AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Aslinda gercekte dev gibi degilmiş ya, bu sebeple bu haritalar yanilma payı ile hesaplaniyor mu demeliyiz?
bilemiyorum ama benim bulunduğum ülkede veya yakınında hiç çizgim yok, her haltım afrikada, hindistan, malezya, çin, rusya, latin amerika ülkeleri vs. Ben gidip bir miktar ağlamak istiyorum :KK70: :KK70:

bilemiyorum ama benim bulunduğum ülkede veya yakınında hiç çizgim yok, her haltım afrikada, hindistan, malezya, çin, rusya, latin amerika ülkeleri vs. Ben gidip bir miktar ağlamak istiyorum :KK70: :KK70:
Yurtdisindaydin dimi sen? Benim turkiyede bir suru cizgim var. Italyada var. İranda var. Demek ki bu konuda ayni degiliz.😆

Nee :KK70: ben de alıntıladığın yorumu sana yapmamistim.

Sana cevap bile vermedim ki.

Neyse kimsenin konusunu sabote etmeyeceğim nezaketsiz biri için.:süslü:
Nezaketsiz olan sensşn bu alıntıya değil diğer yazdığın mesaja cevap verdim kimseyle sorun yasamadım ki bir süredir muhabbet çeviriyoruz aramızda yeni gelen sensşn ve sana bile sorulmayan birşey için arkadaş şöyle böyle diye yorum yapıyorsun sen kimsin ya hakaret mi ettşm sana yada sana özel birşey mi dedim atlıyorsun ??

Toprak baskınlıgım ilk sırada. Hava, ateş ikiside eşit fazlalıkta. Bir tane su olmaz mı derken pluto akrep. 1 adet suyum var. Düşük demeye dilim varmıyor 1 a d e t.

Sudan çok korkarım ben. Denizden, havuzdan gerçekten.

Ladyler gerilmeyin, sorun yok her şey kontrol altında. Bizi falcı bacılar izliyor onlara malzeme vermeyelim :KK70:
Yok zaten yeni üyeler geliyor seviniyordum arkadaşında yorumlarını okudum kendisini tanımıyorum bile bana çıkılması ne alaka ne cüret yani ben yorumlarını okuyor beğeni atıyorum kendisi gelmiş bana ne diyor beni tanımıyor bile beni siz savunuyorsunuz şaka gibi yapısı öyledir diye ne var yapımda dertleştik akıl verdik birbirimize hepimiz birbirimize birşeyler kattık buraya kadar geldik size yapılsa böyle birşey siz ne tepki verirdiniz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107,6 KB · Görüntüleme: 30
Doğru heralde abla Evita1907 Evita1907 böyle hesaplama yaptım ama bu sefer ateş fazla çıktı ben bunu doğru mu yaptım bilmiyorum bakabilir misin bi abla bana öğretebilir misin yanlışlık varsa

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    115,7 KB · Görüntüleme: 32
Doğru heralde abla Evita1907 Evita1907 böyle hesaplama yaptım ama bu sefer ateş fazla çıktı ben bunu doğru mu yaptım bilmiyorum bakabilir misin bi abla bana öğretebilir misin yanlışlık varsa
Doğru gibi görünüyor, tabi evita daha iyi bilir baksın o da. Bence doğru.
Hava eksik sende. Şöyle yazıyor bak
Hava Elementi Eksikliğinde; Kişinin yeteri kadar objektif davranamamasına ve olayları kişisel algılamasına sebep olabilir. Kendinizi ifade etmek konusunda zorlanabilirsiniz. Eğitim hayatınızda aksaklıklar olabileceği gibi, istemediğiniz bir okul okumuş olabilir, hayatınızda bu konuda sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. İlişki kurmakta ve bunu devam ettirmekte zorlanabilirsiniz. Yeniliklere kolay adapte olamaz, olaylar arası bağlantıları kurmakta, çok boyutlu düşünmekte kaos yaşayabilirsiniz. Kendinize objektif bakmakta zorlanabilirsiniz.

X