• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amatör çizimlerim

wayyy anasını :53::53:dilekcim bunlar hiçte amatör değil bence çok başarılı çizimler hepsi canımm :16::16:

amatörmüş lafa bak hıh dileğim sen kendini bu konuda yeterınce geliştirmişsin amatör deyip ayıp etme bence hepsi harika seni baykuş delisi seniiii:1::1:

amatörmüş lafa bak hıh dileğim sen kendini bu konuda yeterınce geliştirmişsin amatör deyip ayıp etme bence hepsi harika seni baykuş delisi seniiii:1::1:

canmm dediğin gibi ya çok seviyorum baykuşları ben bilmiyorum 1 yıl üzerinde durup araştırdım bayaa
demek çok sevdim zaten hocam da aşık olacaksınn özleyeceksin dedi. ben aşık olmak değilde inanılmaz alıştım ve gerçekten özledim bıraktım2 hafta göremedim özledimm benm aşkımda çok kıskanmıştı

$Fotoğraf2883.jpg

baykuşlarrr. bu çizimi seramikten de yapcam kısa sürede seramik halinide paylaşırımm:54::54:

amatör mü :53: kendine haksızlık ediyorsun :53: dibim düştü şu an :53:
maşallah :nazar::nazar:

ne güzel adam çiziyon sen öyle :53: hepsi çok gerçekçi
kıskandım galiba :33::33:

maşallah canım ya :nazar:

((arada bizim topiğe de uğra :33::33:))

howarım maşallah kız sana:nazar::46:
hamarat gelinimiz:nazar:

amatör mü :53: kendine haksızlık ediyorsun :53: dibim düştü şu an :53:
maşallah :nazar::nazar:

ne güzel adam çiziyon sen öyle :53: hepsi çok gerçekçi
kıskandım galiba :33::33:

maşallah canım ya :nazar:

((arada bizim topiğe de uğra :33::33:))

canlarım yaa sağolunn. bende cok istiyorum gelmeyide hep ödev evlilik hazırlığı satışlar herşey çok zamanımı alıyo geelmiyorum

canlarım yaa sağolunn. bende cok istiyorum gelmeyide hep ödev evlilik hazırlığı satışlar herşey çok zamanımı alıyo geelmiyorum

aa tarih fln varmı aklınızda canım,evlilik hazırlığı demişsinde:16:
unuttunuz valla bizi,uğrayın hakkaten boş bırakmayın meydanı:54:

O göğsünü kapatan kadının yüzü sanki fırlıcak kağıttan ne kadar gerçek tebrikler

Back