Ameliyat izi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi April
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

April

Hep daha daha çok oku!!!
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
9.971
10
206
Diğer
merhabalar, geçen hafta çrşamba günü yumurtalıktan kist aldırdım, açık ameliyatla olduğum için dikiş izi kalıcak...bir jel varmış sanırım, ne zaman kullanılmaya başlanıyor? bilgi verebilirseniz sevinirim hanımlar...a.s.

Çok geçmiş olsun canım.Benim ablam da yumurtalık kisti aldırdı,zamanla hiç iz kalmadı,umarım senin de geçer...

Ben jel olup olmadigni bilmiyorum ama yurtdisindan bildigim bir ürün var..! Transparan Yara bandina benziyor ama birazda jel gibi ve ayni sekilde kalan izin üzerine yapistiriliyor...bu yaklasik 8 hafta kullaniliyormus...en az 10-12 saat kalmaliymis izin üzerinde..tabi belli araliklarda yenileniyor bu band!

Baya bir düzeltmeye yol aciyormus...eskimis yaralardada kullanilabilirmis..!

Kendim denemedim ama denemekte yarar var derim..! Fakat kesinlikle yara kapali olmali, dikisler alinmis olmali...acik yarada asla kullanilmamali..!!

Eczanelere sorun..belki vardir! Yoksa özel´den link gönderirim hanimlar..!? a.s.

öle çok belırgın bı ız kalacagını sanmam tıp çook ilerledi canım saglıgın için önemli bişey ınternetten fılan ögrenıp jel mel alma doktoruna danış kesınlıkle sana bişey önerir sağlık konusunda hasas oldugun bı donem suanda onun için kesınlıkle doktoruna sor

kızlar, doktorum 'contractubex' diye bir jel verdi, günde 2 kere kullanıyorum. sezeryan izleri için de aynısı kullanılıyormuş. düzenli kullanıldığında 3 ay sonra incecik ip gibi bir çizgi kalıyormuş sadece...ameliyattan 15 gün sonra kullanılmaya başlanıyor. açık yara olmaması çok önemli. bilginize...

nisancım konunu yeni gördüm..bence çok faydalı bir konu..bu konudan muzdarip arkadaşlarımız için devam edebilir...herkez bir şeyler ekliyebilir ..bu jeli bende kullandım,mükemmek şekilde etki ediyor,fakat benim ayağımı inceltti!!kızlar ben bir buçuk sene önce ayak bileğimden ameliyat oldum..tendomlar falan kesildi..herneyse..alçıdan çıktıktan sonra iz kalmaması için dokturum'contractubex' jeli verdi günde 2 kere...izi baya geçti kesinlikle çok iyi ama dediğim gibi benim derimi inceltti!ayrıca ameliyat izleri için kantoran yağıda iyi geliyor bilginiz olsun,birde medacasol krem kullanmıştım daha sonralarda..hücre yenileyici olduğu için izi geçirmeye yardımcı oluyor
sana ve tüm ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsuna.s.

oyy canım ben de şimdi gördüm, evet kantaron iyi geliyormuş...
Ben contractubex'ten daha etkili bir şey söyleyeceğim,

Scarex.
Devlet karşılamıyor ne yazık ki ama çok etkili...Aklınızda olsun...

Merhaba kızlar ameliyat izleri için benim firmamda ürünler var tamamen geçiriyor firma ismi lr internetten araştırma yapabilirsiniz detaylı bilgi benden almak isterseniz burdan ozelden yazabilirsiniz annemin 17 yıllık ameliyat izini öyle geçirdik inşallah hepinizin hayirlisiyla geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…