AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Bunun mitolojik bir hikayesi var..
insanlar m.ö. zamanlarda erkek ve dişi olarak aynı bedende yaşıyorlarmış..fakat kendi aralarında o kadar eğlenip vakit geçiriyorlarmış ki bulundukları yerde işler çok aksamaya başlamış..O zaman ki tanrı hera'mıydı şimdi çok iyi hatırlamıyorum bir iki kere uyardıktan sonra baktı ki olmuyor ihtişamlı kılıcı ile hepsini ikiye ayırmış ve çok uzaklara atmış teker teker..
işte insanlar o gunden beri ruh ikizlerini arıyorlarmış..
evet bu arada ikisi aynı değil biliyorum ama aklıma geldi yazdım :KK49:

Bunu kullanıp insanları çok kandırırlar. Kullanılmaya çok açık bir konu
kesinlikle...bu şekilde kandırılan çok insan var ve bunu ben çok gözlemledim..özellikle genç kızların çok yanlış anladıkları bir şey...şu an ikizalevimin üstüne su dökerim ama 20 sene önce belki bende inanıp katlanırdım birçok şeye...bilmiyorum...

Bence sprıtuel konular bir deniz derya ve çok çok ilgi çekici...ama her zaman bir ayağımızda gerçeklik ayakkabısı olmalı...hep bir matematik,bilimsel bir veri aramalı ve gerçek yaşamdan kopmamalı insan bilincinden uzaklaşmamalıyız..
çünkü iki ayağınla birden oraya geçersen işte orası hem karanlık hem de bizim doğamıza aykırı...
bir ayağımız hep gerçeklikte olmalı..
bence budur...ama hep dediğim gibi herkesin görüşüne de saygım var...

Sayende sinop gerze'ye taşınmam gerektiğini öğrendim sağol :KK45:

Su an bulunduğum yerde nerdeyse dibimden o gara gara saturn çizgisi geciyor resmen şokante oldum 😂😂

Hatta afyonkarahisarda resmen keş olurmuşum neptün şeyleri falan 😆

Kocamin memleketinde de mal mülk sahibi oluyormuşum oraya mi gitsem napsam ☻😆
pamuk musun nesin pamuk musun nesin

Düşünsenize piyasada kaç trilyon tarot okuyucusu var..? Nasıl ilgi çekip müşteri çekecekler...değişik değişik uydurmacalar işte..ama dediğim gibi tanışık ruh var bence..ve bunları kendilerine göre türetmişler...
ben ilk başta aşktan falan bağımsız, kişinin benliğine katkıda bulunan öteki eşlenik ruhu gibi bir şey sandım kendi hayal dünyamda :KK70: hani şamanlarda var ya erk hayvanı diye bir olgu, bu da onun gibi bizden üst bir ruh ama bize bir şey öğretme durumu var tarzında bir şey tasarlamıştım kafamda ama maalesef altından arabesk fantazi çıktı :KK70: :KK70: :KK70:

ben ilk başta aşktan falan bağımsız, kişinin benliğine katkıda bulunan öteki eşlenik ruhu gibi bir şey sandım kendi hayal dünyamda :KK70: hani şamanlarda var ya erk hayvanı diye bir olgu, bu da onun gibi bizden üst bir ruh ama bize bir şey öğretme durumu var tarzında bir şey tasarlamıştım kafamda ama maalesef altından arabesk fantazi çıktı :KK70: :KK70: :KK70:
yoo istersen bundan da öğrenirsin...semtinde kaç psikolog var,kaç mg sakinleştirici sana iyi gelir...bunları hep öğrenirsin...o kadar da değil..

İnanın şu yazdiklarinizdan hiçbirşey anlamıyorum ama ben sıkı bir The Doors ve Jim Morrison hayranıyım.Morrison ufak bir çocukken bir kaza olayı ile karşılaşıyor ve o kazadan sonra Kızılderili ler tarafından ruhunun ele geçirildiğine yani Kızılderili ruhu taşıdığına inanıyor.Çok ilginç birisi kendi,aklıma geldi,yazayım dedim😃.

İnanın şu yazdiklarinizdan hiçbirşey anlamıyorum ama ben sıkı bir The Doors ve Jim Morrison hayranıyım.Morrison ufak bir çocukken bir kaza olayı ile karşılaşıyor ve o kazadan sonra Kızılderili ler tarafından ruhunun ele geçirildiğine yani Kızılderili ruhu taşıdığına inanıyor.Çok ilginç birisi kendi,aklıma geldi,yazayım dedim😃.
işte kazada bahsettiğim ayakkabıyı düşürdüyse :KK48: işin şakası sanatçı olmak biraz uçuk olmayı gerektiriyor gerçekten...ruhlarındaki depremi bu şekilde ilginç şekillerde tanımlıyorlar...benden olmaz mesela..bende herşeyin açıklaması var :KK48:

işte kazada bahsettiğim ayakkabıyı düşürdüyse :KK48: işin şakası sanatçı olmak biraz uçuk olmayı gerektiriyor gerçekten...ruhlarındaki depremi bu şekilde ilginç şekillerde tanımlıyorlar...benden olmaz mesela..bende herşeyin açıklaması var :KK48:
Adamda 149 iq varmış sözde,kişilik olarak aşırı uçuk bir insan ama müziği cidden zirvede.Çoğu kişiye göre sapkın biri belki de ama 27 yaşında vefat etmiş.

Zavallı kızılderililerin başına getirmedikleri şey kalmadı, yerinden yurdundan ettiler, kültürlerini, dillerini yok ettiler, hala daha yok ruhumuzu ele geçirdiler yok onu bunu yaptılar :KK70:
Allah aşkına salın şu insancıkları da bir rahat etsinler, ben üzülüyorum onların adına valla :KK70:

Adamda 149 iq varmış sözde,kişilik olarak aşırı uçuk bir insan ama müziği cidden zirvede.Çoğu kişiye göre sapkın biri belki de ama 27 yaşında vefat etmiş.
Evet çok tatlis de bir kızı vardı hatırlıyorum...Allah rahmet eylesin...mesela yeni konuyu da buradan açayım ..o 27 yaşında öleceğini bilip kabul edip geldi desem mesela ???

Zavallı kızılderililerin başına getirmedikleri şey kalmadı, yerinden yurdundan ettiler, kültürlerini, dillerini yok ettiler, hala daha yok ruhumuzu ele geçirdiler yok onu bunu yaptılar :KK70:
Allah aşkına salın şu insancıkları da bir rahat etsinler, ben üzülüyorum onların adına valla :KK70:
yalnız konu tam istediğim kıvama geldi..biri elementler neymiş diye bakmaya gelse başı dönüp çıkardı herhalde

Evet çok tatlis de bir kızı vardı hatırlıyorum...Allah rahmet eylesin...mesela yeni konuyu da buradan açayım ..o 27 yaşında öleceğini bilip kabul edip geldi desem mesela ???
Buna inanırım çünkü şamanizm ile ilgiliymiş kendisi,dünyadan zevk alacak bir tip değil zaten.

bu arada fal baktırmıyorsunuz değil mi? harita element meditasyon enerji derken beyinde fal merkezi felç etmeyi başarabildim mi?:KK48:

X