemden mi kestiremiyorum Kontrole gittiğimde soracağım henüz bi ay olduğu için umutsuzluğa kapılmak istemiyorum . Öyle kalırsa durum kötü ama

Tabii göğsün normal şeklini alması 3-6 ay gibi bir süreç ama ben sanmıyorum 1 ayda da çok fazla ödeminizin kaldığını . Hani daha erken dönemde ödemli oluyor kesi yeni yapıldığı için , ama 1 ay zarfında ilk günlere nazaran daha az etkisi kalıyor . Bence yine de umutsuzluğa kapılacak bir durum yok Çünkü sadece kollarınızı yana açtığınızda bu durum oluştuğunu söylediniz . Ünlülerde bile o şekilde normal şekikde durduğu halde iki portakal görünümünde göğüsler var. Herkesin göğüs yapısı kusursuz bir görünüme sahip değil maalesef buna ben de dahilim . Ama imkanlar dahilinde sahip olduklarımızla mutlu olmayı bilmeliyiz mesela benim bi göğüs ucum daha büyük diğeri daha küçük emzirmeden kaynaklı , çok bariz bi fark Yok ama dikkatle bakınca belli oluyor , herşeyin mükemmel olmasını istersek bunun sonu yok ve sanırım bazı şeyler operasyon sırasında anlaşılamıyor hani tekrar tekrar operasyon geçirme şansımız Yok. Ben yine de göğüslerinizin güzel olduğunu düşünüyorum o kolları kaldırdığınızdaki yuvarlak görüntü çok dert edilecek bir durum değil ama tabi ki doktorunuzla endişelerinizi paylaşın . Doktorunuzun görüşünü aldığınızda beni de etiketleyerek yazarsanız sevinirim . Sevgiler .

Eklemeye çalıştım fotoları ama becerebildim mi biliyorum Şuan bu durum beni üzüyor keşke yaptırmasaydım diyorum

Merhaba ben de 27 martta oldum
.fotonuz var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…