Ameliyat ilk gününden bildiriyorum

Merhaba ben de yeni ameliyat oldum ve çok ağrım oldu bugün 5. Günüm ağrılarınız ne zaman geçti ? Normale ne zaman döneceğim sabırsızlıkla bekliyorum özellikle sol göğsüm çok şiş hangi kolumu hareket ettirsem o göğsüm ağırıyor. Bu arada hiç asimetrik değillerdi bunu doktor özellikle söyledi

Bir foto mu atsanız

5. günden sonra rahatladım evde yemek gibi işlere başladım mümkün mertebe hareket edip yürümeniz iyi olur ödemden dolayı ağrı çok oluyor. İki göğüs farklı iyileşiyor benimde sol göğsüm hala şiş. Ama bi on güne tamamen rahatlarsınız

hala

Artık kollarınızı yukarı kaldırmamak ve ağır kaldırmamak şartıyla kullanmanız gerekiyor. Kullanın ki oradaki kaslar çalışsın, açılsın. 5.gün kontrolden sonra oturduğum yerde kollarımı hareket ettirip egzersiz yapardım, çok faydası olıyordu.

Çok teşekkür ediyorum cevap verdiğiniz için çok ver yürüyüş çok iyi geliyor bügün 11. Günüm iyiyim çok şükür yarın doktor kontrolüm var umarım her şeyin yolunda olduğu söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…