- 14 Aralık 2023
- 281
- 66
- 29
-
- Konu Sahibi cileklikekvarmi
Çok geçmiş olsun umarım süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsınızHerkese selam. Meme estetiği süresince hep buradan yardım aldım bende kendi sürecimden bahsetmek istiyorum.
5 Şubat günü sabah kan verdim saat 12:00 de operasyona alındım . Görüşme öncesi 350-375 cc arası konuşmuştuk. En fazla ön gördüğü 375 cc idi ama ameliyattan çıkınca 355cc takıldığını öğrendim. Doktora sorduğumda derim çok gerilmiş max 355 cc alabilmiş. (motiva silk round)
Narkoz sonrası doktor hızlı ayıldıgımı toplandığımı söyledi ama kafam gidip geldiği için ilk gece yorucu idi. Dik sırtla uyumak çok zordu neyseki ağrı kesicilerle idare edebildim. Eve geldiğimde de sırt ağrım devam ediyor, gezici bir ağrı var bazen dikiş yerleri bazen de sırtım ve kürek kemiklerim ağrıyor.
Korse takıldı , perşembe kontrolüm var bakalım sonraki süreç nasıl geçecek ? Ne kadar süre daha böyle dik uyuyacağım acayip zor
3 ay oldu ve hala yumuşamadı mı?Çok geçmiş olsun umarım süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsınızDren takıldı mı? Açıp baktınız mı yeni memelerinize çok heyecanlı oluyor Benim 3 ay olacak hala sırt üstü yatıyorum yani yarım yan yatıyorum ama tam olarak yatmıyorum alıştım zaten iyice iyleşsin yumuşasın o zaman yatarım biraz uzun bir süreç sabretmek gerek
3 ay kadar sabredebilir miyim bilmiyorum o kadar zor ki . Sanki sırtımda taş taşıyorum sırtımdan ve önden bastırıyorlar beni bugün yorgunluktan oturur hafif sırtımda yastıkla uyudum. Sabah doktor korseyi açtı güzel duruyordu aklımdaki ilk soru neden daha büyük değildi sorusuydu. Ona da doktor aldığı bu deyince birşey diyemedim tabi :)Çok geçmiş olsun umarım süreci sorunsuz bir şekilde atlatırsınızDren takıldı mı? Açıp baktınız mı yeni memelerinize çok heyecanlı oluyor Benim 3 ay olacak hala sırt üstü yatıyorum yani yarım yan yatıyorum ama tam olarak yatmıyorum alıştım zaten iyice iyleşsin yumuşasın o zaman yatarım biraz uzun bir süreç sabretmek gerek
kas altı oldumÇok geçmiş olsun kas altı mi kas üstümü oldunuz
kas altı oldumÇok geçmiş olsun kas altı mi kas üstümü oldunuz
Tekrardan geçmiş olsun 25 ocakta kas üstü oldum bende hala iyileşme aşamasındayım bol bol su iç ve yürüyüş yap odemlerin aşağı insin ilk günler hamile gibi göbek oluyo sonra onlarda gidiyo ama bol su ve yürüyüş iyi geliyokas altı oldum
kas altı oldum
Çok geçmış olsun hayırlisida olsun inşallahHerkese selam. Meme estetiği süresince hep buradan yardım aldım bende kendi sürecimden bahsetmek istiyorum.
5 Şubat günü sabah kan verdim saat 12:00 de operasyona alındım . Görüşme öncesi 350-375 cc arası konuşmuştuk. En fazla ön gördüğü 375 cc idi ama ameliyattan çıkınca 355cc takıldığını öğrendim. Doktora sorduğumda derim çok gerilmiş max 355 cc alabilmiş. (motiva silk round)
Narkoz sonrası doktor hızlı ayıldıgımı toplandığımı söyledi ama kafam gidip geldiği için ilk gece yorucu idi. Dik sırtla uyumak çok zordu neyseki ağrı kesicilerle idare edebildim. Eve geldiğimde de sırt ağrım devam ediyor, gezici bir ağrı var bazen dikiş yerleri bazen de sırtım ve kürek kemiklerim ağrıyor.
Korse takıldı , perşembe kontrolüm var bakalım sonraki süreç nasıl geçecek ? Ne kadar süre daha böyle dik uyuyacağım acayip zor
3 ay kadar sabredebilir miyim bilmiyorum o kadar zor ki . Sanki sırtımda taş taşıyorum sırtımdan ve önden bastırıyorlar beni bugün yorgunluktan oturur hafif sırtımda yastıkla uyudum. Sabah doktor korseyi açtı güzel duruyordu aklımdaki ilk soru neden daha büyük değildi sorusuydu. Ona da doktor aldığı bu deyince birşey diyemedim tabi :)
Şuan ödem daha da arttı memelerim balon gibi resmen derimden fışkırmak istiyor sanki , ödem arttıkça ağrı artıyor.
Dren takmadı ama narkozdan hızlı uyanınca doktor bana tez canlı olduğumu hızlı iyileşeceğimi söyledi bolca yürü dedi sanırım dren olsa bide onun acısı zor olurdu. Korse beni aşırı rahatsız ediyor. Siz uyurken kaç yastık koyuyorsunuz ? Acaba hamile yastığı mı alsam dedim sağı solu oluyor ya dönmeyi engeller belki
of of 2 ay maşallah2 ay 6 gün geçti hala sırt üstü uyuyorum bendebazen yarım yan yatıyorum nadir olarak ama ince bir yastikla uyumaya başladım en azından arkama 4 yastık koyup uyumuyorum o da bir şey
eve gelirken direkt ananas aldım2.haftadan itibaren biraz daha rahatlayacaksınız. Ama o baskı hissi en az 2 aya yakın sürüyor. Benim 3.aya az kaldı şuan kendimi silikonlu hissetmiyorum. Özellikle iyleşmeye başladığınızı hapşurduğunuz zaman anlıyorsunuzkendinizi yan yatmaya şartlamayın ben dd hiç sırt üstü yatamazdım şuan ağrılarınızdan dolayı zor oluyordur benim birde belim de fıtık var beni düşünün çok daha zordu ama alıştım şimdi koltuk altıma yastık koyuyorum yani memem yattığım yere değmesin diye o da aslında yatabilirim ama ben şekli tam otursun istiyorum ondan sonra. Kendi dokunuz varsa ideal olmuştur boyutu benim de hp 365 extra jel. Boyutundan memnunum. Ödem için de bol bol su ve ananas meyve tüketin
ay çok teşekkür ederimmmÇok geçmiş olsun. İlk günler geçmek bilmez, benim şuan bir yılım dolmak üzereilk 1 ayı atlatınca gerisi hızla geçiyor.
Çok geçmış olsun hayırlisida olsun inşallahbiraz sabretmen gerekiyor bu bi süreç ve zmanla zmanla hepsi geçicek. Ben neredeyse 1 ay hep dik uyudum koltukta. Arkamda. 3 4 yastikla beraber. Sonra vucudun izin verdikçe verdikce yastik sayisi azalıyor.
Evet ananas gerçekten iyi bir ödem attırıcı. Tabi bol su ve biraz yürüyüş ile desteklenirse 1 ay sonra geçer ödemleriniz benim öyle olmuştueve gelirken direkt ananas aldımbenimde hep belim ağrır o sebeple yan yatıp bacak arama yastık koyarım. Şimdi onu yapamayacağım koltuk altına yastık olayını deneyeyim
Pikolata sizin memeler ne durumda şuan iyice yumuşadı mıÇok geçmiş olsun. İlk günler geçmek bilmez, benim şuan bir yılım dolmak üzereilk 1 ayı atlatınca gerisi hızla geçiyor.
Evet baya yumuşadıPikolata sizin memeler ne durumda şuan iyice yumuşadı mı