Ameliyat gunumu aldim

Merhabalar ameliyat oldum bugun 3. Gunum. Sirt agrim var 250 cc takilmis. Suan dus alamak baya sorun yaratiyo.5 gun sonra bantlarm cikicak insaalh o zmaan kendimi daha iyi hissederim. Ama kolay degilmis yaptrmayi dusunenler varsa yaninda ona yardimci olacak biri sart bence

Arkadaşlar dün oldum amaliyatı 295 cc takıldı Şuan evimdeyim. Bir gece kaldım hastanede . Şuan kendim kalkabiliyorum ama zorlanıyorum . Dual plan olduğu için zor . Düz yatmak sıkıntı . Ama korkulacak bişiy yok . Gülerek girdim amaliyata . Ben ağlayarak çıktım ancak üşüdüğümü bile hatırlamıyorum . Yani sadece şu gerginlik gitsin istiyorum. İnstagramdan ( Akcayysila ) fotograf atabilirim kadinlara
Ben cok zorlanmadim ama cok bunaldim nedense havalarda isindi ya nefes alamiyorum sanki nasil gecifek 1 ay bilmiyorm 😔 oysaki cok istyeyerek yaptrdm. Bide benm doktorum cok dikkatli.olmami istiyor sacimi bile toplamama izin yok 2hfta falan. Oda bana stres yapti banyoyu bile 10 gun snra yapicakmisim 😐

Benim bugündu kontrolüm gayet iyi dedi doktorum tas bağlanmış hissinin yavaş yavas bi ay icinde kaybolacağını söyledi ve artik sirt üstü yan yatabilirsin dedi☺

Benim bugündu kontrolüm gayet iyi dedi doktorum tas bağlanmış hissinin yavaş yavas bi ay icinde kaybolacağını söyledi ve artik sirt üstü yan yatabilirsin dedi☺
Çok sevindim adınıza sizin de dikleştirme ve protez mi oldu acaba ameliyatınız

X