- 18 Şubat 2018
- 11.880
- 52.922
- 44
Ben değil,Kocişim zil zurna sarhoş olup masa tepelerinde göbek attı,ben de onu masalardan topladımay çok merak ettim. Ben kendi düğünümde zil zurna sarhoştum, umarım senin de öyledir
işte samimiyet, işte cesaret, işte fazilet, işte feraset!Ben hiçbirşey bilmiyorum,muhabbet için takılıyorum.
Çok iyi yasBen değil,Kocişim zil zurna sarhoş olup masa tepelerinde göbek attı,ben de onu masalardan topladım.
Ya trakyalı adama yakışır sıkıntı yokBen değil,Kocişim zil zurna sarhoş olup masa tepelerinde göbek attı,ben de onu masalardan topladım.
Herseyim meydanda Ben deişte samimiyet, işte cesaret, işte fazilet, işte feraset!
Yaaa,çok güzel oynar doğru diyorsun.Seviyoruz eğlenceyiYa trakyalı adama yakışır sıkıntı yok
Çok mantıklıBir tane aylakların yeri diye konu açacağım, rahat rahat boş muhabbet yapabilelim
Hakikatten ya,Evita'nın konusunuda hiç ettikBir tane aylakların yeri diye konu açacağım, rahat rahat boş muhabbet yapabilelim
Sizin düğün ne oynak geçmiştir ya öff, biz Edirne'de rastgele düğünlere gider eğlenirdik, dışarıda yapıyorlardı zaten düğünleriYaaa,çok güzel oynar doğru diyorsun.Seviyoruz eğlenceyi.
Ya ama o zaten böyle muhabbetleri de yapabilelim diye açmıştı ama baştıkta yazmıyor diye tuhaf kaçıyor. Bir de tuhaf bir şekilde konu rağbet gördüHakikatten ya,Evita'nın konusunuda hiç ettik.
Bir bakınıp çıkarlar zaten,bu kadar geyiği kaldırmaz kimseYa ama o zaten böyle muhabbetleri de yapabilelim diye açmıştı ama baştıkta yazmıyor diye tuhaf kaçıyor. Bir de tuhaf bir şekilde konu rağbet gördübiz kimse gelmez biz de kart-fal muhabbeti üzerinden takılırız demiştik, öyle olmadı pek :))
O değilde orayı sohbet etmeyelim diye buraya geldik burayıda sabote ettik bu işin sonu WhatsApp grubunda biter benim sözüme geleceksiniz en sonundaHakikatten ya,Evita'nın konusunuda hiç ettik.
Benim için mahsuru yok,şeffaf bir insanımO değilde orayı sohbet etmeyelim diye buraya geldik burayıda sabote ettik bu işin sonu WhatsApp grubunda biter benim sözüme geleceksiniz en sonunda
Ağır boş muhabbet var doğru diyorsunBir bakınıp çıkarlar zaten,bu kadar geyiği kaldırmaz kimse.
Ya bu sabotelik bir durum değil, laklak yapabileceğimiz yer olsun diye açtık burayı zatenO değilde orayı sohbet etmeyelim diye buraya geldik burayıda sabote ettik bu işin sonu WhatsApp grubunda biter benim sözüme geleceksiniz en sonunda
Laaaa konu astrolojiden bir tırnağa bir yemeğe geliyorAğır boş muhabbet var doğru diyorsun
Ya ahahahah arada özel bölge beyazlatma da varLaaaa konu astrolojiden bir tırnağa bir yemeğe geliyor
Aaa o nasıl bir şeymiş ilk kez duydumaaa sevgilimonicatak lütfen, burada savruluyoruz diye yanlış anlaşılmasın biz de bir şeyler biliyoruz, çırak da olsam elimden bir şeyler gelir, element dengeleme konusunda yardımcı olabilirim
Ayyyy kahkaha attım,gecenin dördündeYa ahahahah arada özel bölge beyazlatma da var