- 26 Şubat 2020
- 13
- 14
- 24
-
- Konu Sahibi Duygushh123
Benim 173 boyum 59 kilom 320 denediğini ancak güzel durmadığını söyledi doktorA Akcayysila boyunuz ve kilonuz kaçtı acaba? doktor banada 295cc önerdi ama kararsız kaldım
Peki tesekkürler.Benim 173 boyum 59 kilom 320 denediğini ancak güzel durmadığını söyledi doktor
Kas alti konuldu 250 ccMerhaba protezleriniz kas üstü mü kas altı mı konulacak bende 29 martta olucam
Ben cok zorlanmadim ama cok bunaldim nedense havalarda isindi ya nefes alamiyorum sanki nasil gecifek 1 ay bilmiyormArkadaşlar dün oldum amaliyatı 295 cc takıldı Şuan evimdeyim. Bir gece kaldım hastanede . Şuan kendim kalkabiliyorum ama zorlanıyorum . Dual plan olduğu için zor . Düz yatmak sıkıntı . Ama korkulacak bişiy yok . Gülerek girdim amaliyata . Ben ağlayarak çıktım ancak üşüdüğümü bile hatırlamıyorum . Yani sadece şu gerginlik gitsin istiyorum. İnstagramdan ( Akcayysila ) fotograf atabilirim kadinlara
Kas alti 250 cc konulduMerhaba protezleriniz kas üstü mü kas altı mı konulacak bende 29 martta olucam
Merhaba bende aynı gün hem dikleştirme hem protez ameliyatı oldum benimde öyl hem şiş hem füze gibiler bende merakla bekliyorum ne zaman düzelecekler diyeMerhaba bende 16 martta oldum 4.günümdeyim ama inanilmaz şiş ve sertler sizinkiler ne zaman geçti çok zorlaniyorum
Baski yapip nefes almanizi zorlastiriyo mu ben derin nefes alamiyorum oturarak uyuyorum.Bir an önce geçseMerhaba bende aynı gün hem dikleştirme hem protez ameliyatı oldum benimde öyl hem şiş hem füze gibiler bende merakla bekliyorum ne zaman düzelecekler diye
Derin nefes alabiliyorum çok şükür dün akşamda yan yatabildim zor oldu ama iyide oldu dimdik yatmaktan başım ağrıyorduBaski yapip nefes almanizi zorlastiriyo mu ben derin nefes alamiyorum oturarak uyuyorum.Bir an önce geçse
Şişlik ne zaman gidecek acaba benim doktorum bir ayi bulur diyo yavaş yavas inecekmis yarin kontrolum var siz gittiniz mi ilk kontroleDerin nefes alabiliyorum çok şükür dün akşamda yan yatabildim zor oldu ama iyide oldu dimdik yatmaktan başım ağrıyordu
Benim kontrolüm Pazartesi günü olacak ilk kontrolüm bende ne zaman inecek diye bekliyorum şişliklerinŞişlik ne zaman gidecek acaba benim doktorum bir ayi bulur diyo yavaş yavas inecekmis yarin kontrolum var siz gittiniz mi ilk kontrole
Çok sevindim adınıza sizin de dikleştirme ve protez mi oldu acaba ameliyatınızBenim bugündu kontrolüm gayet iyi dedi doktorum tas bağlanmış hissinin yavaş yavas bi ay icinde kaybolacağını söyledi ve artik sirt üstü yan yatabilirsin dedi☺
Tsk ederim Yok sadece protez oldu benimkiÇok sevindim adınıza sizin de dikleştirme ve protez mi oldu acaba ameliyatınız