uzun hikaye fakat yazıcam amcam ben evlenmeden once esınden bosandı ve bır sure babamlarda kaldı yanı ben nısanlıydım bırlıkte sabahlara kadar dertlerıne ortak olduk zaman gecırdık sabahlara kadar uyumadım sırf kendını yalnız hissetmesın dıye babamın arabası bmw herkese benım arabam dedi , ogluna teyzemın evını bızım evımız dedi zaten ben arabımızı alıp gıtmesıne her zaman sınır oluyordum . gel gelelim soruna benım ısteme evremde halam bıze gelmıstı ve konusurken amcamın ne dedıgını sordu bende ne dicekki annem babam var dedim . bu arada benım kuzenım vefat etmıstı aradan 8 ay geçti ben nısanlandım benım nısanımda halam amcamlara amcalarım kim oluyorda karısıyor bana demişim ama ben oyle bır sey demedim , bunu butu mıllete yaydı . amcam herkes bızım arabayı benım arabam dıye soyledıgı ıcın bınmesını ıstemıyordum kı hala ıstemıyorum nefret edıyorum ondan . Bu defa da babamı arayıp kızın cok kıskanc senınle yengemı bıle kıskanıyor senı yengemden kıskanıyor aranıza gırıyor devamlı demiş bu nasıl bır ahlaktır ben anlayamıyorum bunların benımle dertlerı ne anlayamadım tum sorun bende mı yoksa goremıyorum bunu. Madem ben oyle bır laf demısım sen bnım kardeslerım hakkında nasıl konusuyorsun dıyemezmi ? bu halam olcak kadın annem yasında dogum yaptı ben o zaman 17 18 yasındaydım ona ben gleır yardım ederım sana demısım sonra gıtmemısım dogum yaptıgı gun hastaneye gıttım annemle sırf ıhtıycı varmı bırseye dıye.sonradan evıne gıdıp kalmadım dıye benımle küsmüş boyle karakterde insanlar sımdı bana siz soyleyın sormak ıstedıgınız soruları sorabılrısınız cevaplarım cok uzuluyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
amcam halalalarım beni çıldırtcak ! yardımcı olun lutfen
- Konu Sahibi DaisyB
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende artık oyle dusunuyorum herkes yalancılıklarını anladı gördü nefret edıyorum ondan bir karşıma çıksın ben o zaman ona göstericembence hiç birini umursama kendi hayatına mutluluğuna bak tatlım.seni kıskandıkları için yapıyor olabilirler.ama naparsan yap düzelmez böyle insanlar sen boşuna kafana takıp kendini üzme
bencede kıskandıklarının farkındayım fakat nedenını anlayamıyorum milletin derdi kalmadı benımle ugrasıyorlar kendı cocukları o kdar terbiyesizler ki bizimle ugrasmakdan kendı cocuklarına terbıye vermeyı unutmuslar insan yıgenıne özel hayatını her türlü açar mı bunların cinsel hayatları bıle apacık ortaya dokuldu bosandıktan sonraamcan bariz şekilde ailenle aranı bozmaya kalkmış.. hiç umursama.. annen baban onlar senin...
diğer dedikoduları iftiraları da umursama...
ayrıca amcan da halan da hakikaten çok gıcıklarmış.. başka uğraşacak kimseyi mi bulamamışlar!
Sil gitsin. Evlenincede yuvana sokmazsin olur biter ne takiyosun onu.
ben evlıyım canım 8 ay oldu tamı tamına evet sıldım zaten coktan fakat bılmıyorum en buyuk hatam amcamı oglunun sunnet mevludunde gittim yıne elinden öptüm ya dedemin kendımden ıgrendım nasıl olurda ben bu kadar düşebildim eşimide düşürebıldımdıyorum kendı kendıme hata yaptım ıgrenıyorum hepsinden
her ailde böyle kişiler çıkar canım en iyisi böylelerinden uzak durmak boşvermek
zor da olsa canını sıkmamaya çalış bazı insanları umursamamak gerek
evet umursamamaya alısıyorm en sonunda baska bır komsumuzu sokmustu olayın içine ve o kadında söyledı boyle bırsey duymadım da soylemedım de diye yalancılıgını tasdıkledı alayacagınız cok mutluyum pisliklerden arınıyorum
baban falan bişi demiyo mu ya amcanın ne olduğunu bilmiyo mu? biliyosa hiç takma kim ne derse desin ailen zaten seni savunacaktır. araba benim diyomuş kendi malı gibi görüyo psikolojik sorunları var herhalde, amcanın dengesiz olduğu belli hiç kafana takılcak insan değil.. zaten kendi yuvanı kurmuşsun iletişimi kesmen daha kolay olucaktır.. mutluluklar diliyorum sana ..
baban falan bişi demiyo mu ya amcanın ne olduğunu bilmiyo mu? Biliyosa hiç takma kim ne derse desin ailen zaten seni savunacaktır. Araba benim diyomuş kendi malı gibi görüyo psikolojik sorunları var herhalde, amcanın dengesiz olduğu belli hiç kafana takılcak insan değil.. Zaten kendi yuvanı kurmuşsun iletişimi kesmen daha kolay olucaktır.. Mutluluklar diliyorum sana ..
babam d,yor tabiki savunuyorlar ama ilk önce bana soruyorlar böyle bir şey dedin mi diye . Ben tamamen hayatımdan cıkardım onları asla bir daha yüz yüze gelmek bile istemiyorum . Kafamada takmayacağım teşekkür ederim iyiy dileklerin için evet amcamn psıkolojık sorunları var daha neler oldu bır bılsenız herkese yalan soylemıs. Baskasının evını benım evım dedı komık bir adam karaktersiz aynı zamanda
ben amcalarımı adam yerine koyup erkek arkımla ilk onları tanıştırdım. başkasından duymasınlar gücenmesinler ailede tek kızım diye.
ne mi oldu? erkek arkıma resmen rezil ettiler beni neler dediler neler istediler? karşısındaki 25 yaşında daha mezun olalı 2 sene olmuş ben beraber hayat kurmak istiyoruz dedikçe bunlar çıtayı yükselttiler... orta seviyede yaşam tarzı olan bir aileyiz fakat her ailede bir miras yiyen vardır malum... dedemin parasıyla hava atan.. senelerce babam çalışmış onlar yemiş halada devam ediyorlar birde üstüne hayatlarımız üstünde söz sahibi oluyorlar.
babamın zaten erkek arkım olduğundan haberi vardı. biz oturduğumuz yerin yerlisiyiz insanlar laf yapmak için fırsat kollarlar ve bende ailede tek kızım.
benim gün görmüş üniversite mezunu amcam sanki bilmiyormuş gibi ortamı kahvede babama herkesin içinde seslenmiş bakın yanına gidip söylememiş seslenmiş!!!! "senin haberin var mı kızının sevgilisi var fink atıyor" diye! milletin açığını kapatanlar benimkini yaymışlar resmen... asla affetmicem! erkek arkım olduğunda bir havalandı kız bizim üzersen gelir alırız... işte onu rahat ettiremezsen götürme... bakamıcaksan bizde kalsın gibi.... mart ayında bu konuşmaları yapanlar neredeyse temmuz oldu yaşadığımı bile bilmiyorlar...
onun dışında benim kıskanç benim hiç bir mutluluğunu çekemeyen yengem geçen yıla kadar oğlumu evlendirmicem onunla yaşlancam derken benim söz-nişan olaylarım çıkıncada oğluna kız bakmaya başladı neymiş önce o evlenmeliymiş!!!!
şimdi canımı sıkan ne biliyor musun? önümüzdeki haftalarda söz - eylülde ise nişan yapacağız...
erkek arkımın ailesi ile ilgili tek bir soru işaretim yokken.. ben bu iki aileyi nasıl bir araya getircem diye düşünüyorum...
üniversite okumakla adam olunmuyor... okadar patavatsızlarki iki aileyi aynı ortamda hayal edemiyorum. sırf bu korkularım yüzünden nisan ayından beri erteliyorum biliyor musun??
Allahım bana güç ve sabır versin... tabi hepimize...
ne mi oldu? erkek arkıma resmen rezil ettiler beni neler dediler neler istediler? karşısındaki 25 yaşında daha mezun olalı 2 sene olmuş ben beraber hayat kurmak istiyoruz dedikçe bunlar çıtayı yükselttiler... orta seviyede yaşam tarzı olan bir aileyiz fakat her ailede bir miras yiyen vardır malum... dedemin parasıyla hava atan.. senelerce babam çalışmış onlar yemiş halada devam ediyorlar birde üstüne hayatlarımız üstünde söz sahibi oluyorlar.
babamın zaten erkek arkım olduğundan haberi vardı. biz oturduğumuz yerin yerlisiyiz insanlar laf yapmak için fırsat kollarlar ve bende ailede tek kızım.
benim gün görmüş üniversite mezunu amcam sanki bilmiyormuş gibi ortamı kahvede babama herkesin içinde seslenmiş bakın yanına gidip söylememiş seslenmiş!!!! "senin haberin var mı kızının sevgilisi var fink atıyor" diye! milletin açığını kapatanlar benimkini yaymışlar resmen... asla affetmicem! erkek arkım olduğunda bir havalandı kız bizim üzersen gelir alırız... işte onu rahat ettiremezsen götürme... bakamıcaksan bizde kalsın gibi.... mart ayında bu konuşmaları yapanlar neredeyse temmuz oldu yaşadığımı bile bilmiyorlar...
onun dışında benim kıskanç benim hiç bir mutluluğunu çekemeyen yengem geçen yıla kadar oğlumu evlendirmicem onunla yaşlancam derken benim söz-nişan olaylarım çıkıncada oğluna kız bakmaya başladı neymiş önce o evlenmeliymiş!!!!
şimdi canımı sıkan ne biliyor musun? önümüzdeki haftalarda söz - eylülde ise nişan yapacağız...
erkek arkımın ailesi ile ilgili tek bir soru işaretim yokken.. ben bu iki aileyi nasıl bir araya getircem diye düşünüyorum...
üniversite okumakla adam olunmuyor... okadar patavatsızlarki iki aileyi aynı ortamda hayal edemiyorum. sırf bu korkularım yüzünden nisan ayından beri erteliyorum biliyor musun??
- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
ben amcalarımı adam yerine koyup erkek arkımla ilk onları tanıştırdım. başkasından duymasınlar gücenmesinler ailede tek kızım diye.
Ben tam anlayamadım üniversite okuyan siz misiniz,amcanız mı,sevgiliniz mi...Her neyse.
Neden amcayı-bilmem kimi işin içine karıştırdınız ki...
Hangi devirdeyiz de başkasından duyacaklarına benden duysun diye gidip onlara durumunuzu anlattınız ki...Durumunuzu anlatacak birileri varsa o da onlar değil, kendi aileniz olmalıydı.
Bu saatten sonra yapmanız en mantıklı iş, kimseyi işin içine karıştırmadan kendi anne-babanızla evlilik planınızı paylaşmanız. Bu tür şeyler aile içinde olmalı.
Son düzenleme:
ben amcalarımı adam yerine koyup erkek arkımla ilk onları tanıştırdım. Başkasından duymasınlar gücenmesinler ailede tek kızım diye.
Ne mi oldu? Erkek arkıma resmen rezil ettiler beni neler dediler neler istediler? Karşısındaki 25 yaşında daha mezun olalı 2 sene olmuş ben beraber hayat kurmak istiyoruz dedikçe bunlar çıtayı yükselttiler... Orta seviyede yaşam tarzı olan bir aileyiz fakat her ailede bir miras yiyen vardır malum... Dedemin parasıyla hava atan.. Senelerce babam çalışmış onlar yemiş halada devam ediyorlar birde üstüne hayatlarımız üstünde söz sahibi oluyorlar.
Babamın zaten erkek arkım olduğundan haberi vardı. Biz oturduğumuz yerin yerlisiyiz insanlar laf yapmak için fırsat kollarlar ve bende ailede tek kızım.
Benim gün görmüş üniversite mezunu amcam sanki bilmiyormuş gibi ortamı kahvede babama herkesin içinde seslenmiş bakın yanına gidip söylememiş seslenmiş!!!! "senin haberin var mı kızının sevgilisi var fink atıyor" diye! Milletin açığını kapatanlar benimkini yaymışlar resmen... Asla affetmicem! Erkek arkım olduğunda bir havalandı kız bizim üzersen gelir alırız... Işte onu rahat ettiremezsen götürme... Bakamıcaksan bizde kalsın gibi.... Mart ayında bu konuşmaları yapanlar neredeyse temmuz oldu yaşadığımı bile bilmiyorlar...
Onun dışında benim kıskanç benim hiç bir mutluluğunu çekemeyen yengem geçen yıla kadar oğlumu evlendirmicem onunla yaşlancam derken benim söz-nişan olaylarım çıkıncada oğluna kız bakmaya başladı neymiş önce o evlenmeliymiş!!!!
Erkek arkımın ailesi ile ilgili tek bir soru işaretim yokken.. Ben bu iki aileyi nasıl bir araya getircem diye düşünüyorum...
üniversite okumakla adam olunmuyor... Okadar patavatsızlarki iki aileyi aynı ortamda hayal edemiyorum. Sırf bu korkularım yüzünden nisan ayından beri erteliyorum biliyor musun??
Allahım bana güç ve sabır versin... Tabi hepimize...
bence hata yapmıssın inan bu kadar değerli olmuyorlar ilk önce ailen olmalıydı
Babamdan daha duymadım ama eminim bana söylemeyi düşünmüyordur arabasını amcama satmış ve benim sinirlerim tavan yaptı sen nasıl olurda arabanı bu yalancı adama satarsın nasıl ya Allahım delirmemek elde değil baba evıme adım atmak dahi istemiyorum bu adamın o kadar şerefsizliğine ve yalanlarına rağmen onunla barışıp iş yaptı ya yazıklar olsun yazıklar