- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
malesef...anne ve baba travmaları çok kök sebepler oluyor çoğunlukla...father issue ... offf o çok zor bir durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef...anne ve baba travmaları çok kök sebepler oluyor çoğunlukla...father issue ... offf o çok zor bir durum
Sanatçıların birçoğu aile travmaları yaşamış olan insanlar,o parıltılı hayatların altında ne büyük travmalar var.malesef...anne ve baba travmaları çok kök sebepler oluyor çoğunlukla...
içimizde de çok var inanın....Sanatçıların birçoğu aile travmaları yaşamış olan insanlar,o parıltılı hayatların altında ne büyük travmalar var.
bir çoğu da hemen hemen bu sebeplerden kaynaklı, madde bağımlılarıSanatçıların birçoğu aile travmaları yaşamış olan insanlar,o parıltılı hayatların altında ne büyük travmalar var.
hepimizde biraz vardır, boyutlar farklıdır ama vardır.içimizde de çok var inanın....
Olmaz olur mu dolu,bizim ülkeden mesela Müslüm Gürses'in hayatı çok etkilemişti beni.Neler yaşamış adam.içimizde de çok var inanın....
Onunki fena ama cidden ya, adam yine sağlam ayakta kalmış allah rahmet eylesinOlmaz olur mu dolu,bizim ülkeden mesela Müslüm Gürses'in hayatı çok etkilemişti beni.Neler yaşamış adam.
Arabesk müzik hiç tarzım değil ama ciddi hayranıyım.İnanilmaz bir sesi var ve çok mütevazi o yaşanmışlıklara rağmen aşırı olgun bir insan.Onunki fena ama cidden ya, adam yine sağlam ayakta kalmış allah rahmet eylesin
çok da sağlam kalmamış ya..Allah rahmet eylesin uyuşturucu,alkol,çeşit çeşit hastalıklar...Onunki fena ama cidden ya, adam yine sağlam ayakta kalmış allah rahmet eylesin
Bende sevmem...Aslında arabesk değil de acıklı müzik sevmem.. ama Hakan Taşıyan duyduğumda bir dururum ben de..Arabesk müzik hiç tarzım değil ama ciddi hayranıyım.İnanilmaz bir sesi var ve çok mütevazi o yaşanmışlıklara rağmen aşırı olgun bir insan.
O zaman hazin geliyor diyebilir miyizBende sevmem...Aslında arabesk değil de acıklı müzik sevmem.. ama Hakan Taşıyan duyduğumda bir dururum ben de..
adam şarkı söylerken 2-3 ses çıkıyor aynı gırtlaktan...özellikle canlı performansı denk gelirse bir dinleyin...o da çok değişik...
Güz gülleri muazzam ama o tarz yorumcuların hepsi Müslüm Gürses'in taklidi.Müslüm Gurses her tarz okuyabiliyor ve ses aralığı inanılmaz.Bende sevmem...Aslında arabesk değil de acıklı müzik sevmem.. ama Hakan Taşıyan duyduğumda bir dururum ben de..
adam şarkı söylerken 2-3 ses çıkıyor aynı gırtlaktan...özellikle canlı performansı denk gelirse bir dinleyin...o da çok değişik...
O anlamda değil yani, canına kıymamış, yaşamaya devam etmişçok da sağlam kalmamış ya..Allah rahmet eylesin uyuşturucu,alkol,çeşit çeşit hastalıklar...
Ben son günlerde yesilçam ünlülerinin hayat hikayelerine sardım.Ne hayatlar yaşanmış,öyle böyle değil.Herkesin kendi hayatı
Bende çok seviyorum gerçek hayat hikayelerini benimde ilgimi çekiyorBen son günlerde yesilçam ünlülerinin hayat hikayelerine sardım.Ne hayatlar yaşanmış,öyle böyle değil.
geliyor vallaO zaman hazin geliyor diyebilir miyiz
Youtube'da megasinn diye bir kanal var,oraya bir göz at.Hepsinin hayat hikayesi var.Bende çok seviyorum gerçek hayat hikayelerini benimde ilgimi çekiyor
inanmıyorum...bende...50 tane seyretmişimdir oturduğum yerde 2-3 günde...Ben son günlerde yesilçam ünlülerinin hayat hikayelerine sardım.Ne hayatlar yaşanmış,öyle böyle değil.