AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

al sana tanışık ruhlar.....pekiiiii...gerçek kesit sevenler el kaldırsın.....
O bende çocukluk travması ya, belki güleceksiniz ama yani benim yaşım 30 küsür, dolayısıyla gerçek kesit ilk çıktığı zamanlar ben çocuktum, annem akşamları hep açar izlerdi, tamam roller oyunculuk komedi ama çocukken anlamıyorsun, o ölüm sahneleri ve fondaki müzik bana hep benzer şeyleri yaşama ihtimalimi hatırlatırdı, yatağa girip ağlardım o yüzden ondan kaçıyorum

oyyy kıyamam....benim daha gençlik zamanıma denk geliyordu...bende hiç kaçırmazdım..sonra unuttum gitti..1-2 sene evvel youtube da denk geldim ondan sonra yine bir sardı...bütün bölümlerini izledim oturdum...psikolojim biraz yara aldı ama olsun seviyorum ya...benim ikiz alevim sarı bıyık bence...

Dark side onlar ya, çıkın yeşilçam oyuncularının sonu kötü biten hikayelerinden kızlar, valla insanı kötü etkiliyor izleyince. Açın şokopop izleyin üç günlük dünya, beyni boşa almak lazım arada

Sırlar dünyası da var benim favorilerde.

ya sarı bıyık kraldır

Geçen gün bir tane sırlar dünyası açıp güleyim dedim. Çıkan bölümde, ev hanımı bir kadın var, eve bilgisayar-internet istiyor, kocası da (güya aşırı iyi bir koca) alıyor. Sonra kadının aklına başka bir arkadaşı giriyor, chate gir falan diye. Kadın da msn den chat yapıp erkeklerle tanışıyor falan, o sırada chatte olduğu için hasta çocuğuna ilaç vermeyi unutuyor çocuk bayılıyor. Kocası da eve gelip çocuğu baygın görünce karısını dövüyor. Sonra daha abidik kubidik bir sürü saçma şey oluyor, bu adam biriyle kavga ediyor anlayıp dinlemeden sonra kavga ettiği adamı yola fırlatıyor ve adama araba çarpıyor, bizimki de karısına dönüp her şey senin yüzünden diyor, adamı hapse atıyorlar. Yani İnternet kötü bir alışkanlıktır, eşlerinize internet vermeyin, mesaj bu allah tepenizden baksın emi

aa seyrettim onu...sırlar dünyası mıydı? vallahi bilmeden seyretmişim..hemen internet bağlantımı kopardım...

aa seyrettim onu...sırlar dünyası mıydı? vallahi bilmeden seyretmişim..hemen internet bağlantımı kopardım...
Kadın sadece chat yaptı, gönül bağı, aşk, aldatma falan yok. Ama kocası kadını dövdü, şiddet uyguladı. Yine de iyi olan koca, kötü olan internet ve kadın. Bu ne tür bir manyaklık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…