- 18 Şubat 2018
- 11.880
- 52.925
- 44
Tarot bakan iki kişi var ama onlar iki üç gündür burada değiller,bizim geyik alanımız oldu burası daBen de düşünmüyorum galibaAman çok şükür ya elimiz ayağımız tutuyor kilolar alınir verilir. İnsan 30a girdikten sonra garip bir tevekkül geliyor
Borellus80 aman canım 78 de baliksa teheyy. İnsan nasıl mutluysa oyle vallahi. Rakamlar bir şey değil emin ol. Kızlar o değil de şu sayfanın amacı olan tarot marot muhabbeti nooldu o konularda konuştunuz mu okumadım bütün sayfaları. Burada vsr mi tarot bakabilen biri? Bir kart seçsek güzel olmaz mıydı sanki
Evet konu sahibi arkadaşımız kart yorumluyordu ama bir iki gündür buralarda değil merak ediyorum ben de. Doğum haritası, astrokartografi ve elementler üstüne muhabbet dönmüştü, biz başka sayfada aslında toplaşıp konuşuyorduk, sonra orayı sabote etmeyelim diye burayı açtık, öyle kıraathane gibi takılıyoruzBen de düşünmüyorum galibaAman çok şükür ya elimiz ayağımız tutuyor kilolar alınir verilir. İnsan 30a girdikten sonra garip bir tevekkül geliyor
Borellus80 aman canım 78 de baliksa teheyy. İnsan nasıl mutluysa oyle vallahi. Rakamlar bir şey değil emin ol. Kızlar o değil de şu sayfanın amacı olan tarot marot muhabbeti nooldu o konularda konuştunuz mu okumadım bütün sayfaları. Burada vsr mi tarot bakabilen biri? Bir kart seçsek güzel olmaz mıydı sanki
Bol baklagiller ve et tuketmelisin.Bu ara bende de var 5 aydır kan değerlerime baktiricam inşallah b12 ya da demir düştü kesin aşırı unutkanlık vsr bu ara. Bugün banka kartımı atmde unutmuşum Allahtan arkamda kimse yokmuş bankamatik çekmiş kartı. İnşallah yarın spor yapacağımı da unutmam
Konu zaten sağlıklı beslenme fitness konusu olma yolunda ilerliyorYa öyle kendi aramızda eğlencesine yapıyoruz da konuda bilgisi olan canlarımız suanda burada değiller
Aaa lütfen baş soytarı benimEvet konu sahibi arkadaşımız kart yorumluyordu ama bir iki gündür buralarda değil merak ediyorum ben de. Doğum haritası, astrokartografi ve elementler üstüne muhabbet dönmüştü, biz başka sayfada aslında toplaşıp konuşuyorduk, sonra orayı sabote etmeyelim diye burayı açtık, öyle kıraathane gibi takılıyoruzburaların soytarısı oldum ben de
Hiçbir fikrim yok canım maalesef, forumunda aradın mı vardır belki?Özel bölgeyi beyazlatmal için öneri istedim canım ya
Okey o zaman aradım da içime Sinen birşey bulamadımHiçbir fikrim yok canım maalesef, forumunda aradın mı vardır belki?
Biz içmeden sarhoş gibi dolanıyoruz seninleAaa lütfen baş soytarı benim.
Onunla ilgili konular var,sanırım bir operasyon ile oluyor.Hiçbir fikrim yok canım maalesef, forumunda aradın mı vardır belki?
Doğum haritası bilen var mı aranızda? Ben bi ara ona da merak saldım ama yarım bıraktım onu daEvet konu sahibi arkadaşımız kart yorumluyordu ama bir iki gündür buralarda değil merak ediyorum ben de. Doğum haritası, astrokartografi ve elementler üstüne muhabbet dönmüştü, biz başka sayfada aslında toplaşıp konuşuyorduk, sonra orayı sabote etmeyelim diye burayı açtık, öyle kıraathane gibi takılıyoruzburaların soytarısı oldum ben de
Tüketiyorum aslında ya sozde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bugünü sayma amaBol baklagiller ve et tuketmelisin.
Aynen vallahi,sarhoş olmak için içmeye gerek yokBiz içmeden sarhoş gibi dolanıyoruz seninle
Eksik elementini buluruz :)))Konu zaten sağlıklı beslenme fitness konusu olma yolunda ilerliyorbilgisi olan arkadaşlar gelseler keşke. Biraz ucundan yıldız haritası kurcalıyorum ama tarot falan bilmiyorum
Bazen vücut uretmiyormus.Doğum haritası bilen var mı aranızda? Ben bi ara ona da merak saldım ama yarım bıraktım onu da
Tüketiyorum aslında ya sozde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bugünü sayma amad vitaminim de düşüktü en son yine düşmüş olabilir. Ya gerçi hepsi yerinde olup da psikolojik de olabilir insanın kolunu kaldırasi gelmiyor memlekette
Bir ara düğün anımı anlatayım sana,içki deyince aklıma geldiAynen vallahi,sarhoş olmak için içmeye gerek yok.
bilgisi olan arkadaşlar gelseler keşke.
ay çok merak ettim. Ben kendi düğünümde zil zurna sarhoştum, umarım senin de öyledirBir ara düğün anımı anlatayım sana,içki deyince aklıma geldi.
Ben hiçbirşey bilmiyorum,muhabbet için takılıyorumaaa sevgilimonicatak lütfen, burada savruluyoruz diye yanlış anlaşılmasın biz de bir şeyler biliyoruz, çırak da olsam elimden bir şeyler gelir, element dengeleme konusunda yardımcı olabilirim
+1Ben hiçbirşey bilmiyorum,muhabbet için takılıyorum.