AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Tarot bakan iki kişi var ama onlar iki üç gündür burada değiller,bizim geyik alanımız oldu burası da.

Evet konu sahibi arkadaşımız kart yorumluyordu ama bir iki gündür buralarda değil merak ediyorum ben de. Doğum haritası, astrokartografi ve elementler üstüne muhabbet dönmüştü, biz başka sayfada aslında toplaşıp konuşuyorduk, sonra orayı sabote etmeyelim diye burayı açtık, öyle kıraathane gibi takılıyoruz buraların soytarısı oldum ben de

Ya öyle kendi aramızda eğlencesine yapıyoruz da konuda bilgisi olan canlarımız suanda burada değiller
Konu zaten sağlıklı beslenme fitness konusu olma yolunda ilerliyor bilgisi olan arkadaşlar gelseler keşke. Biraz ucundan yıldız haritası kurcalıyorum ama tarot falan bilmiyorum

Aaa lütfen baş soytarı benim.

Doğum haritası bilen var mı aranızda? Ben bi ara ona da merak saldım ama yarım bıraktım onu da
Bol baklagiller ve et tuketmelisin.
Tüketiyorum aslında ya sozde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum bugünü sayma ama d vitaminim de düşüktü en son yine düşmüş olabilir. Ya gerçi hepsi yerinde olup da psikolojik de olabilir insanın kolunu kaldırasi gelmiyor memlekette

Bazen vücut uretmiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…