- 12 Ekim 2022
- 1.673
- 4.154
Rüf mi kullanıyorsunuz?Dikleştirme canım :) sürekli pansuman krem vs çok sıkıldım artık üstelik işe yaramıyor bunu görünce iyice hevesim kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rüf mi kullanıyorsunuz?Dikleştirme canım :) sürekli pansuman krem vs çok sıkıldım artık üstelik işe yaramıyor bunu görünce iyice hevesim kaçtı
Sizin dikişler gerçekten çok güzel görünüyorCidden öyle mi gelen yorumlar hep bu şekilde çnkü bana bi kötü geliyor sanırım
Evet rif kullanıyorumRüf mi kullanıyorsunuz?
Bence normal güzel yapmışlar zor olmadı mı diklestirmemiKızlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam dikişlerim zaten açıkmıltı ona bakmayında 1 sorum olacak bu ameliyat izleri normalmi kırmızı olması geçecekmi bunlar? Contratubex fito kantaron yağı vs kullanıyorum ama sanki daha çok kızarıyor
ben içmiyorum bile doğru düzgün,haftada 1 belki içime çekmeden laf olsun diye içerdim,açık hava ya da şarap varsa, ona da içmek denirse. ona bile izin vermedi dr.Nasıl bıraktınız sigarayı ben başaramıyorım malesef
Dr oğuzhan demireldoktorunuz kım paylasır mısınız
Kız ne güzel olmuş maşallahKızlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam dikişlerim zaten açıkmıltı ona bakmayında 1 sorum olacak bu ameliyat izleri normalmi kırmızı olması geçecekmi bunlar? Contratubex fito kantaron yağı vs kullanıyorum ama sanki daha çok kızarıyor
Maleswf lanet sigarayı tam anlamıyla bırakamıyorum biliyorum çok olumsuz etkiliyor ama kötü bi alışkanlık malesefDikişleriniz muntazam iyi olmuş bu arada bu belli belirsiz kalıyor sonra.Eliniz sağlık doktorunuzun.Sigara gerçekten içmemelisiniz yara iyileşmesinde maalesef çok olumsuz etkili.Bizim bir aile dostumuz karın germede sigaradan dolayı çok sorun yaşamıştı tabi yaşı da biraz vardı.
Teşekkür ederimKız ne güzel olmuş maşallah
Ameliyat süresi iyileşme hepsi çok rahat süreçler değil çektiğimiz çileye de değmeli bırakın lütfen, doktorlar büyük protezden kaçıyor sizin ki büyük olmasına rağmen bence çok iyi olmuş güle güle kullanın.Maleswf lanet sigarayı tam anlamıyla bırakamıyorum biliyorum çok olumsuz etkiliyor ama kötü bi alışkanlık malesef
Canım sen çocuk doğurup emzirme vs yaptın mı ?Kızlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam dikişlerim zaten açıkmıltı ona bakmayında 1 sorum olacak bu ameliyat izleri normalmi kırmızı olması geçecekmi bunlar? Contratubex fito kantaron yağı vs kullanıyorum ama sanki daha çok kızarıyor
Açıklık tamamen kapandı mıKızlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam dikişlerim zaten açıkmıltı ona bakmayında 1 sorum olacak bu ameliyat izleri normalmi kırmızı olması geçecekmi bunlar? Contratubex fito kantaron yağı vs kullanıyorum ama sanki daha çok kızarıyor