• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör çizimlerim

ne kadar güzeller ,bayıldım neden daha fazla ekle miyorsun? buarada benimde amatör çizimlerime bakmanı isterim.

$Fotoğraf0962.jpg $Fotoğraf0963.jpg
bu çizimleri kurs zamanı bakarak yapmıştım.

$Fotoğraf0964.jpg $Fotoğraf0966.jpg $Fotoğraf0968.jpg $Fotoğraf0970.jpg
bunlar da ortaokul lise yıllarımdan yapmaya çalıştığım ebrularım. kağıt üstüne çizim yapardım sonra da aynı kağıda ebru yapardım bana özgü olsun diye. ahh ahhh çocukluk yılları işte. hüzünlendim :14:

şu aralar kendimi ve bi arkadaşın sevgilisini çiziyorum bitince atarım resimleriii.

Ben de güzel sanatlar seramik mezunuyum :) Bu çizimlerinin temel sanat eğitimi dersinden kalan desen çalışmaları olduğunu düşünmüştüm......

Bazılarını objeye bakarak çalışmışsın bazılarını da fotoğraftan baka baka yapmışsın gibi görünüyor........

seramik okuyorum ama resim yan dal alıyorum. ayrıca eğitim dersleri alıyorum:)). tek seramik değil. eğitimi kazanıp hava yaptım gitmem diye sonra pişman olup derslere az önem verdim bölümde ilk3 arasında oldum 1.yim yani öyle formasyon yan dal seramik. çok amaçlı bi şeyler yapıyorum. aslında çoğu kurs zamanı çizimlerim. bazıları bakarak. bazıları kendi tasarımım. öyle var. zaten şimdi birebir çalışıyorum. ama seramik özel bir bölüm hem çizim yapıyorsun. sonra bu çizimi perspektife döküp çamur üzerinde işliyorsunnn :)))

canım birde senin de formasyon şansın var biliyosun demi. eğitim dersleri al normal resim yada el işi dersi öğretmeni oluyosun. en az 2.65 istiyo not birde alttan en çok 2 ders olcak. ben ortalamamı çok yüksek tutyorum vallahi 3.75 bu dönem. daha iyi olacak ama. çünkü formasyon veriliyo diye en çok eğitime gitmedim. benim yüzümden erkek arkadaşım hem okuduğu eğitimi bıraktı hemde kazandığı eğitime gitmedi. çok egoistçe davrandım ben. dedim nerde 1. olursam o bölümde okuycam.ç öyle bi hava ile seramiğe geldim ki :52::52::52: çok gülüyorum kendime artık çocuk değilim saçmaladım o zamanlarrr

canım birde senin de formasyon şansın var biliyosun demi. eğitim dersleri al normal resim yada el işi dersi öğretmeni oluyosun. en az 2.65 istiyo not birde alttan en çok 2 ders olcak. ben ortalamamı çok yüksek tutyorum vallahi 3.75 bu dönem. daha iyi olacak ama. çünkü formasyon veriliyo diye en çok eğitime gitmedim. benim yüzümden erkek arkadaşım hem okuduğu eğitimi bıraktı hemde kazandığı eğitime gitmedi. çok egoistçe davrandım ben. dedim nerde 1. olursam o bölümde okuycam.ç öyle bi hava ile seramiğe geldim ki :52::52::52: çok gülüyorum kendime artık çocuk değilim saçmaladım o zamanlarrr

Bana mı diyorsun bilmiyorum evet formasyon şansım var ama ben okulu bitireli çok yıllar oldu canım ...15 yıldan fazla :1: Öğretmenliği hiç düşünmüyorum,düşünmedim...Seramik atölyem var kendime ait.. Seramik fırınım vs var..Şu aralar da yapmayı düşündüğüm şey mermer mozaikler...
Güzel sanatlar içinde çizimlerini en beğendiğim bölüm grafik tasarımcılarının çizimleri ayrıca........

Sen daha yolun çok çok başındasın..Her şey gönlünce olur inşallah......

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana mı diyorsun bilmiyorum evet formasyon şansım var ama ben okulu bitireli çok yıllar oldu canım ...15 yıldan fazla :1: Öğretmenliği hiç düşünmüyorum,düşünmedim...Seramik atölyem var kendime ait.. Seramik fırınım vs var..Şu aralar da yapmayı düşündüğüm şey mermer mozaikler...
Güzel sanatlar içinde çizimlerini en beğendiğim bölüm grafik tasarımcılarının çizimleri ayrıca........

Sen daha yolun çok çok başındasın..Her şey gönlünce olur inşallah......

çok sağol. bende fırın aldım küçük bi fırın. 6 bin liraya ama hocalarım yaptır dedi bende mozaik çok seviyorum. hep geleneksel el sanatları önemli geliyo. en çok istediğim şey otistik, zihinsel ve bedensel engelli çocuklara seramik dersi vermek inşallah yaparım bunu.

çok sağol. bende fırın aldım küçük bi fırın. 6 bin liraya ama hocalarım yaptır dedi bende mozaik çok seviyorum. hep geleneksel el sanatları önemli geliyo. en çok istediğim şey otistik, zihinsel ve bedensel engelli çocuklara seramik dersi vermek inşallah yaparım bunu.

İnşallah gönlünden geçenler gerçek olur..Pahallı geldi bana fırının..Ölçüleri nedir ?

fırın 1200 dereceye kadar çıkıyo. 92*112*112 iç ölçüler. dış ölçüler de: 123*145*143.

aslında ucuza aldım. hocam seramik mühendisi çok yardımcı oldu sağolsun. okulun fırınlarına göre çok küçük dedi hoca. derece de çok yüksek değil. ürgüp de bi hocam var o da ucuz ama işe yaramaz demişti :)))

Back