Amatör Çalışmalarım

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
13
358
40
Şuan amatör bir kamera ile çalışıyorum fotoğrafçılık kursum bittiği zaman profesyönel makina ile çekeceklerim için şimdiden sabırsızlanıyorumkaydirigubbakcemile

Bu fotoğrafları 2008 U.I.M. WORLD OFFSHORE 225 Şampiyonası'nda çektim

Son düzenleme:
canım çok beğendim:lepi:, gerçekten başarılı kareler bunlar da amatör çalışma ise benimkiler

Resimler super....a.s.
Bademi de çok sevdim ben ne tatlı bişye o öylee
Çok güzel bakmışsınız maşallah erkekmiki acep çok haşin bakmış ama:roflol:

ay canım çok hoş resımler, devamını beklıoruz, kedıne bayıldım benımde kedişim varrr:)

Derin bir uykudayım, mutlu bulutlardayım

Kış günü çıplaklığıyla beni üşüten bir ağaç

Ve yalnızlık, tüm çekiciliği ile yalnızlık orda, karşımda...

hepsıne bayıldım.yalnız bademe daha cokkkkkk.bıde denız olsun nasıl olursa olsun bana farketmez.bayıldımmmm.

he sen şimdi bunlara amatör mü diyon, nevim valla yiyon sen bizi. resmen profesyonel olmuşsun kız :)

ellerine yüreğine sağlık, devamını beklerim :))
Şeniz

he sen şimdi bunlara amatör mü diyon, nevim valla yiyon sen bizi. resmen profesyonel olmuşsun kız :)

ellerine yüreğine sağlık, devamını beklerim :))
Şeniz

Yok be canım vallahi amatör şimdilik amacokacimcoook

Son eklediklerim de haliyle photoshop ile biraz çalışma yaparak bu hale getirdim

Hepinize çok teşekkürler:1hug:

26 Ekim 2008 Taraklı-Göynük

3 Kardeşler anneleri ise hemen arkalarında odun kırarken bu üç ufaklıkta oyun oynuyordu.

Ve 3.kardeş.

Bu amca 84 yaşında ve okadar güleryüzlü ki sohbetine doyamadık.

Son düzenleme:

Bu amca ise 55 yıldır Tarak'lıda yaşıyor bir küçük dükkanı var kıyafet satıyor oğlunu yetiştirmiş yanında. Bize çay ikram etti. Halk çok misafirperver ve çok güleryüzlü.

Ve son olaran bendeniz nev:)

Çektiğim foto sayısı 900'ü geçti fakat ben sizlerle 20 küsürünü paylaşıyorum umarım beğenirsiniz.

ne güzel resimler cekmissin kusum yaa valla hepsine bayildim
okdr heveslisinki simdiden cok güzel fotolar yakalamaya başladın kurs bitene kadar neler yakalarsın bilemem
ellerine saglık cnm bnmmmmmm :asigim:

Dün 1, bugün 2.. İnsanda yetenek olunca kursun ilk günleri olmasına rağmen böyle bir sıçrama yapabiliyor demek ki..
Tebrikler nevkuşum.. :hooray:
Özellikle beğendiklerimi listelemek istedim. Baktığımı anla diye.. :roflol:

13. mesajda; 1, 6 ve son fotolar
14. mesajda; 5, 6 ve 8 sıralı fotolar..

Devamını bekliyoruz..

Göynüğün dağ tepesinde bulunan gözetleme kulesi.

Son düzenleme:
Bu kadarını beklemiyordum, iyice ilerletmişsin sen bu işi gerçekten çok güzel çekilmiş.
Paylaşımın için ayrıca teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…