• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Aynen aşkım çocuğun olmadığı için anlayamamissin
Su cevaptan bile nasıl Bi karakter olduğunuz aşikar. Ben sizi kırmadan yazmak için kılı kırk yarmışım halbuki. Çocuğum yok ve olsun diye uğraş veriyorum, bu süreçte dusuk de yaptım. Birsey yazarken siz de biraz düşünseniz keske. Başka bir üyeyi de bebek konusunda vuracak yorum yapmışsınız ve o uye de hamile. Siz böyle kalp kıra kıra yaşamaya devam edin sonra böyle daha çooook konu açarsınız işiniz de rast gitmez. Bi gün neden diye düşünürseniz aynaya bakın cevabı görürsünüz. O çocuk ve kocaya da Allah yardım etsin sabır versin gerçekten büyük imtihandalar sayenizde çünkü

Üstte başka bir yorumumda da yazdım. Ben konu sahibinin yazdıklarından bir sonuca varamadım. Evde kendine hareket alanı bırakmayan kocayla daha çok vakit geçirmek istiyor..
Sporu da beraber yapalım, daha çok vakit geçirelim derdinde. Kaç defa konu açtı bununla ilgili. Öyle bir kocam olsa, arkadaşlarıyla yaptığı maç saatini fırsat bilirdim sanırım.
Bir yandan da ameliyat sonrası evde kalmasın diye çabalamış. Madem bu kadar tahammülü yok eşine niye beraber vakit geçirmek istemiyor diye dert yanıyor? Kendi kafası mı karışık yoksa bazı şeyler abartılıyor mu? Bilemedim.
Aynen hatta 6-7 basligina "ne istediğini bilmiyor ne yazsam bos diyerek" sadece bakip gecmistim

Siz varken annesine neden gitsin? Yatalak hasta değil anladığım kadarıyla. Kendi tuvaletine vs gidebilecek adam. Yemek vereceksiniz odasına, pansuman yapacaksınız. Bu kadar değil mi? Çıkmaz odadan, bebeğiniz ile yan yana gelmezler. Eğer annesi olmasaydı ne olacaktı? Yine kendi evinde kalmayacak mıydı bu adam? Yoksa git eve gelme ben hem seninle hem bebekle ilgilenemem mi diyecektiniz? Anne olabilirsiniz ama aynı zamanda eşsiniz. Zorlansanız bile kocanız ile ilgilenmesi gereken kişi sizsiniz, hele ki annesi gönüllü değilse yardıma.

Kızlar biz kadınlar doğum yapınca genelde anne gelir kardeş gelir illa doğum olmasına gerek yok bir ameliyat geçirince herkes annesini istemez mi yaninda ? Ben eşimi annesine emanet etmek isteyerek çok normal bir talepte bulunduğumu düşünüyorum aslında
Hayır herkes istemez. Ben doğumumda da eşimi istiyorum. Başka sebeple ameliyat geçirdiğimde de sadece eşimi istemiştim yanımda. Üstelik annemle hiçbir münakaşamız da yok ve kendisi hemşire. Sadece çekirdek aileme çok alıştım ve hastanede de çekirdek ailemi aradım. Kök ailem de oradaydı tabiki ama bakımı mı da annem yapsın istemedim, gece de o kalsın istemedim. Ancak mecbur olsaydım kabul edebilirdim.

Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın ama cidden böyle riski nasıl alabiliriz? Sizin de dediğiniz gibi dikkat çekmek için yapıyor bir tane çarpsa o burun yamulsa ikinci operasyona lüzum olsa benim burnuma da kaç defa kafası ayağı falan geldi sızım sızım sızladı
Yahu biraz abartıyosunuz. Gün içinde yemek gibi çocuğu biraz oyalamak gibi işler için kayınvalideniz gelsin. Gece de çekirdek ailenizle kalın. Çocuğunuz da her dk dart oynar gibi bişeyler fırlatıp durmuyo heralde. Zaten babasının yüzündeki bantları ve acısını gördüğünde belki de korkup sinecek bi köşeye çocuk yaklaşmayacak bile. Kocanız yerinde olsam büyük bozulurum.

Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Annesi istememiş tabiki evine gelecek. Mıymıylıgın alemi yok. O kadar da abartmayın yahu 16 aylık çocuğa da dikkat edersiniz yani

Eşime bakmak isterdim fakat bebeğimi ihmal edemem aynı anda ikisine de yetişemem hadi yapmak istedim ve yaptım diyelim annesi dururken yani başımızda ne gereği var değil mi ama ?
😃😃😃Adamın yerinde olsam boşanırım. Bu ne saçma argüman böyle. Sanki elin adamı

Hayretler içerisindeyim. Eşiniz kendi evinizde kalsın. Ne kadar inkar etseniz de resmen eşinize bakmak istemiyorsunuz. Yok çocuk birşey fırlatırmış yok o yok bu.
Çok yazık üzüldüm adama. Gerekirse ayrı oda da yatar. 3 öğün yemeğini önüne koysanız yeter. Adam kendi de söylemiş bir çorba yeter diye. Nedir bu kadar tantana ya.

Ay konudan bağımsız olarak erkek annelerinin işlerine geldiği gibi davranmalarına bakar mısınız ? Konu gelini sinir etmek olunca hesapta oğullarına ölüp biterler ama iş başa düşecek olunca anında sıvışıyorlar. Valla ben kendi kocama da diyorum. Sakın annenin bu gösterilerine kanma eve dönecek olsan ilk o barıştırır bizi o yüzden beni karşına almayı deneme annen yüzünden diye. Kaynanalar konusunda yine haklıymışım.

Matilda'nin ceza almasina sebep yorumlari gercekten yersiz ve sacma olmus, hos da degil, niye öyle tepkiler verdi cozemedim, burda cok baslik acti kimseyle böyle konuştuğunu gormedim ben, tepkilerini hos bulmamakla beraber kocasina bakmak istememesini anliyorum.

Cunku matilda'nin kocasi takintili, alttan alta surekli "beni rahat birak, niye bosamiyosun" gibi konuşmalar yapiyor, keyfi gelince matildayi seviyor, keyfi olmazsa yanina bile yanasmiyor kizin. Yaklasik 11-12 yillik birliktelikleri var ama evlilik daha 2.5 yillik, bu 2.5 yılda matildanin icindeki sevgi bagi kopmus, guven bagi kopmus, adama eş olarak duymasi gereken muhabbeti duyamiyor artik. Yani matilda icin eşi "el oglu"

Dolayisiyla annesinin bakmasını beklemesi dogal.

Ha matilda benim bu soylediklerimi daha onceki basliklarina verdigi cevaplarla belli etmisti ama niyeyse bu baslikta bebegini bahane etmis, haliyle bir sürü tepki almis, aslinda direkt bu durumu söylese ve icimden gelmiyor haksiz miyim diye sorsa herkes anlardi.
Sıkıntılı bir evliliği sürdürmemesi gerekirdi o halde. Madem kimse kimseyi çekmek zorunda değil bu raddeye de kendisi getirmiş ..neden boşamıyosun diyip duran bi kocayı çoktan boşamalıydı bi insanın gururu olmalı. Eğer çekmeye razı geldiyse de hastalıkta bi bardak su vermekte sevaptır. Bırak eş olmayı yedi kat el bazen yardımcı oluyor dış etken olarak baktığında berbat bir durum.

Ay konudan bağımsız olarak erkek annelerinin işlerine geldiği gibi davranmalarına bakar mısınız ? Konu gelini sinir etmek olunca hesapta oğullarına ölüp biterler ama iş başa düşecek olunca anında sıvışıyorlar. Valla ben kendi kocama da diyorum. Sakın annenin bu gösterilerine kanma eve dönecek olsan ilk o barıştırır bizi o yüzden beni karşına almayı deneme annen yüzünden diye. Kaynanalar konusunda yine haklıymışım.
Bariştirma konusuna katılıyorum evet :)

Bir de bayıl istersen feriha! 16 aylık olmuş çocuk kocaman yani! Prematüre hali mi kalır? İşime geliyor annesinde kalması de en iyisi. Demek ki sen iyi günde kötü günde yeminini anlamayanlardansın. Adam evine gelmeli! Yatak odasında yatar. Sen de yemeğini yapar tepsiyle verirsin oldu bitti. Ben kocanın yerinde olsam sana zerre sevgim saygım kalmazdı.
Kardeşim ameliyat oldu burundan kızım da aynı aylardaydı. Kardeşim bizim evimizde kaldı. Kızım yaklaşmıyordu bile uf oldu o diyordu. Yani bahanen çürüdü

Sıkıntılı bir evliliği sürdürmemesi gerekirdi o halde. Madem kimse kimseyi çekmek zorunda değil bu raddeye de kendisi getirmiş ..neden boşamıyosun diyip duran bi kocayı çoktan boşamalıydı bi insanın gururu olmalı. Eğer çekmeye razı geldiyse de hastalıkta bi bardak su vermekte sevaptır. Bırak eş olmayı yedi kat el bazen yardımcı oluyor dış etken olarak baktığında berbat bir durum.
Katiliyorum, basliktaki sonraki mesajlarima bakarsaniz ve matilda'nin onceki başlıklarınada yazdim, ortada bir bag kalmamis, surdurmesi hata.

Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
E kendiniz demişsiniz küçük bir operasyon diye bebeğiniz de 1,5 yaşındaymış benim bebeğim 10 aylık olacak böyle bir şey olsa kimseye minnet etmem gayet eşime de çocuğuma bakarım enfeksiyon yaratacak bir durum yok ki bu kadar dert etmeyin madem annesi ile aynı sitede oturuyorsunuz yemek Vs yapacağınız zaman kv gelsin bebeğe baksın sizde eşinize yemek yapın bu kadar drama yaratacak bir durum yok altı üstü burun ameliyatı açık kalp değil Allah korusun yatalak değil eşiniz odada uzanır dinlenir sizde bebeginizle ilgilenirsiniz

Back