Amasya///05

iyi pazarlar canlarımmmmm opuyorumnanaktan benim kocam herzaman olduğu gibi yok yalnızımmmm temizliğin dibine vuruyom hehehehehzemuszemus

Benımde kocişim yookkk 8. gün olduuuu ((((

anaaa üzüldüm kısss,canım benim yaa,yanlızlık zor bilirim,gecen sene ben azmı yanlız kaldım,oğlan okulda,adam şehir dışında aylarca.
oofff özüm işte ekmek yiyoruz ama bazı şeylere dayanarak.napcaksın hayat işte kimine kavuuunn kimine kelek yediriyor..
üzülme canısı inşallah bunlarda gececektir.hep böyle olmaz demi yaa.gideli baya olmuş gelir inşallah tezcek.:teselli:

komşuyla nasılsınız hani hemşeri vardı yaa.

çok öpüyom hemşom.opuyorumnanaktan

iyi pazarlar canlarımmmmm opuyorumnanaktan benim kocam herzaman olduğu gibi yok yalnızımmmm temizliğin dibine vuruyom hehehehehzemuszemus

kıss seninki nere gidiyo yaafff,bide herzaman nasıl oluyo tadlum de hele bi ben anlamadım yaa.

seninkidemi asker ,yoksa pazarlamacımı .fisfisfis
ay gençliktede zor olur bee.öfff vay dünya vaayyy.
hadi biz neyse unumuzu eledik,eleğimizi astık duvara ama sizlerede yazık oluyo canlarım yaaaa.:çok üzgünüm:
elcinim senide eycene öpem gel annem geel opuyorumnanaktan

öyle ablacım ekmek parası ıste napcan katlanıyos, aman canı sag olsunda beklerım ben yıne...
Oldu valla baya en son 25 gun kalmstı en uzun sonra 3 gece 3 gece gıtmıstı sımdıde 9 gun oldu ıste
Valla ablam hemserım komsum fena deıl fazla kaynasamadık ama gecen bana baklalı dolma getırmıs cok mutlu oldum ya özlemişim annem geldı aklıma (( Bende ona hashaslı çörek yaptım verdım :) Ne bılem buralarda bılmıolar baklalı dolmayı felan akrabam gıbı gelıo komsum... daha 2 aylıkta bebeği var :) fazla ınemıyom yanına eşi ızınde evde gecırıo o gelıyo yanıma napsın... Yıne Allah razı olsun...

ahhh ablam ahhhh yarama bastın öpde geçsin opuyorumnanaktanŞeniz

şimdi benim adam çok iş yapıyo müteahhit hergün inşaatta sonra orda işi bitince akşam hiç eve uğramadan amasya merkeze üniversiteye gidiyor kışın okula yazında geceleri çay bahçesi işletiyo inşaat olmadığı zamanlardada bilgisayar programcısı bilg. dükkanına gidiyor yani anlıycan ben bekarımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:hulya:

aneee kıss anam elbette çocuk olmas yaa,ee çocuk yapmaya vakit yokki. vuuuhhh,o,ne şaal işidi ölee..kıs baa bakk,bi randevü alsana senin şu heriften,
hani şu fücud eteşi,yumurtlama dönemlerine getir yanii :jeyyar:..

özem gurbaaann,hadi barii memleketin haşhaşı çöreğiyle baklalı dolmayı olsun anmadan gecmiyonuz helal size.
komşun kocası evde olmasa hep iyi olurmuş aslında yaa neyse hiç oktan iyidir tabii.
gerci kafa tutduktan sonra yedi kat yabancıyla bile iyi oluyo yaa.
allah yardımcınız olsun anacım ikinizide..

selam eficik opuyorumnanaktan

Anamm ablammm... Sorma ablam tam memleketlımı buldum valla :))) Bana memleketten ev eriştesı kesmişler,kaypak yapmıslar onlardan falan getırmıs ay ne mutlu oldum ablam bı bılsen,sankı yakınım var burda gıbı... dedıgın dıgru kafa uyduktan sonra kac kat el sana yoldas oluyor... Köy tarhanasondan yaptın mı ablam nohutlu yapıos ya hani... esım amasyalı deıl ama haftada bır ılla o corbadan ıcecek,baskası kokuyo dıor ama esım halt etmıs onlar dıor :)))

heeee gardaş olduk yavrum biz kocaynan çocuk yapmaya zaman yok yorgun geliyi herif ters düşüyo yatağa beni görmüyoki evimiz otel oldu onun için hehehehkaydirigubbakcemile3

selam kızlar bir girip bi çıkıyom doğru dürüst yazamıyom..............ama sohbetlerde bayağıııııııııııııııııı hoş olmuşşşşşşşşşşşşşşşş................................herkese selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende bu hafta içi memlekete gidecem inşallah.......................eeeeeeeeeeeeee bakemmmmmmm daha neler yaptınız börek çöreklerdenmi bahsettiniz heeeeeeeeeee bensizmi yiyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.............heeeeeeeeeeeeeeeee

sensız yenır mı canım :)))) ben amasyada deılım maalesef ondan buralarda görunce baklalı dolm aları çöreklerı ıcınm gıdıyor,duygulanıyorum

sensız yenır mı canım :)))) ben amasyada deılım maalesef ondan buralarda görunce baklalı dolm aları çöreklerı ıcınm gıdıyor,duygulanıyorum

sağol bacım sağollllllllllllllllll bitenem................aslında benım yememem lazım rejime girmem lazım mersine gidip geldikten sonra rejime girecem çünkü oranın yemeklerını ve annemın yemeklerını özledım ayrıcaaaaaaaaaaaaaaaa şöyle sahıle karşı bir balık yicem ondan sonraaaaaaaaaaaaaaaaa rejimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............yaaaaaaaaaaaaaaaaa yemek yemek varken ne rejımı ama kılolarımda aldı başını gidiyoooooooooooooooooooooo.................uçan fil oldummmmmmmmmmmmmmmmkaydirigubbakcemile2lülülülülülü

amasya amasyaaaaaaaaaaaaaaaaa neden suskunsunuzzzzzzzzzzzz yoksa beni beğenmiyormusunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzz heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee heriiiiiiiiiiiiiiiiii
bakın bide amasyalıca konuştummmmmmmmmmmmmmm zemuszemuszemuszemus

oluuuuuu muuuu gadacımmmm :)))) nıye beğenmiyek... Ne rejımı gıııııııııı.... Can boğazdan gelürmüş :))))

hayırlı cumalar hemşolarrrropuyorumnanaktan

Hayırlı cumalarrrr Amasyaaaaaaa....
Sanada hayırlı cumalar elchıncımmmm

Hadi biraz ağzınızı sulandırayım;geçenlerde annem Samsunlu komşularıyla beraber bakla dolması yapıp yemiş:jeyyar:..Ben sevmem ama Amasya çöreği derseniz bayılırımm,olsa da yesek vallahicokacimcoook

yaaaaa deme yaaaa... annemı ösledım zaten ne de gusel yapar baklalı dolmayı,çöreği...
Gecen çöreği fırına attıgımda bıle haşhas ısıyla birleşip kokusu yayılmaya baslayınca esım aynı annemın evı gıbı koktu dedı...:çok üzgünüm:

ayy saoll canımmm yemiş gıbı oldummm... ay dun yaptım bende fasulye kavurmasını sac ekmeğine dürdüm off off... bu ara cok özluyorum annecımı... kaz ay oldu... (( cıkın cıkın gelın canısı ne guzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…