• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör çizimlerim

fırın 1200 dereceye kadar çıkıyo. 92*112*112 iç ölçüler. dış ölçüler de: 123*145*143.

Eh iyimiş yani o zaman fiyatı..hatta oldukça ucuz..Bu fabrika ya da okul fırını değil ki..Neden küçümsemişler,saçmalamış onu diyen ürgüplü hocan :)

demi ama. ya hocam değil de usta bu işlerin ustası. oralara sık sık giderim tatile. bizim hoca da yaptırmış 13 bin lira ama benm kendi evim de yokki ya da atölyemde yok. işte babamn deposuna götürüyoruz genelde. hayallerim için para biriktiriyorumm :)) sizde hocamsınız. sağolun içim rahat etti çok hemde. bende kötü görüyodum fırınımı.:54:

Benim fırınım 50 * 50 iç ölçüleri,
3,5-4 sene evvel 3,5 milyara izmir de birine yaptırdım..Ama hiç kullanamadım üstüste hamilellikler vs derken..Hatta satmayı da düşündüm..Küçük çocukların varken çok zor ilgilenmek...Ama bu aralar yeniden sevdalandım ..Hayırlısı artık...Yeni evin bahçesine götürücem ama nasıl götürücem onu ben de bilmiyorum...Vinç mi kiralasam birkaç saat için ne yapsam bilemedim...Üzerine de profilden çatı yaptırıcam...

4 parça ile geidi benm ki sonra tır ile depoya götürdük. babam sakatat ile uğraşıyo da ikinci kata montaj yaptırdım. ama iyi ki satmamışsınız fırını bi anda ilham geliyo. tekrar aşk başlıyo demi. ama dediğiniz gibi tek parça halinde zor olacak ama birde yerleştirip güzelce çatı yapıldımı müthiş olurr. hem çocuklar büyür ilk çamurdan yaptıklarını fırına atar istedikleri renge göre sırlarsınız da. hatıra olarak çok manevi değeri de olur yaaa :34:

4 parça ile geidi benm ki sonra tır ile depoya götürdük. babam sakatat ile uğraşıyo da ikinci kata montaj yaptırdım. ama iyi ki satmamışsınız fırını bi anda ilham geliyo. tekrar aşk başlıyo demi. ama dediğiniz gibi tek parça halinde zor olacak ama birde yerleştirip güzelce çatı yapıldımı müthiş olurr. hem çocuklar büyür ilk çamurdan yaptıklarını fırına atar istedikleri renge göre sırlarsınız da. hatıra olarak çok manevi değeri de olur yaaa :34:

Öyle parça parça değil malesef..Tek parça halinde...Kocaman bir şey :(( 2 metre falan vardır boyu..Atölyeye de zor sokmuştuk...

çok yeteneklisin çok beğendim , yanında stilistlikte okursan kesinlikle işsiz kalmazsın ve ingilizce eğitim dahil ama sadece resim para getirir mi bilemem ?

çok yeteneklisin çok beğendim , yanında stilistlikte okursan kesinlikle işsiz kalmazsın ve ingilizce eğitim dahil ama sadece resim para getirir mi bilemem ? yani t_sörtlere çizim yapsan gençler için acaip para getirir ve ihtiyaç var b,iliyorum

inşallah yaa. biraz yardım etse babam hayalim de gerçek olacak ama yok tekim hayallerimle. ama bende kendime güveniyorum bi gün isteğim olacakk.
dua edin bana :3:

en önemlisi zaten insanın kendıne olan güveni..bu da sende var zaten... ne duruyorsun harekete geçir kanını aksın :49::49:

Son düzenleme:
çok yeteneklisin çok beğendim , yanında stilistlikte okursan kesinlikle işsiz kalmazsın ve ingilizce eğitim dahil ama sadece resim para getirir mi bilemem ? yani t_sörtlere çizim yapsan gençler için acaip para getirir ve ihtiyaç var b,iliyorum

çok sağol canım. kuzenm de stilist o ders verecekti de olmadı maalesef. ben sırpça ana dilim gibi biliyorum. ingilizcemde var. kıyafet tasarımı da yapıyorum ama işte sadece kendi çapımda. maalesef taşındığımız şehirde yok moda tasarım. kendi çapımda çiziyorum. yarışmalara da giriyorum umarım olur herşey. :34:

çok sağol canım. kuzenm de stilist o ders verecekti de olmadı maalesef. ben sırpça ana dilim gibi biliyorum. ingilizcemde var. kıyafet tasarımı da yapıyorum ama işte sadece kendi çapımda. maalesef taşındığımız şehirde yok moda tasarım. kendi çapımda çiziyorum. yarışmalara da giriyorum umarım olur herşey. :34:

bu stilistlik işin peşini bırakma üniversitede bu bölümü seç nerde iş bulursun orada bulun , ailenide razı et yani evlenip evde uturma ,san şans diliyorum ,öptüm seni

bu stilistlik işin peşini bırakma üniversitede bu bölümü seç nerde iş bulursun orada bulun , ailenide razı et yani evlenip evde uturma ,san şans diliyorum ,öptüm seni

çok çok sağol canm yaaa

Back