Ameliyat gunumu aldim

Merhabalar ameliyat oldum bugun 3. Gunum. Sirt agrim var 250 cc takilmis. Suan dus alamak baya sorun yaratiyo.5 gun sonra bantlarm cikicak insaalh o zmaan kendimi daha iyi hissederim. Ama kolay degilmis yaptrmayi dusunenler varsa yaninda ona yardimci olacak biri sart bence

Ben cok zorlanmadim ama cok bunaldim nedense havalarda isindi ya nefes alamiyorum sanki nasil gecifek 1 ay bilmiyorm oysaki cok istyeyerek yaptrdm. Bide benm doktorum cok dikkatli.olmami istiyor sacimi bile toplamama izin yok 2hfta falan. Oda bana stres yapti banyoyu bile 10 gun snra yapicakmisim

Merhaba bende 16 martta oldum 4.günümdeyim ama inanilmaz şiş ve sertler sizinkiler ne zaman geçti çok zorlaniyorum

Merhaba bende 16 martta oldum 4.günümdeyim ama inanilmaz şiş ve sertler sizinkiler ne zaman geçti çok zorlaniyorum
Merhaba bende aynı gün hem dikleştirme hem protez ameliyatı oldum benimde öyl hem şiş hem füze gibiler bende merakla bekliyorum ne zaman düzelecekler diye

Benim bugündu kontrolüm gayet iyi dedi doktorum tas bağlanmış hissinin yavaş yavas bi ay icinde kaybolacağını söyledi ve artik sirt üstü yan yatabilirsin dedi☺

Benim bugündu kontrolüm gayet iyi dedi doktorum tas bağlanmış hissinin yavaş yavas bi ay icinde kaybolacağını söyledi ve artik sirt üstü yan yatabilirsin dedi☺
Çok sevindim adınıza sizin de dikleştirme ve protez mi oldu acaba ameliyatınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…