AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Heveslendirdiniz beni attınız kaslanma hayallerini zihnime, sonra pideye böreğe gömüldünüz, ben ne yapayım? Avrupanın bir şehrindeyim hiç Türk restoranı yok, ne pide ne lahmacun bulabiliyorum. Aşerip duruyorum.
Ayy kıyamam ya keşke yazmayaydim:/ ama iyi yanından bak 47 kilosun bu sayede ben 61 kiloyum 😂 sağlıklı besleniyrosun. Çok canın çekerse ben sana aşırı basit pide tarifi veririm 😋

Yok cidden başlayalım ya bir de hamur işi insani acayip hantal yapıyor o zaman ne yapıyoruz akşam yemeğinde ekmeği kesiyoruz :KK53:

Ben 35 yaşındayım bence en yaşlıniz benim şu an 😂 bence pilates tibet falan yaparız ya yorucu değil hem kafamız açılır hem kaslarimiz😂
gayet bana yakın yaşın, yaşlı falan değilsiniz ya bahane bulmayın, tiplerinize baksak hepiniz 25lik çıtır, spora gelince yaşlı mı olunuyor :KK53:

gayet bana yakın yaşın, yaşlı falan değilsiniz ya bahane bulmayın, tiplerinize baksak hepiniz 25lik çıtır, spora gelince yaşlı mı olunuyor :KK53:
Yakin ama ne kadar yakın mesela rakam ver :KK53:
Arttırıyorum,78 kiloyum🤭.
Anasin sen anaaaağğ 🥰 ya ayrıca önemli olan orantı ve en önemlisi sağlık. Ayrıca bazı insanlara balık eti yakışır zayıflık iyi durmaz ama bende ikisi de iyi durmuyor sanki 😂 55 oluyorum aşırı zayıf geliyorum gözüme 60 oluyorum çok şiştim diye tribe giriyorum 58 de karar kıldım bakalım nasip 🥲

Anasin sen anaaaağğ 🥰 ya ayrıca önemli olan orantı ve en önemlisi sağlık. Ayrıca bazı insanlara balık eti yakışır zayıflık iyi durmaz ama bende ikisi de iyi durmuyor sanki 😂 55 oluyorum aşırı zayıf geliyorum gözüme 60 oluyorum çok şiştim diye tribe giriyorum 58 de karar kıldım bakalım nasip 🥲
Daha önce de söyledim,balina da bir balık😂😂.

31 :KK6:
Evet ona balık eti de yakışıyor, zayıflık da enteresan bir yapı, her şey yakışıyor kadına :) Bence senin de öyledir. Orantısız olduğunu düşünmüyorum.

Aynen ya benim kilomla yada vücudumla sorun yok sadece crop giydiğimde güzel bi çizgiler olsun istiyorum Ama var ya artık yapacak iş kalmadı evde ben de oturdum tırnak taktım birazdan da maske yapacağım

Çok yoğunsan eğer normal ya, ama karalılık lazım tabi, işin gücün rutinin arasına sıkıştırınca çok güzel oluyor
İlk önce gidip bir kan sayımı yaptırmam lazım,çok halsizlik var son zamanlarda.Ben bir de Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,o da çok etkiliyor.Eskisi gibi hırslı olabilsem keşke.

Aynen ya benim kilomla yada vücudumla sorun yok sadece crop giydiğimde güzel bi çizgiler olsun istiyorum Ama var ya artık yapacak iş kalmadı evde ben de oturdum tırnak taktım birazdan da maske yapacağım
Kız,üşenmiyormusun sen onları yapmaya?Ben çok darlaniyorum öyle şeylerden😊.

İlk önce gidip bir kan sayımı yaptırmam lazım,çok halsizlik var son zamanlarda.Ben bir de Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım,o da çok etkiliyor.Eskisi gibi hırslı olabilsem keşke.
Aaa bak öyle bir durum varsa onlar tetikliyor olabilir evet. Tahlillerini yap sonra başla en sağlıklısı

Ben de kendimle uğraşmayı çok severim :) ama bu aralar sıfır motivasyon ya, sen bana gaz veriyorsun :halay:

X