AMATÖR HARİTA AÇILIMLARI VE ELEMENTLER

Buna inanırım çünkü şamanizm ile ilgiliymiş kendisi,dünyadan zevk alacak bir tip değil zaten.
bir ara bu tanışık ruhları falan araştırırken bende öyle oldum biliyor musun? sonra dedim kızım sen insansın ne yapıyorsun ..çektim kurtardım kendimi attım bir alışveriş merkezine...üstüne bir iskender...ohh kendime geldim...

yok ben bilmiyorum anlatsana...

Yok onu bilmiyorum,ne ki?

27 yaşı bir eşik gibi kabul ediyorlar ve bu yaşta ölme hevesi var birçok kişide. Robert Johnson 27 yaşında öldükten sonra böyle lanet oluştuğuna inanıp, başka 27 yaş kurbanları seçildiğini düşünüyorlar. Özellikle o yaşta ölen ünlüler serisi var işte Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse falan. Bazıları özellikle 27 yaşında intihar ediyor vesaire... Tuhaf bir populizm

bir ara bu tanışık ruhları falan araştırırken bende öyle oldum biliyor musun? sonra dedim kızım sen insansın ne yapıyorsun ..çektim kurtardım kendimi attım bir alışveriş merkezine...üstüne bir iskender...ohh kendime geldim...
Ben de daha önce ortaçağ Avrupa'sında yaşamış olabileceğimi düşünüyordum😂.

27 yaşı bir eşik gibi kabul ediyorlar ve bu yaşta ölme hevesi var birçok kişide. Robert Johnson 27 yaşında öldükten sonra böyle lanet oluştuğuna inanıp, başka 27 yaş kurbanları seçildiğini düşünüyorlar. Özellikle o yaşta ölen ünlüler serisi var işte Jim Morrison, Kurt Cobain, Amy Winehouse falan. Bazıları özellikle 27 yaşında intihar ediyor vesaire... Tuhaf bir populizm
amy 27 yaşında mıydı? ben o kadına inanılmaz üzüldüm..birkaç gün üzüntülü dolaştım..müthiş bir sesti...bak o da ikizalev vs ye inananlardan bu arada...

Kurt Cobain'in karısı yüzünden öldüğünü düşünenler de çok.

Ya sen koskoca Amysin kendine gel demek isterdim ama maalesef, o kim senin ikiz alevin olacak ya, bir ses oktavınla döversin
işte psikoloji zayıflığı .... bir şeyine hitap etti kesin...amy'nin yanlış hatırlamıyorsam babasıyla sorunları vardı sanırım...onda birşey bulmuştur kesin....

Yani böyle 27ler kulübü var diye, genç burç saflar da ben de 27 de öleceğim kulübe katılacağım hevesindeler. İkiz alevimi bekleyeceğim diye ömür bitirip her şeye göz yumanla benzer bir akıl tutulması bence.

Sayende sinop gerze'ye taşınmam gerektiğini öğrendim sağol :KK45:

Su an bulunduğum yerde nerdeyse dibimden o gara gara saturn çizgisi geciyor resmen şokante oldum 😂😂

Hatta afyonkarahisarda resmen keş olurmuşum neptün şeyleri falan 😆

Kocamin memleketinde de mal mülk sahibi oluyormuşum oraya mi gitsem napsam ☻😆
@LOTUS0
bence eşinizin memleketinde mal mülk edinip,afyonda eğlenip oradan gerzeye yerleşerek mükemmel üçgeni kurmalısınız....:KK45: yine iyisiniz bizim mükemmel yerlerimiz afrika falan :KK48:

X