Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Geçmiş olsun. Ayşegül hn derken sivri değil mi? Ben de araştırıyorum da, gelişmeleri yazın lütfen bilgilenmemiz için :)

Bir de ameliyatınızınyöntemi nasıldı? Kas altı kas zarı altı? Meme dokunuz var mıydı önceden?

Çok geçmiş olsun canim

Kızlar kaçıncı günde tamamen ayağa tek başınıza kalkabildiniz? Ameliyattan çıkalı 48 saat oldu fakat hala yardımsız yattığım yerden kalkamıyorum, ayaktayken gün içinde çok rahatım ama kalkmak sorun ben mi çok tatlı canlıyım

Merhaba kızlar ben bundan 2 ay önce gögüs büyütme ameliyatı oldum karar vermeden önce buradan olan arkadasların paylasımlarını hep okudum doktorumuda sayenizde seçtim diyebilirim. Benim gögüsüm uc tarafına doğru şişkin yani tubular meme dedikleri cinstendi meme dokum vardı ama şekilsizdi yani. Hep en cok utandığım yerim olmuştu kendim bile bakmak istemezdim o kadar diyebilirim. Karar vermem senelerimi aldı 29 yaşıma geldim eşimden boşandım haydi dedim artık yapıyoruz bu işi :)
Operasyondan bir hafta önce başladı benim pimpirikliğim aman nasıl olucak ay cok acıyacakmı birde hayatımda hiç ameliyat olmamısım neyse burdaki kızların yazıları bana gercekten cesaret verdi. Operasyona saat 10 da girdim 11:30 da cıktım. Meme ucundan giriş yapıldı kas altı mentor moderate profile 375cc (damla modeli)konuldu çıktığımda gögüs ucumda agrı vardı ama dayanılmayacak kadar değildi ama tabi narkozun etkisiyle ben biraz dramatize ettim olayı
İlk 6 saat alışmaya ve ayılmaya çalıştım ağrı ilk 1 saat içinde kayboldu fakat nasıl desem gögüs ucuma sanki ayakkabıları bağcıklarından baglamıslar gibi hissettim, taş oturmuş gibi. Bazı kızlar hemen taburcu oluyorlar fakat ben beceremedim onu saat aksam 10 gibi bir daha agrım basladı gögüs ucumda iğne vuruldu son olarak gece 3 te de iğne yaptırdıktan sonra sabaha karsı 5 te ayaklandım. Sabah doktor gidebilirsin diyince eve gittim hatta köpeklerimi bile gezdirdim o kadar diyebilirim. İlk 3 gün sadece ayakta uyurmuscasına uyudum otobus muavini gibi ilk gece annem yatırdı kaldırdı sonrasında tek başımaydım hep hiçte sıkıntı yaratmadı dediğim gibi 3 gün sonra arkadasımın doğum gunune gittim gece dans bile ettim sabaha kadar. Bana diren takılmadı zaten doktorum gerekli olmadıkça takmıyormus. Agrı kesici ve ödem attırıcı birde kas gevşetici kullandım 1 hafta hiç ama hiç sıkıntım olmadı. Bu arada şuan mükemmeller keşke daha önce yaptırsaydım keşke kendime güvenim yerine geldi resmen açıp açıp bakıyorum. Birde gögüs ucundan girildiği için suanda bile izlerim kaybolmaya basladı hiç iz kalmıcak neredeyse. 75 b beden giyiyordum dolu dolu bir c kup oldum sanıyorum hala sütyen giymeme izin yok sporcu sütyeniyleyim. Umarım doğru yere yazmısımdır 5 sene önce uye olup hiç yazı yazmamıstım. Buradaki bütün kızlara cok tesekkür etmek istedim yazılarınız bana cok destek oldu :)

Çok çok normal hiç canını sıkma bende kalkarken destek almaya calısıyodum yanımda birileri varsa şöyle arkamdan bir itseler istiyordum yoksa karın kaslarıma kuvvet diyordum 1 haftaya kendi kendine kalkıcaksın o zamana kadar mekik çekermiş gibi hisset en sonunda kalkıyosun

Daha çok yeni 4-5 güne yavaş yavaş kalkmaya başlarsın

Çok çok geçmis olsun iyi olmaniza cok sevindim artik sizde bize katildiniz yeni goguslerinizle gule gule kullan

Benim ameliyat haftaya olucak .Ama bir haftam var iyilesip eve donmek icin.3 saatlik ucak yolculugu ardindan tekrar bir 500 km .Acaba kaldirabilirmiyim bilmem.

Herkese merhaba,
Ben de meme buyutme ameliyatı için sonunda karar kıldım ve 7 şubat tarihinde ercan karacaoğluna ameliyat oluyorum. Her zaman kucuk memeli biriydim ancak doğumdan sonra iyice yok oldular, A kapın anca yarisini dolduruyorum. Hasan findikla gorustum, fena degildi, ama icime cok sinmedi, daha sonra tavsiye üzerine ercan bey ile gorustum. Bu arada her ikisinin de vizitası ucretsiz. Ercan bey cok sıcak kanlı ve insana güven veriyor. CC uzerinden konusmadık her 2 doktorla da. Her ikisinin de bana tavsiyesi B kap sonu en fazla C kap başı oldu. Dr.um bana her ikisinin de uygulanmis halini gosterdi c kap başı beni fazlasiyla mutlu edecek gibi. Bir de allergen marka takiyormus, allergen taktiranlar nasil memnun musunuz? Kas altı uygulanacak. Yuvarlak mi silikon mu ameliyatta karar vericem dedi(ben yuvarlak istiyorum) Ben de acikcasi cok buyuk istemiyorum. Meme dokum çok az. 1.60 boyundayım ve 48 kiloyum biraz minyon tipliyim. Dr ile ilgili tecrubesi olan varsa bilgi paylasabilir mi? Ameliyatima cok az kaldı o yuzden heyecan dorukta. Herkese simdiden tesekkurler

Arkadaslar selam. Size danişmak ve fikirlerinizi almak istedigim bir durum var 1.5 ay olmak üzere silikon ameliyatı oldum ( 450 cc kas altı high profil ) dekolte bölümü büyük kabarık olsun istedim doktorumdan Kendi meme dokum var dı zaten. ve 1 cocuk Annesiyim Allah bagislarsa. haliyle sarkiklik vardi benim derdim sütyensiz yasayamaz olmamdı bir abiye yada bikini mayo destekli giymek zorunda olmaktan bıkmam dı. sonucta Nihayet ameliyatimi oldum cesaretimi toplayip Fakat gelelim sonuca çok da mutlu memnun degilim meme asagı dogru yukarisi dolgun yuvarlak büyük durmuyor dekolte bölgesi asagı doğru düz duruyor ortalardan asagi dolgun duruyor 3 ay yerleşme ve bekleme süreci verdi meme uçlari da silikon memede karsita bakar uçlar bilirsiniz füze gibi öyle degil bunu söylemistim 2 cm dikis ile yukari çekeriz deriden.dekolteye dogru demisti minik bir lokal anestezi ile dedi. Sizlerin düsuncesi nedir? bi resim ekliyemedim Albüme nasil oluyorsa...!!??

Mrb bende gögüs olacagım hightbprofil nedir acaba

Arkadaşlar acil yardıma ihtiyacım var, forum arama bölümü hata veriyordu araştıramadım. Sporcu sütyeni ne kullanıyor çoğunluk bi tane aldım ama dikiş yerlerine geliyor çok rahatsızım

Merhaba canım ben ameliyat olalı 1 ay oldu istediğin herşeyi sorabilirsin

Bende ekleyemiyorum resim bende400cc taktırdım ama çok mmemnunum çok doğal duruyor resim atabilsen bakardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…