Amasya///05

cumanbw9.gif

hoşgeldin canım bende suluovadan.
yerlisimisin amasyanın.

hoşgeldin canım sayfamızaaa bende gümüşhacıköydenimmm

Ben Amasyalı değilim ama komşuyum.Çorumluyum ben.Ama Amasyaya da gidiyorum fırsat buldukça.Canım arkadaşım Amasyalı benim.

hoşgeldin canım bende suluovadan.
yerlisimisin amasyanın.

hosbulduk,evet yerlisiyim.aneannemler selanik göcmeniymis yani annem amasyada dünyaya gelmis babam artvinli oda kücük yasda annesiyle amasya ya yerlesmis..merkezde bizim evimiz. cok özledim amasyayisenağlama

aramıza yeni arkadaşlar katılmış ne güzel... hoşgeldiniz hepinizde

Köy sakinleri Yağmur Duasına çıkmışlardı.Bütün Köy ahalisi toplandı.İçlerinden birinin elinde Şemsiye vardı. Bu: İNANÇ'TIR. Babalar bebeklerini havaya hoplatır,çocuklar gülmekten bayılır.Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler.Çünkü babaları onları tutacaktır. Bu: GÜVEN'DİR Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur.Ama yinede ertesine güne dair planlar yaparız. Bu: ÜMİT'TİR İnancınızı Güveninizi ve Ümidinizi hiç kaybetmemeniz dileğiyle NİCE BAYRAMLAR DİLİYORUM...

hemşolarım şimdiden iyi baramlar yarın annemlere falan geççem bayramın 2 günü akşama dönerim şimdiden yazayım dedim.........

slm şekerler döndüm ben evime nasılsınız.........

kızlarrr bende geldim amasyalıyım heeeriiiiii

aaaaaa zuzu95 hoşgeldin yaşadığın yer mersin demişsin bende mersinliyim ama amasyaya gelin geldimmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyyy mersinimi çoookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm kocammmmmmmmmdaaaaa beni göndetmiyorrrrrrrrrr ne etcemmmmmmmmmm bennnnnnnnnn...................kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ayyyyyyyyy kızlar pardon ya bu arada gbayramınız kutlarım geç oldu ama kusuruma bakmayın............................ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz hu hu kimseeeeeeeeeee yokmuuuuuuuuuu
ha zuzu05 bu arada birönceki mesajımda yanlışlıkla zuzu95 yazıvermişim pardon canımmmmmmmmm

X