Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri

Bence yağ enjeksiyonu zamanla tekrar sarkmaya neden olur gibi geliyor. Silikon garanti yinede karar sizin. Dik furuyormuymuş yağ enjeksiyonuyla
Evet dr durur dedi benim zaten gogus dokum.var ben birazcik dolgun ve dik dursun istiyorum .benim goguslerimin arasi da birlesik sadece ust kisimlar bosaldi kilo verdemeden oralar biraz dolsun istiyorum

Evet dr durur dedi benim zaten gogus dokum.var ben birazcik dolgun ve dik dursun istiyorum .benim goguslerimin arasi da birlesik sadece ust kisimlar bosaldi kilo verdemeden oralar biraz dolsun istiyorum
Ozaman iş değişir biraz hacim verilecekse yağ enjeksiyonu daha iyi olabilir bence başka doktorlarlada görüşmelisin

Damla model ve yağ enjeksiyonu yaptı doktorum dekoltenin daha doğal olması için :)

Son düzenleme:
C Caprica13 damla proteziniz high profil miydi, moderate miydi, kaç cc takıldı çok merak ettim, bir de fotoğraf koymayı düşünürseniz ben sizi eklemek isterim. Benim mentor 300cc damla high profil. bana bunlar fazlasıyla dolgun geliyor zaten:/ Naci beyle ben de görüşmüştüm ben de aslında arion istiyordum ama o dönemde elimde kalmadı dedi ben de doktoru değiştirdim:)

M macellan 295cc ama kutusu arabada bakıp tekrar yazarım yani high profil mi hatırlamıyorum şu an Proteze ek yağ enjeksiyonu da yaptı, ben kendisine bıraktım herşeyi ve memnunum özellikle çabuk iyileştiğim için çok mutluyum 2 çocuk olunca malum:)

teşekkürler yazarsan sevinirim:) gerçi markadan markaya aynı cc ler de değişik oluyormuş Naci bey öyle demişti. Damla proteze neden yağ enjeksiyonu yaptı ki, moderate profil ise üste bi tık daha fazla dolgunluk vermek için mi acaba

Merhaba ben de de 2 çocuk var ve çalışıyorum iş yerinden ve hatta aillerden gizli yaptıracağım iyileşme sürecini merak ediyorum.
Siz kaç günde iyileştiniz acaba?

Kızlar meme dikleştirme ve silikon ameliyatımı olalı 2 gün oldu. Bugü gayet iyiyim.
Gerçek mi geçmiş olsun burda öyle yazılar okudum ki sanki 10 gün hep yatcakmışım gibi geliyr ağrılardan çok korkuyorum.
Siz kime ameliyat oldunuz kaç cc ve kas altımı oldu acaba?

Ameliyatımı Naci Çelik yaptı, kişiye göre tasarlama yapıyor 295 cc ama sizin ölçünüze göre yapacağı farklı olur.. ben ilk günden itibaren çok iyiydim, az ağrım oldu ve yavaş yavaş tutunarak kalktım ve 3.gün hiç
Birşeyim yoktu ve kollarımı kaldırmama söyledi bir iki egzersiz gösterdi.. bu kadar kolay olacağını ben de düşünmemiştim gerçekten :)[/QUOTE]

benim göğüslerimin arası çok ayrıktı ve üst bedenim çok zayıf olduğu için doğal bir göğüs dekoltesi olsun dedi.. fotoğraf yüklemeye pek sıcak bakmıyorum ama Kağıthane Gürsel mah.seren sokaktayım belki tesadüf yakınsanız gösteririm İsterseniz dışarıda da görüşürüz

Foto yuklemiyorsunuz ama açık adres veriyorsunuz çok tuhaf geldi bana kusura bakmayın yorum yapma gereği duydum

Foto yuklemiyorsunuz ama açık adres veriyorsunuz çok tuhaf geldi bana kusura bakmayın yorum yapma gereği duydum
.
Fotoğraf koyanlara saygım sonsuz, bana göre değil bu benim düşüncem.. ortak bir yerde de görüşülebilir dedim. Kaç kişi bakacak fotoğrafıma ne bileyim ben:) 1 sene araştırdım nasıl bir süreç olduğunu biliyorum, amacım yardımcı olmaktı.. Milletin işi gücü yoksa gelip beni arayacaksa kendileri bilir:)

Ayrıca yeni üye olabilirim bu benim tercihim..! Benim de şaşırdığım insanlar oluyor ama kimseye öyle yapsaydın bari?? Böyle yapsaydın bari ?? Demiyorum.. şaşıracağımız çok şey var şu hayatta.. haklısınız belki ama ben olsam gerçekten işime yarayacaksa iletişime geçmeye çalışırdım. İnstagram dan eklenir, sorulur necisin?kimsin? Kendi fotoğrafımı koymam istenir.. Biz yerlisi ve eksiyiz oturduğum yerin. Çok şükür kimseden saklıycak çekinecek birşeyim yok. Kapı numarası vermediğime göre de dolandırılmam herhalde:)

Merhaba arkadaşlar. Göğüs büyütme ameliyatı bende geçtiğimiz 30 haziran günü olmuştum. Bugün 4.günüm kollarımı hareket ettirmekte ve otururken kalkarken yatarken çok zorlanıyorum. Bu süreç ne zaman geçecek acaba bilen var mı? Sıkılmaya başladım Ne zaman eski halime dönücem

Merhaba gecmis olsun oncelikle bir hafta suruyor sonra rahatlarsin merak etme hergun daha iyi olacaksin cok COK sabir gerektiren bir ameliyat.

Merhaba kizlar ameliyatimi Aysegul Sivriye oldum fakat kendisine karar kilmadan bir cok doktorla gorusmeye gittim, Fatih dagdelen bu doktorlar arasindaydi beni 5 saat beklettiler dora hospital da ha gelecek de gelecek doktor diye meger reklam çekimi varmis, sonrasinda gorusmede soru soramadim cunku kendisi kisa kisa cevaplar verip beni rahat hissettirmedi, gormek istedi ve gosterdigimde ´evet ihtiyaciniz var ' dedi ihtiyacim olmasa ameliyat olmayi goze alirmiydim ?! Bir tanidigimda ona ameliyat olmus sonradan ogrendim ve onada ameliyattan sonra 2 sinif insan muamelesi yapilmis ilgilenilmemis yani parayi verene kadar hersey! diyecegim su ki Fatih Dagdelene ameliyat olacaksankz iyice emin olun baska doktorlarada gidin acele etmeyin bu çok ciddi ve önemli bir karar!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…