• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amber elixir e benzeyen ??

sonne

- Afitap -
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
1.271
47
163
merhabaa arkadaslar :) uzun zamandır amber elixir kullanıyorum ilk defa bi kokunun benımle özdeşleştiğini düşündüm.. Ama oriflame benım cevremde kkatalogu bulunması en zor olanlardan.. o nedenle bu kokuya benzeyen veya bu kokunun havasını veren bi parfum arıyorum. :) açık olarak alacagım da :) neler önerebilirsinizzz??

bilemiyorum canım.bende de var bu parfüm.içeriğini netten araştırıp ağırlıklı notalarına bakarak,parfümcüye gittiğinde o şekilde sorabilirsin. :3:

sanırım baska carem kalmayacak :) benım gibi kimse bilmiyor :) cevapladıgın ıcın sagol tatlım

degiştirmeye karar vermedim :) açık parfum almayı dusunuyorum. ama amber elixir yok açıkta :) bu parfumun kokusuna yakın açık parfumlerde olan bir isim istiyorum sadece :)

bahsettiğiniz koku nasıl ben enigma kullanıyorum ama yaz kokusu değil birde yaz için güzel kalıcı bi parfüm almak istiyorum

oldukça kadınsı ve hos bır koku. çok da kalıcı :) mandalina tatlı badem amber var içerisinde... sanırım açıktan umidi kesip katalog pesine dusmelıyım :)))

Son düzenleme:
merhabaa arkadaslar :) uzun zamandır amber elixir kullanıyorum ilk defa bi kokunun benımle özdeşleştiğini düşündüm.. Ama oriflame benım cevremde kkatalogu bulunması en zor olanlardan.. o nedenle bu kokuya benzeyen veya bu kokunun havasını veren bi parfum arıyorum. :) açık olarak alacagım da :) neler önerebilirsinizzz??

ben kokusunu bilmiyorum dediğin parfümün ama hypnotic poison'a benzeten olmuş..amber elixirin içinde amber badem şakayık üzüm gibi kokular varmış bunlardan yola çıkarak sana önerebileceklerim şunlar:
1. hypnotic poison-dior (dp'de var)
2. gloria-cacharel (dp'de var)
3. bvlgari-omnia (dp'de var)
4. christina aguilera by night (bargello'da var)

bunları bi dene inş benzeyen çıkar..yorumlarını bekliyorum :)

canım cok tesekkur edıyorum ugrasmışsın o kadar :)
bende baktım sonuc yok aynen senın dedıgını yaptım :)) ıcındekılerı arastırdım kendımce karar kıldım hanı hangisi benzer diye.. içlerinde senın önerdiklerinden de var :) en kısa zamanda gidip bakacagım :)) sonuclardan haberdar edeceğim seni..

- thierry mugler angel
- thieryy mugler alien
- jennifer lopez glow
- guerlain L'instand magıc
- cacharel gloria
- christina augilera

bunlara bakmayı dusunuyorum :))

ben de kokladım ama ağır geldi bana biraz :S bende gold white, eclat ve eclat weekend arasında kaldım ne dersiniz ???

Back
X