- 20 Mart 2008
- 5.847
- 8.306
Merak ettim hesapluycam hemen inşallah geçmemiştir sen hesapladın mi kendin içinBuna bi bakabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merak ettim hesapluycam hemen inşallah geçmemiştir sen hesapladın mi kendin içinBuna bi bakabilirsin
Her burç bir elementi temsil ediyor ya, doğum haritana bakarak aşağıdaki hesaplama yöntemini kullanarak en az puana sahip elementi bulman lazım.Aaa o nasıl bir şeymiş ilk kez duydum
Hesapladım hatta ruzgargulu_ Borellus80 siZde baksanıza doğruluğu var mıMerak ettim hesapluycam hemen inşallah geçmemiştir sen hesapladın mi kendin için
Allah rızası için bana da bir hesap kitap yapiverin.Merak ettim hesapluycam hemen inşallah geçmemiştir sen hesapladın mi kendin için
Benim beyin yanmama sebeb olan konuHer burç bir elementi temsil ediyor ya, doğum haritana bakarak aşağıdaki hesaplama yöntemini kullanarak en az puana sahip elementi bulman lazım.
Hangi element fazla, hangisi eksik; anlamak için klasik astrologların kullandığı 7 gezegene (ay, güneş, merkür, venüs, mars, jüpiter ve Satürn), yükselen burca (ASC) ve haritanın tepe noktasına (MC) puan verilir. Yükselen burç, Güneş ve Ay her zaman 3’er puan alır. MC noktası ve diğer gezegenler ise 1’er puan alırlar. Böylece 9 nokta, toplamda 15 puan alır.
Bu kadar bilimsel konuşmayaydın iyiydi.Her burç bir elementi temsil ediyor ya, doğum haritana bakarak aşağıdaki hesaplama yöntemini kullanarak en az puana sahip elementi bulman lazım.
Hangi element fazla, hangisi eksik; anlamak için klasik astrologların kullandığı 7 gezegene (ay, güneş, merkür, venüs, mars, jüpiter ve Satürn), yükselen burca (ASC) ve haritanın tepe noktasına (MC) puan verilir. Yükselen burç, Güneş ve Ay her zaman 3’er puan alır. MC noktası ve diğer gezegenler ise 1’er puan alırlar. Böylece 9 nokta, toplamda 15 puan alır.
YapalımmmAllah rızası için bana da bir hesap kitap yapiverin.
Yapın kız valla,sevindirin şu garibi.Yapalımmm
Doğum haritanı çıkartıp evlerini ve gezegenlerine bakalım element için demi zaten başka bilgim yok bunuda zar zor şey ettimYapın kız valla,sevindirin şu garibi.
Jupiterin hangi yilda o burçtan geçtiğine nereden bakacağım kısmında kaldım ben
Gezegenlerimi bir şey ediverin evet.Doğum haritanı çıkartıp evlerini ve gezegenlerine bakalım element için demi zaten başka bilgim yok bunuda zar zor şey ettim
Bebişim şimdi doğum haritasını açtın ya orada Güneş burcuna, yükselen burcuna ve ay burcuna 3 puan vereceksin. SonraBenim beyin yanmama sebeb olan konu
doğum haritasında gezegenlerin yazılı olduğu kısmı ss alıp atın buraya, ben hesaplarımGezegenlerimi bir şey ediverin evet.
Bende bir uygulama var oradan baktım şimdi elementler diye bir şey var. Ekliyorum bak, şu mu acaba dedigin şey?Her burç bir elementi temsil ediyor ya, doğum haritana bakarak aşağıdaki hesaplama yöntemini kullanarak en az puana sahip elementi bulman lazım.
İnternete yaz balımJupiterin hangi yilda o burçtan geçtiğine nereden bakacağım kısmında kaldım ben
Onu nasıl yspicam ben?doğum haritasında gezegenlerin yazılı olduğu kısmı ss alıp atın buraya, ben hesaplarım
Evet element dediğimiz bu ama uygulama nasıl hesapladı bilemiyorum tabi. En düşük toprak görünüyor senin. Toprağı dengelemen lazımBende bir uygulama var oradan baktım şimdi elementler diye bir şey var. Ekliyorum bak, şu mu acaba dedigin şey?
Şimdi şöyle internete Doğum haritası yazdığında ücretsiz bir sürü site var doğum bilgilerini saatini yazarak haritan çıkarOnu nasıl yspicam ben?
nerden bakıyorsun doğum haritana?Onu nasıl yspicam ben?
Ayyy inanmıyorum 2023 diyor kızlar benimki gerçek olabilir ama ya nasip diyelim bakalım Borellus80 seninkine de bakalım hemen bakalım doğru çıkacak mıİnternete yaz balım