Kızlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam dikişlerim zaten açıkmıltı ona bakmayında 1 sorum olacak bu ameliyat izleri normalmi kırmızı olması geçecekmi bunlar? Contratubex fito kantaron yağı vs kullanıyorum ama sanki daha çok kızarıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dikleştirme canım :) sürekli pansuman krem vs çok sıkıldım artık üstelik işe yaramıyor bunu görünce iyice hevesim kaçtıKizaracak kabaracak bende çok iz kaldi krem kullanmadım düzenli vs . Ama güzel olmuş. Ortadaki yaraniz fazla ona pansuman yapıp üstünü kapatin. Meme kucultme ameliyatımi ne ameliyatı
Sen ne ameliyatı oldunKizaracak kabaracak bende çok iz kaldi krem kullanmadım düzenli vs . Ama güzel olmuş. Ortadaki yaraniz fazla ona pansuman yapıp üstünü kapatin. Meme kucultme ameliyatımi ne ameliyatı
Meme kucultme :))Sen ne ameliyatı oldun
Aaaa , evet kullanıyorum hemfe köpek gibi içiyorum, şmdi bıraksam faydasını görürmüyüm acabaSigara içiyorsanız mutlaka bırakın artı oksijen terazisinde gidin, yoksa o alttaki acikliklarin kapanması zorlaşır. Aynısı bencede olmuştu.
Açık yaraya yağ da contractubex de sürülmez, bunlar yerine orada enfeksiyonu önleyecek bir krem için doktorunuza danışabilirsiniz. Contractubex kapalı yaraya iz kalıcı yerleşmesin diye sürülüyor yani sizin açık bir yaranız var sürmemelisinizKızlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam dikişlerim zaten açıkmıltı ona bakmayında 1 sorum olacak bu ameliyat izleri normalmi kırmızı olması geçecekmi bunlar? Contratubex fito kantaron yağı vs kullanıyorum ama sanki daha çok kızarıyor
Bırakmaya çalışıyorum ama çok zor gerçekten bırakmak azaltıcam günde 1 2 ye düşürecem benim 1.5 ay oldu yaklaşık açılalı dikişlerim hiç ilerleme olmadı düzelmiyor bi türlüAçık yer kapanana kadar içmeyin, ben hem bıraktım hemde 15 seans oksijen terapiye gittim ancak öyle kapandı.2 haftayı buldu yani
Nasıl bıraktınız sigarayı ben başaramıyorım malesefizler şahane ,dikiş kesi mükemmel olmuş maşallah. benim yara çok ciddi açıldı, tek meme tekrar silikon çıkarıldı, takıldı,tekrar dikiş vs, benim izler sizinkinin 10 katı falan :) sizin 1 seneye hiç kalmaz zaten ki bu hali bile süper bence.
yara izine de sakın contra.., kantaron vs sürmeyin. bende de yasaktı açık yara varken.. sadece rif ampül sürüp (onun da miligramını doktor ayarladı, fazlası zarar) kapatıcaksınız. o şekilde zamanla kuruyor, benim de aynı yerdi, rif önemli ilerlemesin inşallah. bu arada sigara içirtmediler o da dip not.
Bu oksijen tedavisi nedir tam olarak bilgi verirmisinizAçık yer kapanana kadar içmeyin, ben hem bıraktım hemde 15 seans oksijen terapiye gittim ancak öyle kapandı.2 haftayı buldu yani
Kusursuz dikleştirme olmuş resmen nekadar güzel iyileşmiş şekli çok güzel 2 ay da bukadar iyileştiyse inanın 6 aya hiç iz kalmaz çok başarılı bi ameliyat olmuşKızlar ameliyat olalı 2 ay oldu tam dikişlerim zaten açıkmıltı ona bakmayında 1 sorum olacak bu ameliyat izleri normalmi kırmızı olması geçecekmi bunlar? Contratubex fito kantaron yağı vs kullanıyorum ama sanki daha çok kızarıyor
Protez varmı cnm dikleştirmede o yara kısmı bendede vardı kabuk düştü izde zamanla kapandıDikleştirme canım :) sürekli pansuman krem vs çok sıkıldım artık üstelik işe yaramıyor bunu görünce iyice hevesim kaçtı
Evet canım 350 cc protez varProtez varmı cnm dikleştirmede o yara kısmı bendede vardı kabuk düştü izde zamanla kapandı
Cidden öyle mi gelen yorumlar hep bu şekilde çnkü bana bi kötü geliyor sanırımKusursuz dikleştirme olmuş resmen nekadar güzel iyileşmiş şekli çok güzel 2 ay da bukadar iyileştiyse inanın 6 aya hiç iz kalmaz çok başarılı bi ameliyat olmuş