Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
howar şaka yapıyorsun amatör derken . süpersin canım.
fırın 1200 dereceye kadar çıkıyo. 92*112*112 iç ölçüler. dış ölçüler de: 123*145*143.
wonderful
çok çok sağol canım yaaaa
4 parça ile geidi benm ki sonra tır ile depoya götürdük. babam sakatat ile uğraşıyo da ikinci kata montaj yaptırdım. ama iyi ki satmamışsınız fırını bi anda ilham geliyo. tekrar aşk başlıyo demi. ama dediğiniz gibi tek parça halinde zor olacak ama birde yerleştirip güzelce çatı yapıldımı müthiş olurr. hem çocuklar büyür ilk çamurdan yaptıklarını fırına atar istedikleri renge göre sırlarsınız da. hatıra olarak çok manevi değeri de olur yaaa
umarım emeklerinin karşılığını alırsın
Öyle parça parça değil malesef..Tek parça halinde...Kocaman bir şey ( 2 metre falan vardır boyu..Atölyeye de zor sokmuştuk...
inşallah yaa. biraz yardım etse babam hayalim de gerçek olacak ama yok tekim hayallerimle. ama bende kendime güveniyorum bi gün isteğim olacakk.
dua edin bana
çok yeteneklisin çok beğendim , yanında stilistlikte okursan kesinlikle işsiz kalmazsın ve ingilizce eğitim dahil ama sadece resim para getirir mi bilemem ?
çok yeteneklisin çok beğendim , yanında stilistlikte okursan kesinlikle işsiz kalmazsın ve ingilizce eğitim dahil ama sadece resim para getirir mi bilemem ? yani t_sörtlere çizim yapsan gençler için acaip para getirir ve ihtiyaç var b,iliyorum
çok sağol canım. kuzenm de stilist o ders verecekti de olmadı maalesef. ben sırpça ana dilim gibi biliyorum. ingilizcemde var. kıyafet tasarımı da yapıyorum ama işte sadece kendi çapımda. maalesef taşındığımız şehirde yok moda tasarım. kendi çapımda çiziyorum. yarışmalara da giriyorum umarım olur herşey.
bu stilistlik işin peşini bırakma üniversitede bu bölümü seç nerde iş bulursun orada bulun , ailenide razı et yani evlenip evde uturma ,san şans diliyorum ,öptüm seni