- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
Hastaneye gitmeye de üşeniyorsun di miİnşallah bir gün hastaneye gideceğim iki senedir falan.
O grubumuzun süslü kızıBen de kendimle uğraşmayı çok severim :) ama bu aralar sıfır motivasyon ya, sen bana gaz veriyorsun
Vallah son günlerde Takıntım çok arttı şunu da yapayım bunuda yapayım gerek temizlik gerek kendi kişisel bakımı normalde ben boş boş yatmaktan keyif alan Öyle çok bir tarafını kaldırmayan bir insandım takıntılarım olurdu ama onlarla yaşardım şimdi öyle değil ama aklımda olan aklımda kalmıyor yapıyorumKız,üşenmiyormusun sen onları yapmaya?Ben çok darlaniyorum öyle şeylerden.
Nereden biliyorsunHastaneye gitmeye de üşeniyorsun di mi
Çünkü sen loopların kadınısınNereden biliyorsun?
Ben de habite saç boyuyorum bi aralarVallah son günlerde Takıntım çok arttı şunu da yapayım bunuda yapayım gerek temizlik gerek kendi kişisel bakımı normalde ben boş boş yatmaktan keyif alan Öyle çok bir tarafını kaldırmayan bir insandım takıntılarım olurdu ama onlarla yaşardım şimdi öyle değil ama aklımda olan aklımda kalmıyor yapıyorum
Evet çok enteresan bir kişiliğimÇünkü sen loopların kadınısınyine bir kısır döngü, yine sen
Pelin su mu ahahahahPelin su mood
Ben köküne kadar kesiyorumPelin su mu ahahahah
Ay ben kendi tırnağımı göstermeye utandım ahhahaha
ahahhahah ay ben de aynen, uzun tırnak kullanamıyorum ben, bakımlı uzun tırnaklar gözüme hoş geliyor ama ben kullanamıyorum.Ben köküne kadar kesiyorum.
Ben de düşünmüyorum galibaDaha önce de söyledim,balina da bir balık.
31
Evet ona balık eti de yakışıyor, zayıflık da enteresan bir yapı, her şey yakışıyor kadına :) Bence senin de öyledir. Orantısız olduğunu düşünmüyorum.
haydi sor sorKonu nereden nereye geldi bide birşey soracağım kızlar size
Azıcık uzasın vallahi darlanıyorumahahhahah ay ben de aynen, uzun tırnak kullanamıyorum ben, bakımlı uzun tırnaklar gözüme hoş geliyor ama ben kullanamıyorum.
Ya öyle kendi aramızda eğlencesine yapıyoruz da konuda bilgisi olan canlarımız suanda burada değillerBen de düşünmüyorum galibaAman çok şükür ya elimiz ayağımız tutuyor kilolar alınir verilir. İnsan 30a girdikten sonra garip bir tevekkül geliyor
Borellus80 aman canım 78 de baliksa teheyy. İnsan nasıl mutluysa oyle vallahi. Rakamlar bir şey değil emin ol. Kızlar o değil de şu sayfanın amacı olan tarot marot muhabbeti nooldu o konularda konuştunuz mu okumadım bütün sayfaları. Burada vsr mi tarot bakabilen biri? Bir kart seçsek güzel olmaz mıydı sanki
Bu ara bende de var 5 aydır kan değerlerime baktiricam inşallah b12 ya da demir düştü kesin aşırı unutkanlık vsr bu ara. Bugün banka kartımı atmde unutmuşum Allahtan arkamda kimse yokmuş bankamatik çekmiş kartı. İnşallah yarın spor yapacağımı da unutmamİlk önce gidip bir kan sayımı yaptırmam lazım,çok halsizlik var son zamanlarda.Ben bir de Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,o da çok etkiliyor.Eskisi gibi hırslı olabilsem keşke.
Özel bölgeyi beyazlatmal için öneri istedim canım yahaydi sor sor