AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Kızlar Trakya tam bana göreymiş bende böyle herkesin kendi halinde olduğu yerlere bayılıyorum abi o ne yapmış bu nereye gitmiş ne giymiş kaçta çıkmış sizene İstanbul’daki kendi halkı olsa İstanbul’da güzel aslında bende istanbul doğma büyümeyim suan farklı sehirdeyşz babamın mesleği nedeniyle ama İstanbul’a ben de yaşamayı dönmeyi düşünmüyorum çükü bir sürü millet var karman çorman olmuş bi tarafı yüksek sosyete bir kesim varoş orta yabancı sapık dolandırıcı düzgün inşam hepsi harmanlanmış ne çıkarsa ha bu arada tek basıma da git gel yaptım tanıştığım insanlar oldu hepsi ayrı güzel insanlardı
İstanbul çok fena bozuldu, İstanbullular da terk ediyor artık o seviyede

Son düzenleme:
monicatak monicatak selam :)
Bugün regl de olsak, bir sürü işimiz de olsa kendimize bir 30dk ayıracağız :eğlence:

Bugünkü egzersizini yaptın mı? :işsiz:
Unutma sen şuan ertelerken, bir yerde diğer fit kadınlar çalışmaya, sıkılaşmaya ve kaslanmaya devam ediyor :KK53: biz neden geri kalalım ki :KK76:
Ay benim popom bugün anca yer gördü az evvel bence ben bugün squat, şınav, mekik ve hatta Tibet bile yapmış sayılırım :KK53:

Şu sitenin bildirim şeysini açayım da geri kalmayayım. Yatmadan aklımda squat yapmak vardı ama sonra unutup yatmış bulundum 😂 sizde durumlar ne? Bir de ben genelde sporu gece yapıyorum yatmadan önce yarın da yaparsam yine 12 civarı yalarım muhtemelen

Ay benim popom bugün anca yer gördü az evvel bence ben bugün squat, şınav, mekik ve hatta Tibet bile yapmış sayılırım :KK53:

Şu sitenin bildirim şeysini açayım da geri kalmayayım. Yatmadan aklımda squat yapmak vardı ama sonra unutup yatmış bulundum 😂 sizde durumlar ne? Bir de ben genelde sporu gece yapıyorum yatmadan önce yarın da yaparsam yine 12 civarı yalarım muhtemelen
Ben bugün pide yedim durum bu😂.Sadece yedim yani.

monicatak monicatak , Borellus80 Borellus80 , @Theseaanchor ben 15dk gentle yoga (vinyasa flow) ile başladım ve 30 mekik, 15 şınav, 30 squat ile tamamladım. Bir gün arayla yapacağım bu arada.
Şahanesin vallahi tebrik ediyorum istikrarın icin💪🏻 regl megl dinlemedin yaptın ya helal kız 👏🏻 yarın ben de başlıyorum 15 dk pilates ve 50 squat şınav hiç çekmedim onun yerine plank yapayım diyorum şınav çok yorucu geliyor bana 🙄

Ya allasen bize şu tibet nedir onu söyle :KK70: çatlıyoruz meraktan

Ay ben de 2 lahmacun yemiştim akşam yemeği olarak, gece 12 gibi de 3 tane ıspanaklı börek gömdüm bugün benden bir halt olmayacağı belliydi 😂 bu kadar hamur işinin üstüne ne yapsam o popo kalkmazdi😂 çok pis vicdan azabı çekiyorum şu an
Nasıl yedin ayol,ben bile yiyemiyorum o kadar.Gözlerim pörtledi😂.

Ay ben de 2 lahmacun yemiştim akşam yemeği olarak, gece 12 gibi de 3 tane ıspanaklı börek gömdüm bugün benden bir halt olmayacağı belliydi 😂 bu kadar hamur işinin üstüne ne yapsam o popo kalkmazdi😂 çok pis vicdan azabı çekiyorum şu an
Ya ye gitsin afiyet olsun, o zaman yarın başla bari, valla beni tek bırakırsanız oyarım sizi :KK70:

Ya allasen bize şu tibet nedir onu söyle :KK70: çatlıyoruz meraktan
Tibet'in 5 hareketi aslında bir çeşit yoga. Şuraya bir link koyayım anlatıyor daha detaylı Tibet’in 5 Hareketini Yapanlar Genç Kalıyor! Hem beden hem ruh için şifa niyetine egzersizler bütünü. Biraz zorluyormus hareketler kolay görünse de ama duruşa falan inanılmaz faydası varmış. Ben henuz hiç yapmadım ama bir arkadaşım var bu konularla çok ilgili o tabsiye etmişti. Yoga ve pilates karışımı diyebiliriz sanki

Ya ye gitsin afiyet olsun, o zaman yarın başla bari, valla beni tek bırakırsanız oyarım sizi :KK70:
Yok cidden başlayalım ya bir de hamur işi insani acayip hantal yapıyor o zaman ne yapıyoruz akşam yemeğinde ekmeği kesiyoruz :KK53:
Bana fazla güvenmeyin,yaşlı ve yorgun bir insanım😂.
Ben 35 yaşındayım bence en yaşlıniz benim şu an 😂 bence pilates tibet falan yaparız ya yorucu değil hem kafamız açılır hem kaslarimiz😂

X