AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Kız,üşenmiyormusun sen onları yapmaya?Ben çok darlaniyorum öyle şeylerden😊.
Vallah son günlerde Takıntım çok arttı şunu da yapayım bunuda yapayım gerek temizlik gerek kendi kişisel bakımı normalde ben boş boş yatmaktan keyif alan Öyle çok bir tarafını kaldırmayan bir insandım takıntılarım olurdu ama onlarla yaşardım şimdi öyle değil ama aklımda olan aklımda kalmıyor yapıyorum

Vallah son günlerde Takıntım çok arttı şunu da yapayım bunuda yapayım gerek temizlik gerek kendi kişisel bakımı normalde ben boş boş yatmaktan keyif alan Öyle çok bir tarafını kaldırmayan bir insandım takıntılarım olurdu ama onlarla yaşardım şimdi öyle değil ama aklımda olan aklımda kalmıyor yapıyorum
Ben de habite saç boyuyorum bi aralar😂.

Pelin su mood

Eklentiler

• 5FC144D2-C964-41B9-97B5-6AE800B75BF6.jpeg
    5FC144D2-C964-41B9-97B5-6AE800B75BF6.jpeg
    48,4 KB · Görüntüleme: 26
Daha önce de söyledim,balina da bir balık😂😂.

31 :KK6:

Evet ona balık eti de yakışıyor, zayıflık da enteresan bir yapı, her şey yakışıyor kadına :) Bence senin de öyledir. Orantısız olduğunu düşünmüyorum.
Ben de düşünmüyorum galiba 😂 Aman çok şükür ya elimiz ayağımız tutuyor kilolar alınir verilir. İnsan 30a girdikten sonra garip bir tevekkül geliyor :KK53:
Borellus80 Borellus80 aman canım 78 de baliksa teheyy. İnsan nasıl mutluysa oyle vallahi. Rakamlar bir şey değil emin ol. Kızlar o değil de şu sayfanın amacı olan tarot marot muhabbeti nooldu :KK53: o konularda konuştunuz mu okumadım bütün sayfaları. Burada vsr mi tarot bakabilen biri? Bir kart seçsek güzel olmaz mıydı sanki :KK53:

Ben de düşünmüyorum galiba 😂 Aman çok şükür ya elimiz ayağımız tutuyor kilolar alınir verilir. İnsan 30a girdikten sonra garip bir tevekkül geliyor :KK53:
Borellus80 Borellus80 aman canım 78 de baliksa teheyy. İnsan nasıl mutluysa oyle vallahi. Rakamlar bir şey değil emin ol. Kızlar o değil de şu sayfanın amacı olan tarot marot muhabbeti nooldu :KK53: o konularda konuştunuz mu okumadım bütün sayfaları. Burada vsr mi tarot bakabilen biri? Bir kart seçsek güzel olmaz mıydı sanki :KK53:
Ya öyle kendi aramızda eğlencesine yapıyoruz da konuda bilgisi olan canlarımız suanda burada değiller

İlk önce gidip bir kan sayımı yaptırmam lazım,çok halsizlik var son zamanlarda.Ben bir de Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,o da çok etkiliyor.Eskisi gibi hırslı olabilsem keşke.
Bu ara bende de var 5 aydır kan değerlerime baktiricam inşallah b12 ya da demir düştü kesin aşırı unutkanlık vsr bu ara. Bugün banka kartımı atmde unutmuşum Allahtan arkamda kimse yokmuş bankamatik çekmiş kartı. İnşallah yarın spor yapacağımı da unutmam 😂

X