- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
Ben de yaptım yaklaşık 3 saat oluyorArkadaşlar gün bitti...meditasyonlarımızı yaptık mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yaptım yaklaşık 3 saat oluyorArkadaşlar gün bitti...meditasyonlarımızı yaptık mı?
insanları kandırmak için uydurduklarını düşünyorum...tanışık ruh ok..ama o benim ikizalevim o yüzden ayrılamıyoruz o yüzden beklemek çekmek zorundayım noooooPeki yeni bir konu açayım, ikiz alev / dual ruh konusuyla ilgili ne düşünüyorsunuz?
ohh rahatlamışsındır...şifa olsun canım...evet az önce yaptım, ağlamalı mağlamalı bitti, beğendim bu meditasyon tipini de
Bence bu konu çekim yaşadı meditasyon tarot astroloji hepsini kapsayabilir diye düşünüyoruminsanları kandırmak için uydurduklarını düşünyorum...tanışık ruh ok..ama o benim ikizalevim o yüzden ayrılamıyoruz o yüzden beklemek çekmek zorundayım nooooo
O yüzden ayrılamıyoruz mu o da neymiş ben daha konuya yeniyim de bugün gördüm bu mevzuyu, size sorayım dedim. Neyse biraz daha bakıp okurum beninsanları kandırmak için uydurduklarını düşünyorum...tanışık ruh ok..ama o benim ikizalevim o yüzden ayrılamıyoruz o yüzden beklemek çekmek zorundayım nooooo
ne istiyorsanız ya..sınırı yok ki..kafaları açıyoruz..ohh valla...Bence bu konu çekim yaşadı meditasyon tarot astroloji hepsini kapsayabilir diye düşünüyorum
canlarım şöyle..çok özet yapacağım ve sadece bu benim düşüncem...şimdi evrilmeden önce tanışmış olabileceğimiz ruhlara inanıyorum..birdenbire görüp kimseyle olmadığın kadar yakın hissetmek,içini kolay açmak,kısa sürede güvenmek gibi...O yüzden ayrılamıyoruz mu o da neymiş ben daha konuya yeniyim de bugün gördüm bu mevzuyu, size sorayım dedim. Neyse biraz daha bakıp okurum ben
Evet ayrılamıyoruz mevzusu vardı bir de ikiz alevin ruh ikizin değildir aman ikisini karıştırma diyorlarO yüzden ayrılamıyoruz mu o da neymiş ben daha konuya yeniyim de bugün gördüm bu mevzuyu, size sorayım dedim. Neyse biraz daha bakıp okurum ben
yok bak bak..hatta bir iki ikizalev açılımı dinle sende ne demek istediğimi anlayacaksın...ben tahammül edemyorum inanın sonuna kadar dinlemeye ve bunları dinleyip inanan 20'li yaşlarda taptaze beyinlerin olduğunu düşünüp üzülüyorum hatta bir arttırıp...Evet ayrılamıyoruz mevzusu vardı bir de ikiz alevin ruh ikizin değildir aman ikisini karıştırma diyorlar
hangisi hangisiymiş nereden anlıyormuşuz falan filan çok karışık geldi bana zaten Evitam da uyduruk dedi daha da bakmam
Açılımı da mı varmış coşmuşlar deseneyok bak bak..hatta bir iki ikizalev açılımı dinle sende ne demek istediğimi anlayacaksın...ben tahammül edemyorum inanın sonuna kadar dinlemeye ve bunları dinleyip inanan 20'li yaşlarda taptaze beyinlerin olduğunu düşünüp üzülüyorum hatta bir arttırıp...
Yuh artık bir de millet bekliyor yani öyle amanıııınİşte onun kendini olgunlaştırması için bekleyin,işte o senin ikiz alevin değişip sana gelecek,çok mutlu olacaksınız..
8 senedir bekleyenler için açıyorum şimdi de...bla bla....12 senedir bekleyenler kavuşacak vs vs...
12 sene mi ben niye bir yetişkin ergeni 12 sene bekliyorum pardon??!!!
aşağıda yorumlar...evet abla ben 5 senedir bekliyorum kavuşcak mıyız?
hayır yavrum sadece zaman kaybettin geçmiş olsun...o hayatını yaşadı yedi içti gezdi..sen bekledin..çünkü biri böyle öğüt verdi sana...
ikizalev bu deli misin? 20 sene olsa bekleyeceksin olgunlaşsın,3-5 kere evlensin vs...Yuh artık bir de millet bekliyor yani öyle amanıııın
Ay şaka gibi ya ikiz alevin bana kavuşmadan önce evlenip durdukları da karmik partnerleri mi oluyor?ikizalev bu deli misin? 20 sene olsa bekleyeceksin olgunlaşsın,3-5 kere evlensin vs...