- 30 Kasım 2010
- 1.104
- 1.391
- Konu Sahibi EU1
Beni de katın aranıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben şuan ankaradayım ama bu yaz evlenip amasyaya gelicem :) yeni bi hayat yeni bi şehir...umarım herşey çook güzel olur amasyada
tebrik ederim arkadaşım,hayırlı olsun,bir yastıkta yaşlanmanız dileğiyle.Amasya'ya hoşgeliyorsun Amasya şirin mi şirin bir yer.Ankara'dan geliyormuşsun.Ankara'^da bir süre yaşadım.Zamanı hesaplayarak bir koşturmaca içinde hayat geçiyor.Ama Amasya'da sanki zaman yavaşlamış,daha çok bol vakit var gibi geliyor insana:)
Ben de Amasya Eğitim Fakültesi civarında oturuyorum.
...nişanlım şuan orda oturuyo.eğitimin hemen karşısında.eğer o ew olursa ordayız.bahçeleriiçide olablirmiş...
eğitimin karşısında pembe bloklar var orası mı acaba? düğün ne zaman? nişanlının bir köyü var mı? burası küçük yer neredeyse herkes birbirini tanır.kimbilir belki düğününüze bile gelmiş oluruz da haberimiz olmaz :)
Herkese merhabalar...amasya 'dan 2 kez geçtim. Gezme fırsatım olmadı.ama küçük biyer olduğu belli..şimdi ise bizimde amasya ya yerleşme durumumuz var.amasya merkezde yaşayan arkadaşlar nasıl biyerdir amasya.neler yapılır?bilgi verin.benim içime sıkıntılar giriyor doğrusu yaşadığım şehiri bırakmak istemiyorum(((((((((((((((((((
yaklaşık 4 ay sonra amasyaya taşınıyorum..bunu düşünmek bile karnıma ağrı girmesine neden oluyor....
nidenki çok seversin amasyayı çok güzel sevimli yaşanası görülesi bir memleket amasyamız