• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör çizimlerim

$Fotoğraf1923.jpg $Fotoğraf1926.jpg $Fotoğraf1912.jpg $Fotoğraf1912.jpg

Amatör?
Ben burada hiçbir amatörlük göremiyorum :31:
Maaşallah çizimlerinin devamını beklerim :nazar: :nazar:

çok çoook sağol canm yaa :17:
utandım vallahi.
tatil olsa kendi isteğim ile yapınca daha iyi oluyorum. malum zorunlu olunca isteksiz yapıyorum :D
ama daha da iyi olurum umarımm.

$Fotoğraf1927.jpg $Fotoğraf1889.jpg
baykuş bana ait çadır erkek arkadaşıma hangisi daha iyi sizce.
fikirleriniz çok önemli benm için :D

İkisi de çok güzel seçimin de iyi olmuş erkek arkadaşına :34: Resimlerine baktım bazıları gerçekten muhteşem ben de yağlı boya yapıyorum çok seviyorum ama kendi kendime hiç kursa filan gitmedim çok istiyorum gitmeyi :)

Son düzenleme:
İkisi de çok güzel seçimin de iyi olmuş erkek arkadaşına :34: Resimlerine baktım bazıları gerçekten muhteşem ben de yağlı boya yapıyorum çok seviyorum ama kendi kendime hiç kursa filan gitmedim çok istiyorum gitmeyi :)

hani kesinlikle git derim kursuna. ama sadece çizim kursuna git. çünkü önemli olan kusursuz çizim. gerisi çok kolay. zaten yeteneklisin sen. sadece iyi çizim yap ve herşey elinde.
bide çadırı erkek arkadaşım yaptı. bende baykuşu yaptım bakalım hoca kime daha iyi verecek merak içinde bekliyoruz :DD

cnm çadırda iyi ama baykuş daha iyi olmuş...

çok isterdim çizebilmek gibi bir yeteneğim olsun bu yüzden çok şanlısınız. ikiside güzel lakin emek bakımından baykuş daha güzel görünüyor:12:

biizm bi arkjadaş vardı cin ali bile çizemezdi kursa gitti şimdi çok iyi. hani bazen doğuştan bi yetenek gerekiyo ama bu çizim işleri azim ve devamlılığa dayalı. bana kalırsa bi kurs ile konuş. sıfırdan başlamak her zaman daha iyidir.

biizm bi arkjadaş vardı cin ali bile çizemezdi kursa gitti şimdi çok iyi. hani bazen doğuştan bi yetenek gerekiyo ama bu çizim işleri azim ve devamlılığa dayalı. bana kalırsa bi kurs ile konuş. sıfırdan başlamak her zaman daha iyidir.

ELBETTE ...teşekkürler yorumun için:31:

bayılıyorum senin gibi insanlara....ahhh bu yetenek bende olsaydı....:6:

ben anca makyaj yaparım:6::31:

bayılıyorum senin gibi insanlara....ahhh bu yetenek bende olsaydı....:6:

ben anca makyaj yaparım:6::31:
canm emin ol makyaj yapmak gibi çizim yapmakta. sende denemelisin bencee. :54::54:

At canım beklerimm:)bende çizerim böyle arada ama bu kadarda iyi değil :) :54:

canm sende at çizimlerini topiğe merak ettim. iyi değilim deme iyisinndir. :54::54::54:

baya üzgünümm ya benn bi çizim paylaşan arkadaşa ayıp etmişim biraz sert yapmışım :26::26::26::26::30::30::30:
ama hatırlamıyorumm da uykum bile kaçtı açıkcası nasıll dediysem hiçbişey hatırlamıyorum

Back