Amasya///05

selam selam yuvarlanıp gidiyoruz işte benım aklım ama yerinde değil şu an kızımın hastalığından dolayı.....................
tatlım hala hastamı çocuk canım yaa
hay allah ilaç felen iyi gelmedimi.çok üzüldüm. allah şifa versin inşallah.çok öptüm.:çok üzgünüm:

iyi geceler amasya
sizi ziyarete geldim
irna sanada iyi geceler canım

geçmiş olsun eficiğim güzel kızına allah acil şifa versin inşallahh canım benim yaaa

tatlım hala hastamı çocuk canım yaa
hay allah ilaç felen iyi gelmedimi.çok üzüldüm. allah şifa versin inşallah.çok öptüm.:çok üzgünüm:

selam canım yok yok iyileşti hemen allaha çok şükür kusması kesilmişti şimdide ishalide geçmiş sağolsun bakıcı kadın çok iyi baktı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benden iyi baktı valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................allah razı olsun sizlerede teşekkür ederim ilginiz içinnnnnnnn:asigim:

geçmiş olsun eficiğim güzel kızına allah acil şifa versin inşallahh canım benim yaaa

iyileşti canım ya çok şükür atlattık .............bende mağazada yine eskisi gibi koşturuyorum moralimde yerine geldi....................................hepinizi kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :asigim:

eflan geçmiş olsun canım benimde kızım rahatsızdı 1 haftadır ya tükrük bezlerimiz şişti bizimde ignelerle ayaklandı kuzum ama atlatamadık hala ...

eflan geçmiş olsun canım benimde kızım rahatsızdı 1 haftadır ya tükrük bezlerimiz şişti bizimde ignelerle ayaklandı kuzum ama atlatamadık hala ...

ay canım benım ya geçmiş olsun yaaaaaaaaaaa kıyamam ben bu cimcimelere ben atlattım çok şükür ama onun stresi ve korkusu bana yansıdı bütün ağzımın içi yara oldu...................aman ben çabuk atlatırım küçüklere bişey olmasında................

saol canım evet biz atlatırız onlara bişey olmasın yeterki kızını öptüm canım.......

rüyanaz çok geçmiş olsun canım senin miniğinede rabbim acil şifa versin yazık ya iğne vurunuyo kıyamam onaa

eeeeeeee arkadaşlar nerdesiniz bakim yaaaaaa

günaydın kızlar nasılsınız kızım iyi ama bu sefer ben iyi değilim migrenim tuttu.........

günaydın kızlarrrr hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrr geçmş olsun eficiğim

günaydın kızlarrrr hepinize hayırlı cumalarrrrrrrrr geçmş olsun eficiğim

sağol canımın içi ama birtaz olsun hafifledi çünkü süpriz ziyaretçim oldu puantiye arkadaşımız vardı ya amasyada işi varmış yanımada uğradı tanıştık çok güzel oldu ya.................sen nasılsın canım:sm_cool:

eficikle tanıştık, çok güzeldi....inşallah butün arkadaşlarla tanışma fırsatımız olur.eficik bende seni bekliyorum mutlaka tamammı arkadaşım, öptüm...

animmmmmmmmm ne güzel yaaaa allah arkadaşlığınızı daim etsn inşallah bende dr için bidahaki hafta gelicem büyük ihtimal amasyaya keşke görüşebilsek heheheheh

sağol canımın içi ama birtaz olsun hafifledi çünkü süpriz ziyaretçim oldu puantiye arkadaşımız vardı ya amasyada işi varmış yanımada uğradı tanıştık çok güzel oldu ya.................sen nasılsın canım:sm_cool:

buarada tatlım iyi olmanada çok sevindim çünkü migren çok kötü bişey bendede var çek geçmş olsun canımmmmma.s.

animmmmmmmmm ne güzel yaaaa allah arkadaşlığınızı daim etsn inşallah bende dr için bidahaki hafta gelicem büyük ihtimal amasyaya keşke görüşebilsek heheheheh

hangi gün hangi doktora geleceksinacaba? haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim ben ; kadın hastalıkları ve doğum hastanesine. aynı güne denk gelirse inşallah senle de tanışmak isterim

hangi gün hangi doktora geleceksinacaba? haftaya cuma tekrar kontrole gideceğim ben ; kadın hastalıkları ve doğum hastanesine. aynı güne denk gelirse inşallah senle de tanışmak isterim

canım ya henüz belli değil ama ben bi yolunu bulmaya çalışırım çok emin değlim ama muayenehaneye gideriz gbi geliyor bana ama yinede belli olmaz bi eşimle konuşayım buraya haber yazarım ben hayırdır geçmiş olsun canım sen ne çin gideceksn ben bebek istiyorum :emir_bebek:

X