• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Gecenin bu saatinde bu hafiyelik bu araştırmacı kişilik alsın bir alkış . Yahu adam ameliyat olacak diyorum burun ameliyatı aynı zamanda yanak da etkilenecek ben istiyorum ki 3 gün boyunca hiçbir darbe almasin
Eşiniz eve gelince, adamı boks eldivenleriyle karşılamayacaksınız herhalde. Niye darbe alsın durduk yere ?

Kızlar biz kadınlar doğum yapınca genelde anne gelir kardeş gelir illa doğum olmasına gerek yok bir ameliyat geçirince herkes annesini istemez mi yaninda ? Ben eşimi annesine emanet etmek isteyerek çok normal bir talepte bulunduğumu düşünüyorum aslında
Anormal.

Mantıklı ama kitlemek falan da saçma olmaz mı ay ne o öyle hayvan kitler gibi
Senin kocanı gonderesin mi var ? Adam zaten her halükarda yatacak. Kızınız uyurken açarsınız uyanıkken kilitlersiniz bu kadar konuyu arapsaçı yapmanın anlamı yok ki ? 10-15 dk da bir ugrarsiniz yanına bitti gitti.

Senin kocanı gonderesin mi var ? Adam zaten her halükarda yatacak. Kızınız uyurken açarsınız uyanıkken kilitlersiniz bu kadar konuyu arapsaçı yapmanın anlamı yok ki ? 10-15 dk da bir ugrarsiniz yanına bitti gitti.
Hayır zaten başka şehirde olsak aynen dediğiniz olacak ama şuan yani basimizda mis gibi annesi var dünyada ana gibisi var mı

Hayır zaten başka şehirde olsak aynen dediğiniz olacak ama şuan yani basimizda mis gibi annesi var dünyada ana gibisi var mı
Karısı da var ? Cok zorlanirsan cagirirsin ya da çocuğunu kaynana yollarsin. Kocan istemiyor neden diretiyorsun ?

Çocuk hayatım çocuk . Sen neden yazımı okumadın? Çocuk var diyorum evde ben adama vurucam mi dedim
Çocuklar kendilerine yaşlarına uygun olarak söylenenleri anlayabilecek kapasitedeler. 16 aylık çocuğunuz babasına zarar vermez. Çocuğunuzun durduk yere yüze vurma, zarar verme gibi davranışları varsa da geç olmadan, bu davranışlar kalıcı bir hal almadan çözüm aramanız gerekir.

annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı
ne munasebet ya
kadin istememis zorla mi hasta bakacak?
evlenmis gitmis artik. adam edevlette bile seninle ayni ikamette. neden annesi baksin?
bir de "iyi bakilsin istiyorum" demissiniz. hastanede Türkmen özmen bakicilar oluyor- refakatci kaldigim odadaki refakatci böyle tutulan biriydi cicek gibi de bakti hastasina. onlardan tutun "iyi bakilsin ama ben bakmayayim" istiyorsanız. istemeyen birilerine yük olmak zorunda degilsiniz ki
Kızlar biz kadınlar doğum yapınca genelde anne gelir kardeş gelir illa doğum olmasına gerek yok bir ameliyat geçirince herkes annesini istemez mi yaninda ? Ben eşimi annesine emanet etmek isteyerek çok normal bir talepte bulunduğumu düşünüyorum aslında
ben asla istemem annemi. Refakatci kalacaksa yaninda daha rahat hissettigim, beni germeyen, lafa tutup kafami dagitacak biri olsun isterim ki bu kisi annem degil. ablam da istemedi sezaryan olmasina ragmen esi bakti ona basindan sonuna asla hastaneye/evine yatiya gitmedik. benim annem iki kucuk cocugu varken ameliyat oldugunda yaninda babam varmis cocuklarla. evde nekahet doneminde kahvalti hazirlar ise gider arada gelir bebekleri doyurur annemle ilgilenir gider, doner bir de yemek yaparmis, aksam bizi uyuturmus falan. ki bebek sayisi bir de degil ikiyken.
evli insanin esinden baska kimseye ihtiyacı yoktur. kocaniza bakmak da size yakisir.
cocugunuz olabilir. ama babasinin niye yüzüne vursun ki? zaptedin adami yakin temasa girmesinler. nasil babasi hastayken cocuga bulasmasin diye sifir temas dikkat ediyorsaniz yine oyle yapin. koca kisisi elinde laptop yatak odasinda takılsın, siz de gelip gdiip ilgilenin. cocuk gormek isterse "baba hasta ama iyileşecek. gel istersen kamerali arayalim mi babayi" dersiniz.

Yüzden ameliyat olunca dakika başi ilgi mi gerekiyor merak ettim hic ameliyat olan yok cevremde burun icin falan
yok yaa gerekmiyor burnun çok acıyor sadece her işini kendin görürsün yine de uyutmaz adamın dediği gibi çorba verse buz verse yeter. Ne bakımı gerekecek.

Back