- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemiyorum ama benim bulunduğum ülkede veya yakınında hiç çizgim yok, her haltım afrikada, hindistan, malezya, çin, rusya, latin amerika ülkeleri vs. Ben gidip bir miktar ağlamak istiyorumAslinda gercekte dev gibi degilmiş ya, bu sebeple bu haritalar yanilma payı ile hesaplaniyor mu demeliyiz?
Nee ben de alıntıladığın yorumu sana yapmamistim.Sana sormamıştım zaten sakin ol yazmayım diyorsam da yazma bana cevap verme gibi zorunluluğun yok
Yurtdisindaydin dimi sen? Benim turkiyede bir suru cizgim var. Italyada var. İranda var. Demek ki bu konuda ayni degiliz.bilemiyorum ama benim bulunduğum ülkede veya yakınında hiç çizgim yok, her haltım afrikada, hindistan, malezya, çin, rusya, latin amerika ülkeleri vs. Ben gidip bir miktar ağlamak istiyorum
Anonimliğimi koruyayım diyorum ama senin çizgilere bakınca galiba ben senimYurtdisindaydin dimi sen? Benim turkiyede bir suru cizgim var. Italyada var. İranda var. Demek ki bu konuda ayni degiliz.
Nezaketsiz olan sensşn bu alıntıya değil diğer yazdığın mesaja cevap verdim kimseyle sorun yasamadım ki bir süredir muhabbet çeviriyoruz aramızda yeni gelen sensşn ve sana bile sorulmayan birşey için arkadaş şöyle böyle diye yorum yapıyorsun sen kimsin ya hakaret mi ettşm sana yada sana özel birşey mi dedim atlıyorsun ??Nee ben de alıntıladığın yorumu sana yapmamistim.
Sana cevap bile vermedim ki.
Neyse kimsenin konusunu sabote etmeyeceğim nezaketsiz biri için.
Yok zaten yeni üyeler geliyor seviniyordum arkadaşında yorumlarını okudum kendisini tanımıyorum bile bana çıkılması ne alaka ne cüret yani ben yorumlarını okuyor beğeni atıyorum kendisi gelmiş bana ne diyor beni tanımıyor bile beni siz savunuyorsunuz şaka gibi yapısı öyledir diye ne var yapımda dertleştik akıl verdik birbirimize hepimiz birbirimize birşeyler kattık buraya kadar geldik size yapılsa böyle birşey siz ne tepki verirdinizLadyler gerilmeyin, sorun yok her şey kontrol altında. Bizi falcı bacılar izliyor onlara malzeme vermeyelim
Yazdım tekrardan hesap yapacağım sinirlerim bozulduT Theseaanchor hesapladın mı canım, yolladım sana iki kaynağın verdiği hesaplama yöntemini
cilt kuruluğunuz var mı?Toprak baskınlıgım ilk sırada. Hava, ateş ikiside eşit fazlalıkta. Bir tane su olmaz mı derken pluto akrep. 1 adet suyum var. Düşük demeye dilim varmıyor 1 a d e t.
Sudan çok korkarım ben. Denizden, havuzdan gerçekten.
ayy kağıdın çok güzelmişYazdım tekrardan hesap yapacağım sinirlerim bozuldu
Bir sürü böyle ajanda alıyorum kağıtlar alıyorum listeler motivasyonlar yapıyorum oluyor çekim yasasına da ço kaydıma ilgiliyimayy kağıdın çok güzelmiş
Var olmaz olur mu. Yani ağır değil ama yaşarım bunu. Ama çok sıvı tüketirim. Hani sıvı almadan asla iş yapamıyorum nedense sürekli elimde bir şeyler içerim. Dere göreyim, havuz göreyim, deniz göreyim çok korkarım.cilt kuruluğunuz var mı?
Sana kendimi yakin hissediyordum onceden de. Demek sebepleri varmis boyleAnonimliğimi koruyayım diyorum ama senin çizgilere bakınca galiba ben senim
Doğru gibi görünüyor, tabi evita daha iyi bilir baksın o da. Bence doğru.Doğru heralde abla Evita1907 böyle hesaplama yaptım ama bu sefer ateş fazla çıktı ben bunu doğru mu yaptım bilmiyorum bakabilir misin bi abla bana öğretebilir misin yanlışlık varsa