Ameliyat gunumu aldim

Duygushh123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
5
0
37
28 subatta meme buyutme ameliyati olacagim. 2 yasinda bebegim var. Doktorum 1 bucuk ay kesinlikle kucagima almamam gerektigini soyledi. Bebegi kucuk olup bu ameliyati olan arkadaslar deneyimlerini paylasrsa cok sevinirim.

Merhaba protezleriniz kas üstü mü kas altı mı konulacak bende 29 martta olucam
Kas altı zarı dedi doktor mentol koyacak 300 veya 320 Cc koyacağım deneyeceğim dedi . Yarın sabah saat 10:00 amaliyata alınacağım . Gerçekten çok heyecanlıyım . Ne olacağını bilmiyorsun . Çok büyükte istemiyorum. Çok küçükte istemiyorum. Hani yapmışken güzel olsun diyorum . Bide bu hayatta herkes herkesin önüne taş koyuyor . Bugün ultrason çektirmek için kliniğe gittim oradaki doktor bile yok çok gençsin falan dedi . Şuan kararlı olmama rağmen bıçak altına yatacağım kaş yapıyım derken göz Çıkar mıyım kafasındayım .

28 subatta meme buyutme ameliyati olacagim. 2 yasinda bebegim var. Doktorum 1 bucuk ay kesinlikle kucagima almamam gerektigini soyledi. Bebegi kucuk olup bu ameliyati olan arkadaslar deneyimlerini paylasrsa cok sevinirim.
Canım benim de bebeğim 2 yaşında bende Mart sonunda ameliyat olucam evde mutlaka sana yardımci olucak biri olmalı yoksa zorlanırsın.sonuçta bebek anne Kucağı ister tabiki bu arada eğer böyle bir karar aldıysan kafanı karıştırmana hiç gerek yok iyi düşünki iyi olsun. Bu arada dokun var mı kaç beden takıyorsun onlarıda yazarmısın

Umarım hakkınızda hayırlısı olur ve düşündüğünüzden cok daha kolay geçer :) ve çok mutlu olursunuz. Dokunuz varmıydi sizin

Ayy benmde 19aylık bende nisan sonu dusunuyorum oldunuzmu nasl gectı yazarmısınız bilgi edinirim bende

Arkadaşlar dün oldum amaliyatı 295 cc takıldı Şuan evimdeyim. Bir gece kaldım hastanede . Şuan kendim kalkabiliyorum ama zorlanıyorum . Dual plan olduğu için zor . Düz yatmak sıkıntı . Ama korkulacak bişiy yok . Gülerek girdim amaliyata . Ben ağlayarak çıktım ancak üşüdüğümü bile hatırlamıyorum . Yani sadece şu gerginlik gitsin istiyorum. İnstagramdan ( Akcayysila ) fotograf atabilirim kadinlara

Ameliyat oldunmu canım
Arkadaşlar dün oldum amaliyatı 295 cc takıldı Şuan evimdeyim. Bir gece kaldım hastanede . Şuan kendim kalkabiliyorum ama zorlanıyorum . Dual plan olduğu için zor . Düz yatmak sıkıntı . Ama korkulacak bişiy yok . Gülerek girdim amaliyata . Ben ağlayarak çıktım ancak üşüdüğümü bile hatırlamıyorum . Yani sadece şu gerginlik gitsin istiyorum. İnstagramdan ( Akcayysila ) fotograf atabilirim kadinlara

Geçmiş olsun canım şimdi ağrı sızı olur mutlaka ama sonuçta çok mutlu olursun

Geçmiş olsun canım şimdi ağrı sızı olur mutlaka ama sonuçta çok mutlu olursun
Zaten çok kötü değilim . Ama ilk amaliyatım bu benim. Dikişleri zorlayacak hareketlerden kaçınmak gerekiyor . Bende ikinci gün Yani dün baya yürüdüm . Kendimi yorup öyle uyuyorum . Bebek gibi . Benim gibi sinirli bi yapıya sahip biriyseniz . Artık çevrene sinirlenmeyeceksiniz çünkü duygusal bağladım niye bilmiyorum . Bide iki göğsümü açıp bakınca Farklı gibiler doktor düzeleceğini söyledi. Bugün amaliyatımın 3. Günü sabah mide bulantım artık yok ve kendimii enerjik hissediyorum . Antibiyotiğimi akşam içtim Ağrı kesicimide dün 4 gibi içtim . Bugün sabah kahvaltımıı yapıp ilaçlarımı düzenli alacağım . Çevresinin bilmesini istemiyorum . Yarın iş başı yapacağım . Masa başında olduğum için çok sıkıntı çekmem diye düşünüyorum . Allah herkese yardım etsin .

Süper enerjilisin bana bile geçti

Gözün aydın tatlım İnstadan mesaj atayım sana, merak ettim yeni cicislerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…