- 27 Aralık 2010
- 278
- 47
Arkadaslar selam. Size danişmak ve fikirlerinizi almak istedigim bir durum var 1.5 ay olmak üzere silikon ameliyatı oldum ( 450 cc kas altı high profil ) dekolte bölümü büyük kabarık olsun istedim doktorumdan Kendi meme dokum var dı zaten. ve 1 cocuk Annesiyim Allah bagislarsa. haliyle sarkiklik vardi benim derdim sütyensiz yasayamaz olmamdı bir abiye yada bikini mayo destekli giymek zorunda olmaktan bıkmam dı. sonucta Nihayet ameliyatimi oldum cesaretimi toplayip Fakat gelelim sonuca çok da mutlu memnun degilim meme asagı dogru yukarisi dolgun yuvarlak büyük durmuyor dekolte bölgesi asagı doğru düz duruyor ortalardan asagi dolgun duruyor 3 ay yerleşme ve bekleme süreci verdi meme uçlari da silikon memede karsita bakar uçlar bilirsiniz füze gibi öyle degil bunu söylemistim 2 cm dikis ile yukari çekeriz deriden.dekolteye dogru demisti minik bir lokal anestezi ile dedi. Sizlerin düsuncesi nedir? bi resim ekliyemedim Albüme nasil oluyorsa...!!??
Beni izlemeye alır mısın fotom varArkadaslar selam. Size danişmak ve fikirlerinizi almak istedigim bir durum var 1.5 ay olmak üzere silikon ameliyatı oldum ( 450 cc kas altı high profil ) dekolte bölümü büyük kabarık olsun istedim doktorumdan Kendi meme dokum var dı zaten. ve 1 cocuk Annesiyim Allah bagislarsa. haliyle sarkiklik vardi benim derdim sütyensiz yasayamaz olmamdı bir abiye yada bikini mayo destekli giymek zorunda olmaktan bıkmam dı. sonucta Nihayet ameliyatimi oldum cesaretimi toplayip Fakat gelelim sonuca çok da mutlu memnun degilim meme asagı dogru yukarisi dolgun yuvarlak büyük durmuyor dekolte bölgesi asagı doğru düz duruyor ortalardan asagi dolgun duruyor 3 ay yerleşme ve bekleme süreci verdi meme uçlari da silikon memede karsita bakar uçlar bilirsiniz füze gibi öyle degil bunu söylemistim 2 cm dikis ile yukari çekeriz deriden.dekolteye dogru demisti minik bir lokal anestezi ile dedi. Sizlerin düsuncesi nedir? bi resim ekliyemedim Albüme nasil oluyorsa...!!??
Merhaba izlemeye alir misiniz benimde allergan yuvarlak modarete profil 325 cc ama oncesinde dokum hic yoktuErcan karacaoğlu 7.02.2018 kas altı- 325 cc yuvarlak allergan inspira trf.
Merhaba. 2 hafta sonra ameliyat olacağim. Dr ismi tavsiye edebilirimHerkese merhaba istanbul da meme büyütme ameliyatı opmak istiyorm. Doktor konusunda çok kararsızım. Ameliyat olan veya olacak arkadaşlar bilgi ver bilir misinzi? Hangi doktoru tetcih etmeliyim. Yaz gelmed n olmak istiyorum
Canım ben de elif hanımı araştıryorum daMerhaba kizlar20 gun once Elif eren aydin'a ameliyatimi oldum 400cc lerime kavustum bugunden otibaren sporcu sutyenine gecebilecegimi soyledi bende bi hevesle victoria secret'a gittim. 34c cup olarak olctuler orda denedim aldim ama evde su an biraz sıkı gibi geliyo dogru beden boyle sıkı mı olcak bilemiyorum ameliyat sonrasi sutyeni su an daha rahat geliyo diyim kumasin goguslerimde hafif izi cikacak kadar sıkı napsam acaba fotograf yollasam anlasilir mi?
Merhaba 28 Şubat'ta kas zarı altı 225 cc damla silikon şeklinde ameliyat oldum. Ancak pek alışamadım. Çok dik ve iki kolumu yana açtığımda portakal gibi görüntüsü var. Bu zamanla düzelecek bir şey mi?? Minyonum silikon high profil 1 52 boy 42 kilo yani küçük bi görüntüsü olmadı silikonun Tecrübeli arkadaşlar yorum yazabilir mi ? Sizde de böyle bi görüntü olmuş muydu?
İki farklı dr ile görüşmüştüm ikisi de kas zarı altının yeterli olacağını söylemişti . Normal duruşta bir sıkıntı Yok aslında. Sadece ellerimi yana açtığımda görüntüsü patlayacakmış gibi Zamanla doğallaşır mı diyorum ama henüz bir ay oldu çünkü .Merhaba belki de protrz kas altına konulmalıydı ve bir miktar yağ enjektesi de yapılmalıydı. Çok zayıf olduğunuz için silikonu örtecek bir dokunuz olmadığı için öyle göründüğünü düşündüm bi an .
Bi de rica etsem beni izler misiniz ?Merhaba belki de protrz kas altına konulmalıydı ve bir miktar yağ enjektesi de yapılmalıydı. Çok zayıf olduğunuz için silikonu örtecek bir dokunuz olmadığı için öyle göründüğünü düşündüm bi an .
İki farklı dr ile görüşmüştüm ikisi de kas zarı altının yeterli olacağını söylemişti . Normal duruşta bir sıkıntı Yok aslında. Sadece ellerimi yana açtığımda görüntüsü patlayacakmış gibi Zamanla doğallaşır mı diyorum ama henüz bir ay oldu çünkü .
Foto eklemeyi becerebilirsem şayet eklicem... Evet yeterli dokun var dedi ama zayıfım epeyce . Sporla da iyice kötü olmuştu göğüslerim dediğim şey özellikle yan taraflarda var acaba ödemden mi kestiremiyorum Kontrole gittiğimde soracağım henüz bi ay olduğu için umutsuzluğa kapılmak istemiyorum . Öyle kalırsa durum kötü amaPrensip olarak fotoğrafı olmayanları izlemiyorum. Benim anlamadığım şey zayıfsınız ama göğüs dokunuz vardı o zaman kas zarı altı olduğuna göre ? Ama dokunuz barsa o top gibi görüntü neden oldu sonuçta protezi örtecek yan dokular Yok demek ki kollar yanlara açılınca sadece protez görüntüsü oluyor öyleyse ? Yağ enjektesi yapılırsa kenarlara en azından geçiş daha yumuşak olur protezin kıvrımları belli Olmaz . Doktorunuza bunu sorsanıza bakalım ne diyecek .
Foto eklemeyi becerebilirsem şayet eklicem... Evet yeterli dokun var dedi ama zayıfım epeyce . Sporla da iyice kötü olmuştu göğüslerim dediğim şey özellikle yan taraflarda var acaba ödemden mi kestiremiyorum Kontrole gittiğimde soracağım henüz bi ay olduğu için umutsuzluğa kapılmak istemiyorum . Öyle kalırsa durum kötü ama
Silmeye çalışıyorum ama beceremedim hatayla oldu buradaki nasıl sileceğim acaba fikriniz var mı ?Tatlım,albüm yap o şekilde paylaş fotolarını. Bu şekilde herkes görür dikkat!
Silmeye çalışıyorum ama beceremedim hatayla oldu buradaki nasıl sileceğim acaba fikriniz var mı ?
Merhaba ben de 27 martta oldumMerhaba 28 Şubat'ta kas zarı altı 225 cc damla silikon şeklinde ameliyat oldum. Ancak pek alışamadım. Çok dik ve iki kolumu yana açtığımda portakal gibi görüntüsü var. Bu zamanla düzelecek bir şey mi?? Minyonum silikon high profil 1 52 boy 42 kilo yani küçük bi görüntüsü olmadı silikonun Tecrübeli arkadaşlar yorum yazabilir mi ? Sizde de böyle bi görüntü olmuş muydu?
Merhaba, Aysegül hn ile görüşmeye gittim geçen gün.Bana kas altı 350 cc yuvarlak konuldu meme dokum azdı