bir ara bu tanışık ruhları falan araştırırken bende öyle oldum biliyor musun? sonra dedim kızım sen insansın ne yapıyorsun ..çektim kurtardım kendimi attım bir alışveriş merkezine...üstüne bir iskender...ohh kendime geldim...Buna inanırım çünkü şamanizm ile ilgiliymiş kendisi,dünyadan zevk alacak bir tip değil zaten.
yok ben bilmiyorum anlatsana...
Yok onu bilmiyorum,ne ki?
Ben de daha önce ortaçağ Avrupa'sında yaşamış olabileceğimi düşünüyordumbir ara bu tanışık ruhları falan araştırırken bende öyle oldum biliyor musun? sonra dedim kızım sen insansın ne yapıyorsun ..çektim kurtardım kendimi attım bir alışveriş merkezine...üstüne bir iskender...ohh kendime geldim...
yok..esortmanlı lady olmaz...yanlış düşünmüşsünBen de daha önce ortaçağ Avrupa'sında yaşamış olabileceğimi düşünüyordum.
amy 27 yaşında mıydı? ben o kadına inanılmaz üzüldüm..birkaç gün üzüntülü dolaştım..müthiş bir sesti...bak o da ikizalev vs ye inananlardan bu arada...27 yaşı bir eşik gibi kabul ediyorlar ve bu yaşta ölme hevesi var birçok kişide. Robert Johnson 27 yaşında öldükten sonra böyle lanet oluştuğuna inanıp, başka 27 yaş kurbanları seçildiğini düşünüyorlar. Özellikle o yaşta ölen ünlüler serisi var işte Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse falan. Bazıları özellikle 27 yaşında intihar ediyor vesaire... Tuhaf bir populizm
Kurt Cobain'in karısı yüzünden öldüğünü düşünenler de çok.27 yaşı bir eşik gibi kabul ediyorlar ve bu yaşta ölme hevesi var birçok kişide. Robert Johnson 27 yaşında öldükten sonra böyle lanet oluştuğuna inanıp, başka 27 yaş kurbanları seçildiğini düşünüyorlar. Özellikle o yaşta ölen ünlüler serisi var işte Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse falan. Bazıları özellikle 27 yaşında intihar ediyor vesaire... Tuhaf bir populizm
Bu bilgiyi nasıl edindin ya :) inanılmazsınbak o da ikizalev vs ye inananlardan bu arada...
Aşırı dozdan ölmedi mi o?amy 27 yaşında mıydı? ben o kadına inanılmaz üzüldüm..birkaç gün üzüntülü dolaştım..müthiş bir sesti...bak o da ikizalev vs ye inananlardan bu arada...
evet öyle biliyorum ben deAşırı dozdan ölmedi mi o?
o faydasız kocasının ikizalevi olduğuna inanıyormuş...çok belgeselini seyrettim kadının ölümümden sonra...bir garip üzülmüştüm ona ya...yakınım ölmüş gibi...Bu bilgiyi nasıl edindin ya :) inanılmazsın
Çok yazık bu saydıklarımızın hepsi bağımlı insanlar zatenevet öyle biliyorum ben de
ondan öldü evet..ama kocasından da çok çekti ve psikolojisi altüsttü..adam sürekli aldatıyor,gidip geri geliyordu...parasız kaldıkça tabi...Aşırı dozdan ölmedi mi o?
Kurt ve ona acayip üzülmüştüm ben deondan öldü evet..ama kocasından da çok çekti ve psikolojisi altüsttü..adam sürekli aldatıyor,gidip geri geliyordu...parasız kaldıkça tabi...
aynen öyle, hep de zaten bağımlılarda oluyor 27 ölümüÇok yazık bu saydıklarımızın hepsi bağımlı insanlar zaten.
Ya sen koskoca Amysin kendine gel demek isterdim ama maalesef, o kim senin ikiz alevin olacak ya, bir ses oktavınla döversino faydasız kocasının ikizalevi olduğuna inanıyormuş...çok belgeselini seyrettim kadının ölümümden sonra...bir garip üzülmüştüm ona ya...yakınım ölmüş gibi...
işte psikoloji zayıflığı .... bir şeyine hitap etti kesin...amy'nin yanlış hatırlamıyorsam babasıyla sorunları vardı sanırım...onda birşey bulmuştur kesin....Ya sen koskoca Amysin kendine gel demek isterdim ama maalesef, o kim senin ikiz alevin olacak ya, bir ses oktavınla döversin
Evet babasıyla ilgili sorunları var.işte psikoloji zayıflığı .... bir şeyine hitap etti kesin...amy'nin yanlış hatırlamıyorsam babasıyla sorunları vardı sanırım...onda birşey bulmuştur kesin....
father issue ... offf o çok zor bir durumişte psikoloji zayıflığı .... bir şeyine hitap etti kesin...amy'nin yanlış hatırlamıyorsam babasıyla sorunları vardı sanırım...onda birşey bulmuştur kesin....
bence eşinizin memleketinde mal mülk edinip,afyonda eğlenip oradan gerzeye yerleşerek mükemmel üçgeni kurmalısınız....Sayende sinop gerze'ye taşınmam gerektiğini öğrendim sağol
Su an bulunduğum yerde nerdeyse dibimden o gara gara saturn çizgisi geciyor resmen şokante oldum
Hatta afyonkarahisarda resmen keş olurmuşum neptün şeyleri falan
Kocamin memleketinde de mal mülk sahibi oluyormuşum oraya mi gitsem napsam ☻
@LOTUS0